emigracia,imigracia
Re: emigracia,imigracia
v Strednej Amerike palia mlade dievcata! toto chceme aj u nas?!!
http://www.ta3.com/clanok/1105135/prote ... monov.html
http://www.ta3.com/clanok/1105135/prote ... monov.html
Ved Trump dobre vie, preco mur.
Lybijska pobrezna straz hrdinsky zachranila 500 migrantov pred paserakmi
http://www.hlavnespravy.sk/manzelka-bri ... ela/997262
nuka sa povedat KONECNELibyjský bezpečnostní zdroj uvedl, že loď, na které se běženci vydali k evropským břehům, byla přeplněná a hrozilo, že se potopí. Migranti byli převezeni do Tripolisu, kde jim příslušníci libyjského Červeného půlměsíce poskytli humanitární pomoc. Později budou přemístěni do záchytných center.
http://www.hlavnespravy.sk/manzelka-bri ... ela/997262
prevzali to HS z 1 britskeho media, takze pravdivost zarucit neviem a ani som po nej nepatral„Môj manžel išiel na trojtýždňovú misiu na more. Bola to pre neho veľmi, veľmi traumatizujúca skúsenosť, pretože po celom mori zbierali telá žien a detí. Bolo to hrozné,“ začína svoj telefonát poslucháčka, ktorá sa predstavila ako Jessica. „Na druhej strane zachraňovali dospelých mužov okolo tridsiatky, ktorí mali vo svojich mobiloch informácie o Islamskom štáte. Keď o tom informovali kompetentné orgány, neudialo sa nič, títo muži boli prijímaní s ostatnými aj potom.“
emigracia,imigracia
Niekto telefonuje a tvrdi veci... Hmmm co mi to pripomina. Aha sobotny vysavac.
Este tak si definovat co su "informacie o IS", lebo tie mam aj ja po precitani clanku Al Jazeeri o porazke IS Kurdami na jednom z usekov frontu.
Preco si nepatral?
Este tak si definovat co su "informacie o IS", lebo tie mam aj ja po precitani clanku Al Jazeeri o porazke IS Kurdami na jednom z usekov frontu.
Preco si nepatral?
lebo vytvaram nadhodnotu kapitalistovi, k pasovaniu sa nevyjadris? alebo k letenkam?
//autoeditácia príspevku (11 Máj 2017, 11:38)
Rakusaci musia byt nadseni, dozivotne platit naklady na vykon trestu
//autoeditácia príspevku (11 Máj 2017, 11:38)
Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/rakousko-dozivot ... anicni_ertŽadatel o azyl v Rakousku byl odsouzen k doživotnímu trestu za zabití nejméně 20 neozbrojených nebo zraněných syrských vojáků.
Obžaloba se u soudu odvolávala na výpovědi svědků z uprchlických táborů. Těm měl odsouzený muž, jehož jméno nebylo zveřejněno, vyprávět historku z bojů v Sýrii. Tvrdil, že zabíjel syrské vojáky jako člen Brigády Farúk, která je napojena na Svobodnou syrskou armádu, jednu z největších opozičních sil v Sýrii. V popisu událostí údajně uváděl, že střílel i zraněné, neozbrojené nebo vzdávající se vojáky.
Muž vše potvrdil i při výslechu rakouskou policií.
Rakusaci musia byt nadseni, dozivotne platit naklady na vykon trestu
V pripade najtazsich zlocinov by mal existovat trest smrti.Je absurdne aby danovi poplatnici platili takymto statny hotel. Takze trest smrti+ povinnost odsudeneho uhradit naklady nan a pobyt v base.
Ake zase pasovanie a letenky? Ved o nich teraz nic nepises.
Ku vsetkemu som sa uz viac krat vyjadril.
Trest smrti za tazke zlociny. V Saudi je tazky zlocin ruhanie sa. Takze ziadna kotleba a samozvany vyhanac kebabu nebude kvicat, ked tam ukamenuju Slovensku, lebo sa zle zahalila? Alebo ked skupinu nasich mladych cestovatelov v Thajsku budu vesat za prechovavanie drog?
Ku vsetkemu som sa uz viac krat vyjadril.
Trest smrti za tazke zlociny. V Saudi je tazky zlocin ruhanie sa. Takze ziadna kotleba a samozvany vyhanac kebabu nebude kvicat, ked tam ukamenuju Slovensku, lebo sa zle zahalila? Alebo ked skupinu nasich mladych cestovatelov v Thajsku budu vesat za prechovavanie drog?
