upgrade
upgrade
Ahojte,
rozmyslam nad kupou noveho pc, ale pohravam sa aj s myslienkou upgrade-u sucasneho.
Zostavu mam (asi 4-5rocna) FX6100, 8GB RAM, Nvidia GTX 560 Momentalne s touto zostavou toho moc noveho nenahram.
Nestacilo by len doplnit RAM a vymenit grafiku? Nie som ziadny odbornik, ale nie je najdolezitejsi vykon grafiky pre hranie?
Poradte..
rozmyslam nad kupou noveho pc, ale pohravam sa aj s myslienkou upgrade-u sucasneho.
Zostavu mam (asi 4-5rocna) FX6100, 8GB RAM, Nvidia GTX 560 Momentalne s touto zostavou toho moc noveho nenahram.
Nestacilo by len doplnit RAM a vymenit grafiku? Nie som ziadny odbornik, ale nie je najdolezitejsi vykon grafiky pre hranie?
Poradte..
-
lukostrel77
Star
Re: upgrade
Ak do toho vela nechceš dat tak dopln ram o dalších 8gb,prípadne ssd disk,a napr k tomu cpu daj vga gtx 1050ti tú ešte brzdit nebude,a cpu by sa dalo dat aspon na 4ghz
aku máš dosku? V druhej zostave mám to cpu a zatiel tahá aj nové hry na 40-50fps v fhd,mám ho potaktený na 4ghz....
Na hry treba najma dobru grafiku, potom aj procesor. Ten procesor nie je extra, ale aky-taky vykon este ma. Ak mas maly rozpocet, tak trebars grafika nVidia GTX 1050. Ale najlepsie by si mal komplet vymenit dosku, procesor, ram, grafiku, kupit ssd a mozno aj zdroj.
tak co sa tyka taktovania... spanielska dedina pre mna. a doska... neviem priznam sa.
da sa niekde vo wine pozriet co je zac? v spravcovi zariadenia som ju nevidel
da sa niekde vo wine pozriet co je zac? v spravcovi zariadenia som ju nevidel
-
lukostrel77
Star
Taktovanie redšej vynechaj,ale aký máš rozpočet??
viem ze ten procak nic moc ale tak 1000+ viem utratit aj inak.
doska: MSI 760GM-P21(FX) (MS-7641)
CPU mam vyhliadnutu tuto: ASUS TURBO GTX1060 6GB
doska: MSI 760GM-P21(FX) (MS-7641)
CPU mam vyhliadnutu tuto: ASUS TURBO GTX1060 6GB
-
lukostrel77
Star
To bude brzdené,radšej gtx 1050ti 4gb a dalších 8gb ram......
vojde mi ta 1050ka a nove ram DDR4 do vyssie uvedenej dosky? teraz mam DDR3
-
lukostrel77
Star
Ddr4 nie ddr3 áno,vga do dosky samozrejme 
Napadla ma este jedna vec. GPU, niektore su kratsie (jeden ventilator), niektore maju dva a su vacsie. Co ked kupim mensiu kartu a vystupy budem mat vo vnutri skrine. Co s tym potom? Da sa tomu predist?
Sorry, este som neskladal pc, tak nemam skusenost co potom...
Sorry, este som neskladal pc, tak nemam skusenost co potom...
-
lukostrel77
Star
Je jedno aká karta či jeden vetrák alebo dva,na dosku sa vojde,otázka ale je aku máš bednu??,pretože do tej nemusí vojst...
tak moja gtx 560 ma 20,9cm.
znamena to ze na GIGABYTE GTX 1050 Tí OC 4G s dlzkou uvadzanou na alze 19,1cm mam zabudnut?
Ved tie karty vsetky maju rozdielne velkosti. to by sa musela vyzdy aj skrina menit pri vymene hardware-u. nie?
znamena to ze na GIGABYTE GTX 1050 Tí OC 4G s dlzkou uvadzanou na alze 19,1cm mam zabudnut?
Ved tie karty vsetky maju rozdielne velkosti. to by sa musela vyzdy aj skrina menit pri vymene hardware-u. nie?
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
kedze tvoja je vacsia tak 1050 ti tam vojde
-
yoggy
icemarek napísal:tak moja gtx 560 ma 20,9cm.
nie pretoze dlzka pribuda / ubuda na druhej strane, nie na tej na ktorej su porty
tak ja neviem.
ako to teda riesite vy, ked menite komponenty a nechcete sa seknut? co mam spravit?
ako to teda riesite vy, ked menite komponenty a nechcete sa seknut? co mam spravit?
-
lukostrel77
Star
Však sa kupi grafika a šupne do bedne prípadne zapojí napajnie,a to je všetko,alebo ak to nezvládneš chod do najbliššieho servisu a povedz nech ti ju vymenia 
nemam problem s vymenou samotnou.
len som nechcel ju potom vracat, kvoli tomu ze, sa mi tam nevmesti.
yoggy-ho odpoved ma troska zmiatla.
DIK ZA ODPOVEDE
len som nechcel ju potom vracat, kvoli tomu ze, sa mi tam nevmesti.
yoggy-ho odpoved ma troska zmiatla.
DIK ZA ODPOVEDE
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
vsak to nemal byt problem zmerat metrom ci?