emigracia,imigracia

Diskusie na politické témy...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

emigracia,imigracia

Príspevok od používateľa jackb »

Vlada je prehnita, ale click-bait bulvar, alebo bludweb je zaruceny zdroj informacii. A tie povazujes za nosice faktov.
Tak ako ty nemas dovod verit mne a mojim znamym, tak ho nemam ani ja. Za 3-4 roky sa ma spoluzitie s osobami z Afriky a Azie v jednej krajine nedotklo negativne.
Statistky o zvyseni kriminality. "V Nemecku kriminalita utecencov stupla o 50%, teda na 172tisic cinov". To na kazdych 1000 Nemcov pripada 2,1 zlocinu z ruk utecencov. A to su statistiky.
rebuss
Star
Star

Re: emigracia,imigracia

Príspevok od používateľa rebuss »

Opakovane generalizuješ, jak keby "zlé", v skutočnosti len pravdivé info o vplyve imigrantov bolo vypúšťané len z alternatívnych médií, ktoré tiež všetky treba hádzať do jedného vreca, a "zaručené" info, o ktoré sa môžeme oprieť nam sprostredkuje vláda, ktora dané problémy vytvára :D

Statistiky ukazuju aký má vplyv imigrácia na štát a pôdovné obyvatelstvo a pravú tvár kultúrneho a náboženskeho "asimilovania", čo je zjednodušene povedané to zvyšovanie kriminality.
jackb
Redeemer
Redeemer

Ale tie info su daleko od pravdy. Kto generalizuje su prave bludweby, ktore maju kazdeho imigranta z Azie a Afriky za zlodeja, pedofila, uchylaka, zoofila a teroristu.
Takze teraz este vymyslis vlastnu definiciu zvysenia kriminality? Daj radsej cisla a mozme za bavit o vyvoji kriminality. Na pracu s nimi mam roky praxe. Takze pod do toho.
rebuss
Star
Star

Hovori kto? Subjektívne rozmýšľajuci profesionál na vyhodnocovanie doveryhodnosti údajov?

Odkazy na články a štatistiky ohladom zvýšenia kriminality po migračnej vlne tu sú, opakovali sa dookola, daj si za ulohu ich nájsť. Určite si šikovný a svojim ignorantským filtrom najdes aspon jeden odkaz.
jackb
Redeemer
Redeemer

emigracia,imigracia

Ale to nie su clanky a doveryhodne statistiky. Rozne internetove klikacky kde hlasuje par tisic ludi a moze to z rovnakeho zariadenia opakovat nie je profesionalne ziskany udaj. Tak isto ako google translate ruskeho clanku nie je novinarcina.

To mam prinutit suseda, aby ma okradol a kolegu, aby aspon ochytal dake cudzie zeny, aby sa predstavy o Aziatoch a Africanoch podla bludwebov konecne po rokoch v mojom okoli aj naplnili?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Viacero moslimskych imigrantov z minulorocnej vlny v Nemecku zistilo, ze drat kazdy den koberec v mesite, nie je jedina spravna cesta, ako byt vo svojom zivote stastny. Za co si od svojich krajanov vysluzili aj opakovane bitky.

Akurat na mieste toho novinara by som tuto skupinu ludi nenazyval ako "odpadlici od islamu", kde slovo "odpadlik" uz z principu evokuje nieco negativne, spolocensky neziaduce a zle, ale skor pouzil vyraz "nepraktikujuci moslim", ci ateista alebo konvertita.
http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/7938 ... slimu.html
jackb
Redeemer
Redeemer

rebuss, tuto statisticku informaciu, o naraste zlocinov utecencov v Nemecku, som ti uz rozobral
http://www.telegraph.co.uk/news/2017/04 ... ures-show/
rebuss
Star
Star

Som rád, že nepopieraš zvýšenie kriminality a trestných činov (konaných imigrantmi) po migracií. Aspon niekam sme sa dopracovali.
jackb
Redeemer
Redeemer

je to len o praci s udajmi. ano, kriminalita utecencov stupla na 172 tisic trestnych cinov. co, ako som uz raz napisal znamena 2 trestne ciny spachane utecencami v Nemecku na 1000 Nemcov.
ale aby som sa pokusil o objetivitu. do konca roka zilo v Nemecku 1,5 miliona utecenov. teda takmer 115 zlocinov na 1000 utecencov.

len pre obraznost, na Slovensku s poctom obyvatelov 5,3 miliona sa vlani stalo 115 151 trestnych cinov. takze miera kriminality je 21,7 zlocinu na 1000 obyvatelov.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Migration from Libya to Italy and the rogue NGOs involved.

https://twitter.com/i/moments/863548652740120576
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Less than 3 % of migrants who reached Italy were refugees
Half of the arrivals (91k) didn't apply for asylum and simply disappeared into the black economy.
jackb, staci takto?
jackb
Redeemer
Redeemer

tak ale to je problem Talianov. ja by som predpokladal, ze ich dovezu ku terminalu pre vyletne "krizniky", alebo medzinarodne trajekty, kde je colna zona ako na letisku a tam ich vybavia. to, ze ich jednoducho vypustia na taliansky breh bez kontroly nie je to co si pod zachranou predstavujem
beardie
Redeemer
Redeemer

ale ved o tom sa vie uz predsa dlho...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Presne toto je sen nás všetkých: vyloviť tisícky migrantov z mora, priviezť ich na pobrežie a tam ich vypustiť so slovami: utekajte! A rýchlo sa otočiť späť nabrať ďalších. :lol:
rebuss
Star
Star

Heh. A teraz daj ten o asimilácií migrantov...
hughito
Redeemer
Redeemer

Máš ty vôbec mentálnu kapacitu na spracovanie rozdielu medzi pojmami integrácia a asimilácia? :lol:
jackb
Redeemer
Redeemer

beardie napísal:ale ved o tom sa vie uz predsa dlho...
{Citation needed}
rebuss
Star
Star

hughito napísal:Máš ty vôbec mentálnu kapacitu na spracovanie rozdielu medzi pojmami integrácia a asimilácia?
Ked ti robia problémy tie pojmy, tak si vyhladaj v slovníku, tu ti ja nepomôžem. Otázne je skôr či ty maš kapacitu na to aby si pochopil, že ked táraš o nejakej asimilácii migrantov, tak len vykrikuješ do tmy. Realita hovorí sama za seba.
Spoiler
:lol:
beardie
Redeemer
Redeemer

mozno to v mojich postoch nebolo vyznacene, nabuduce, ked na nieco narazim, tak to vyboldujem
hughito napísal:Presne toto je sen nás všetkých: vyloviť tisícky migrantov z mora, priviezť ich na pobrežie a tam ich vypustiť so slovami: utekajte! A rýchlo sa otočiť späť nabrať ďalších.
tak sa uz preber ;-)
hughito
Redeemer
Redeemer

rebuss napísal:Ked ti robia problémy tie pojmy, tak si vyhladaj v slovníku, tu ti ja nepomôžem. Otázne je skôr či ty maš kapacitu na to aby si pochopil, že ked táraš o nejakej asimilácii migrantov, tak len vykrikuješ do tmy. Realita hovorí sama za seba.
Spoiler
:lol:
Skopíruj mi sem môj príspevok, kde som písal o asimilácii migrantov. Alebo si ušetri čas a rovni priznaj, že si hlupák, čo nerozumie, že asimilácia a integrácia sú dva úplne odlišné procesy.
Napísať odpoveď