Takže ty by si to musel vidieť naživo aby si to dokázal spracovať. Chápem to správne? Ale uvedomueš si, že je to dvojaký meter, pri takom holokauste ti dôkazy svedkov plne stačili, dokonca si to používal ako argument. Ako to je?jackb napísal:Niekto telefonuje a tvrdi veci... Hmmm co mi to pripomina. Aha sobotny vysavac.
Paráda, dostávame sa (alebo už sme) do doby kedy výpoveď daného človeka, resp. svedka nejakého činu, nemá žiadnu výpovednú hodnotu, lebo mám v zálohe chabý argument typu: lebo slobodny vysielac, lebo Rostas carodejnik a bla bla.
Dvojity meter? Na plynove komory a ine zlociny holocaustu mas stovky ak nie tisice svedkov plus dobove fotografie.
Prave vo Vysavaci mali cloveka, ktory tvrdil o nedavnych historickych udalostiach, ze sa nestali, ze on tam bol a nezazil ich. A o stvrthodinu na to argumentoval, ze zlocin podmieneny tou udalostou sa stal, ved o tom pisali aj rozni papalasi.
A ten telefonat nie je ani od svedka ale "od jeho manzelky".
Takze ked ja poviem, ze moje zname v Malmo nikto neznasilnil je to irelevantne. Ale ked "zena svedka" niekam telefonuje, tak je to dogma.
Prave vo Vysavaci mali cloveka, ktory tvrdil o nedavnych historickych udalostiach, ze sa nestali, ze on tam bol a nezazil ich. A o stvrthodinu na to argumentoval, ze zlocin podmieneny tou udalostou sa stal, ved o tom pisali aj rozni papalasi.
A ten telefonat nie je ani od svedka ale "od jeho manzelky".
Takze ked ja poviem, ze moje zname v Malmo nikto neznasilnil je to irelevantne. Ale ked "zena svedka" niekam telefonuje, tak je to dogma.
este k tomuto, je trochu rozdiel medzi nebyt zahalenou a strielanim nevinnych/vzdavajucich sa, nemyslis?jackb napísal:Trest smrti za tazke zlociny. V Saudi je tazky zlocin ruhanie sa. Takze ziadna kotleba a samozvany vyhanac kebabu nebude kvicat, ked tam ukamenuju Slovensku, lebo sa zle zahalila? Alebo ked skupinu nasich mladych cestovatelov v Thajsku budu vesat za prechovavanie drog?
Státisíce obetí, výpovedí, svedkov kriminálnych činov páchaných migrantmi, dokonca štatistické údaje stokrát opakované o zvýšení kriminality v západnej EU najmä Nemecku po roku 2015 a stále klapky na očiach. Foto, ba čo viac videá sú aj teraz a práve tie odzrkadluju pravú tvár toho čo tak silno obhajuješ, tak neviem prečo práve tá výhovorka.
zijem v zapadnej Europe. dakujem za opytanie. recyklovane fotky a videa so zmenenymi popismi mna nepresvedcia.rebuss napísal:Státisíce obetí, výpovedí, svedkov kriminálnych činov páchaných migrantmi, dokonca štatistické údaje stokrát opakované o zvýšení kriminality v západnej EU najmä Nemecku po roku 2015 a stále klapky na očiach. Foto, ba čo viac videá sú aj teraz a práve tie odzrkadluju pravú tvár toho čo tak silno obhajuješ, tak neviem prečo práve tá výhovorka.
a to nema nic do cinenia s "manzelkou svedka" na telefone.
beardie, to urcite je. ale obesil uz niekedy medzinarodny sud pre zlociny v byvalej Juhoslavii (tie sposobili prvy priliv (aj) moslimov ku nam)? lebo tam sa robili onakvejsie veci a ani z jednej strany nezaznel takyto rozsudok.
