email

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Sharkyno
Light Expert
Light Expert

email

Príspevok od používateľa Sharkyno »

Dobri den neviem ci som zvolil spravnu sekciu ak ano ospravedlnujem sa mam otasku us dlksiu dobu my chodia emaili s arabskych emiratov,usa a pod mna by zaujimalo ako sa tito ludia dostali k mojej emailovej adrese ked som sa urcite nikde na ziadne stranky neregistroval za odpoved dakujem
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: email

Príspevok od používateľa heker »

Mohol si nakupovat v dakom obchode a pouzil si ten mail, ten obchod mohom tvoj mail aj s dalsimi predat priekupnikom co to zneuzivaju, mohol mat tiez ten obchod slabinu a hackeri sa dostali k adresam. Alebo si sa mohol s tym mailom registrovat na dakom fore, webe alebo hocikde inde, kludne mojol aj poskytovatel mailu posunut dalej tvoj mail dakum priekupnikom.
Sharkyno
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Sharkyno »

Je možné žeby použili na nájdenie môjho e-mailu daky program viem že operátori majú na generovanie čísel software
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa heker »

Telefone cisla vies generovat, lebo mas rozsah v style 09XXYYYZZZ, takze tie cisla vies lahko generovat. Kombinacii mailov je neobmedzene mnozstvo, to by nemalo vyznam generovat, pretoze ak by sa posielali maily na neexistujuce adresy, tak to server/firewall s urcitostou blokne.
Napísať odpoveď