//letenky boli na retneho. takze preco mam ku nim zaujimat stanovisko ja?
a "pasovanie"? aj ku tomu som uz viac krat argumentoval
https://www.novinky.cz/zahranicni/evrop ... vropy.html
Italská prokuratura podezírá Lékaře bez hranic, že se podílejí na ilegální migraci do Evropy
Italská prokuratura podezírá Lékaře bez hranic, že se podílejí na ilegální migraci do Evropy
jackb, mňa nezaujíma čomu veríš alebo nie. Poukazujem na to, že je tu dvojitý meter, ktorý používaš, a súvisí so svetonázorom, alebo jak si to nazveš, robia to ludia všeobecne. Žijeme v dobe digitálneho rozmachu a tak nie je problém zdokumentovať takmer hocičo, čo je aj prípad tebou ignorovaný. Je to závažná situácia, dosť často omielaná, zdokumentovaná a tak nie je pochýb, že kto vidieť nechce, lebo nemôže pre svoj svetonázor, tak si dá aj dvoje klapky ak to bude treba, čo je aj tvoj prípad.
jackb: ocividne si nepochopil, ze ak by to boli ludia, ktori maju narok na azyl, tak by si mohli kupit letenku a prist do Europy v bezpeci a vyrazne lacnejsie
zda sa ti to ako dostatocny argument na predbezne posudenie vysledku ich mozneho azyloveho konania?
taktiez som dufal, ze sa vyjadris k pasovaniu, kedze si sa vyjadril k mojej druhej casti prispevku, ale asi to nepovazujes za potrebne, ok
no a k tomu obiesaniu, fakt nevidim dovod byt humanny k masovemu vrahovi, nechapem, co chces povedat s tou Juhoslaviou, to je historia, nie kazdodenna realita, ale ano, pokojne treba dokazanych masovych vrahov z Juhoslavie vesat/strielat/kynozit, nemam s tym najmensi problem
zda sa ti to ako dostatocny argument na predbezne posudenie vysledku ich mozneho azyloveho konania?
taktiez som dufal, ze sa vyjadris k pasovaniu, kedze si sa vyjadril k mojej druhej casti prispevku, ale asi to nepovazujes za potrebne, ok
no a k tomu obiesaniu, fakt nevidim dovod byt humanny k masovemu vrahovi, nechapem, co chces povedat s tou Juhoslaviou, to je historia, nie kazdodenna realita, ale ano, pokojne treba dokazanych masovych vrahov z Juhoslavie vesat/strielat/kynozit, nemam s tym najmensi problem
rebuss, keby to skutocne bolo zdokumentovane, preco je 90% tych "zdokumentovani" podvrh? napr. prostest taxikarov oznaceny ako vytrznosti imigrantov z neeuropskych krajin, alebo videa otitulkovane tak, ako to autorovi vyhovuje? nehovoriac o pisanych spravach, kedy sa prekruca vsetko mozne aj nemozne.
beardie, zase sme naspat? vies, ze ja som za kontrolu. ale na prvom mieste Europy kam pridu. lebo v Líbyi je ci v Syrii je vojna. takze by "zlovolny diktat Bruselu" musel rokovat so vsetkymi frakciami a kazda krajina by riskovala zivoty svojich uradnikov, ktori by posudzovali ziadosti v taboroch mimo Europy.
tiez sme legalnost zachrany prebrali. clanok z HS, ktory je prevzaty z bulvaru, ktory prepisuje rozhovor "vysielacovej" redaktorky na tom vobec nic nemeni.
Juhoslaviu som spomenul len preto, lebo mi nie je zname, ze by na uzemi EU jednalo s inymi vojnovymi zlocinacami, ktori dostavaju dlhorocne tresty (danovnici to musia preplatit) a aj preto, lebo vcera sa FB Tibor Roštáš rozpakoval nad fanusickou Zomri, ktora pre Medzinarodny sud pre zlociny v byvalej Juhoslavii pracuje.
beardie, zase sme naspat? vies, ze ja som za kontrolu. ale na prvom mieste Europy kam pridu. lebo v Líbyi je ci v Syrii je vojna. takze by "zlovolny diktat Bruselu" musel rokovat so vsetkymi frakciami a kazda krajina by riskovala zivoty svojich uradnikov, ktori by posudzovali ziadosti v taboroch mimo Europy.
tiez sme legalnost zachrany prebrali. clanok z HS, ktory je prevzaty z bulvaru, ktory prepisuje rozhovor "vysielacovej" redaktorky na tom vobec nic nemeni.
Juhoslaviu som spomenul len preto, lebo mi nie je zname, ze by na uzemi EU jednalo s inymi vojnovymi zlocinacami, ktori dostavaju dlhorocne tresty (danovnici to musia preplatit) a aj preto, lebo vcera sa FB Tibor Roštáš rozpakoval nad fanusickou Zomri, ktora pre Medzinarodny sud pre zlociny v byvalej Juhoslavii pracuje.
Takže si vytiahol dve prípady kedy išlo o false, a na tom ideš stavať svoje argumenty? Co sa týka titulkov, ty snad vieš cudzi jazyk tam neni problem, dalej dokumentacia su aj statistiky, ktore hovoria jasne, a tisícky dalsich, videi, foto, prípadov kriminálností atd. Potom tu je osobitná kategória ludí, ktorí s týmto problémom robia dennodenne. Oni si asi tiež z nejakého dôvodu majú potrebu vymýšľať, stale to isté. A do toho si treba započítať ludí, ktorí sa boja o svoj zadok a čušia, ale na vlastne oči vidia a vedia ako to je. Lebo tak to dneska chodí, bud si s nami alebo si proti nám.
no prave, ze ja viem a preto pocujem ako ucelovo su titulky napisane, lebo neprekladaju to, co je povedane, ale to, co ich autor chce, aby osoby jazyka neznale citali.
ja ti este raz zopakujem, ze ako sam imigrant zijuci v Zapadnej Europe sa denne stretavam aj s imigrantmi z neeuropskych krajin a problem v nich ani po rokoch nenechadzam. vidim ho vsak v imigrantoch z inych krajin EU, ktori sa odmietaju prisposobit, ucit sa jazyk ci neprizivovat sa na socialnom systeme. prave imigranti z EU su ti, ktori maju na svedomi zvysenie kriminality a vytvaranie oblasti, kde policia nezahaju a domaci, ci asimilovani imigranti zit nechcu.
//rebuss, tu mas este vyjadrenie svedskej vlady: http://www.government.se/articles/2017/ ... in-sweden/
ja ti este raz zopakujem, ze ako sam imigrant zijuci v Zapadnej Europe sa denne stretavam aj s imigrantmi z neeuropskych krajin a problem v nich ani po rokoch nenechadzam. vidim ho vsak v imigrantoch z inych krajin EU, ktori sa odmietaju prisposobit, ucit sa jazyk ci neprizivovat sa na socialnom systeme. prave imigranti z EU su ti, ktori maju na svedomi zvysenie kriminality a vytvaranie oblasti, kde policia nezahaju a domaci, ci asimilovani imigranti zit nechcu.
//rebuss, tu mas este vyjadrenie svedskej vlady: http://www.government.se/articles/2017/ ... in-sweden/
Ta vlada, ktorá celú politiku otvorenej náruče pre imigrantov podporuje a zavádza do praxe, nie vdaka radšej tu o čiapočke.
Nikto netvrdí, že ludia z EU su bezproblemovi, ale ty to staviaš do roviny, že tu už žiaden problem nie je, lebo sa ťa osobne nedotýka a tak bagatelizuješ a ignoruješ fakty. žiješ v takom Nemecku aby si mohol prehlásiť, že iba ludia z EU su problémoví a nechcú sa asimilovať ako vravíš? Ja tam mam znamych a taktiež každý kto tam žije viac než 3-4 roky si tu zmenu všimne, ba aj pocíti. Dalej dennodenné správy z tamade už aj tak filtrované a cenzurované nebudú všetky fabulácie, a ak neveríš už žiadnemu mainstreamu, resp. denníku, tak je to tvoj problém. Potom tu máme štatistiky o zvýšení kriminality, tebou tak obchádzané, ale dôležité lebo vykreslujú pravdu a podstatu problému.
Nikto netvrdí, že ludia z EU su bezproblemovi, ale ty to staviaš do roviny, že tu už žiaden problem nie je, lebo sa ťa osobne nedotýka a tak bagatelizuješ a ignoruješ fakty. žiješ v takom Nemecku aby si mohol prehlásiť, že iba ludia z EU su problémoví a nechcú sa asimilovať ako vravíš? Ja tam mam znamych a taktiež každý kto tam žije viac než 3-4 roky si tu zmenu všimne, ba aj pocíti. Dalej dennodenné správy z tamade už aj tak filtrované a cenzurované nebudú všetky fabulácie, a ak neveríš už žiadnemu mainstreamu, resp. denníku, tak je to tvoj problém. Potom tu máme štatistiky o zvýšení kriminality, tebou tak obchádzané, ale dôležité lebo vykreslujú pravdu a podstatu problému.