Vône do auta
Re: Vône do auta
Tiež som višňu otvoril celú, aj regulátor som celý otvoril. Na druhý deň to bolo cítiť dosť výrazne, ale len prenikavo višňou. Tak som nechal len kúsok otvorený regulátor a potom pohoda. A stále ju cítiť. Teda ako som písal, ja ani nie, ale iní ju cítia.
Ani nevrav, zuvacku mam objednanupinco napísal:Otec si dal do auta práve vôňu pedro a na druhý deň to vraj vyhodil, lebo že to smrdelo ako hovno.
Ja len tak mimo reči. Nemôže to byť škodlivé? Tiež mám vône od Califonie, a sú dosť výrazne, tak či to nemôže organizmu nejak škodiť, keď to denno denne v aute dýcham.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ovela viac ti skodi smog ked vystupis z auta
na tomto ti nema velmi co skodit
Davam update z novych voni scents:
Jablkova strudla - momentalne pouzivam, prijemna vona, nie moc sladka, na tento vianocny cas parada
Visna - este neotestovane ale z toho co som to skusil je to fajn akurat sa bojim ze to bude prisladke
Jablkova strudla - momentalne pouzivam, prijemna vona, nie moc sladka, na tento vianocny cas parada
Visna - este neotestovane ale z toho co som to skusil je to fajn akurat sa bojim ze to bude prisladke
Chcem skusit tiez tu strudlu o ktorej pisete ale neviem presne urcite ktora to je. Je to tato? http://california-scents.sk/domu/43-sko ... apple.htmleaten napísal:Davam update z novych voni scents:
@amater: Ano.
Dalsie reviews odo mna:
Pedro zuvacka (Balboa gum) - velmi vyrazna sladka chut, vydrzala pomerne dlho (4 mesiace), niekomu moze vadit ze je prilis sladka, mne sa pacila (hlavne regulator otvarajte postupne, po dni co som ju mal naplno som myslel ze umriem, tak to tam vonalo
)
Mandarinka (Tangerine Tango) - svieza citrusova vona, prijemna na jar/leto, po mesiaci stale vonia a regulator je otvoreny len z cca. 1/4
Jahody so slahackou (Strawberries & Cream) - asi najslabsia z nich, nemam ju ja, ale kamarat a za tu chvilku co som ju vonal sa mi dost podobala na vonu Mucosolvanu
ale vyslovene zle to nebolo, je to asi o zvyku
Dalsie reviews odo mna:
Pedro zuvacka (Balboa gum) - velmi vyrazna sladka chut, vydrzala pomerne dlho (4 mesiace), niekomu moze vadit ze je prilis sladka, mne sa pacila (hlavne regulator otvarajte postupne, po dni co som ju mal naplno som myslel ze umriem, tak to tam vonalo
Mandarinka (Tangerine Tango) - svieza citrusova vona, prijemna na jar/leto, po mesiaci stale vonia a regulator je otvoreny len z cca. 1/4
Jahody so slahackou (Strawberries & Cream) - asi najslabsia z nich, nemam ju ja, ale kamarat a za tu chvilku co som ju vonal sa mi dost podobala na vonu Mucosolvanu
-
guess.whoo
Redeemer
vo felde ma zena levandulu od CS. je ju citit, ale je to velmi jemna vona
Sacky uz asi koncia co sa tu spominali, California mi nesedi, teraz su dake nove sticky. Nevidel to niekto na dakej benzinke? Nechce sa mi kvoli otestovaniu brat 1-2 kusy z internetu. Ide o tento zazrak - http://www.topspol.sk/produkt/funstick-jahoda
Pred dvoma rokmi som to mal z Hypernovy
no nevydržalo to dlho.
pred mesiacom som kupil v jednej " mototechne " veru taka starodavna predajna este jednu funnel vonku v sačku ale mäta. nad jahodu to nema a slabo vonala asi dlho v obchode stala
ked ma niekto vonky jahoda dajte vediet 
-
hojko
Site Admin
Hladal som to na nete, ale nic. Podla mna tie ich vone uz skoncili. Predavaju sa na Alibabe, ale minimalny odber je 120 kusov a je mozne, ze to budu len napodobeniny. Treba skusit ten Funstick od nich, tam je aj jahodova vona (alebo vona lesneho ovocia): https://www.truckmall.sk/52744-funstik- ... duchu.html
Ja som si kupil Californiu s vonou visne. Pride mi moc sladka, ale vsak to nebude asi take intenzivne. Ale kde polozit tu plechovku? Ked ju dam do dveri a bude na bocnej strane otocena, nemoze vytiect? Alrbo musi byt normalne polozena?
-
tacosi
Moderátor
Nevytecie,vnutri su kusky podobne filcu a tie su len nasiaknute.Ja to stale davam pod sedacku,ako je vyduch vzduchu na nohy pre zamnou sediaceho. Regulator otvorim iba na jedno policko.
Inak visna mi vydrzala najdlhsie,,asi raz tolko ako pedro a este nejaka kvetova vona.
Inak visna mi vydrzala najdlhsie,,asi raz tolko ako pedro a este nejaka kvetova vona.
Otvaras vonu celu? Alebo len kusok? Ja som zatial plechovku len tak lahko pootvoril, ale zda sa mi vona az prilis intenzivna. Vzal som si rovno 4 vone vise, nech mozem experimentovat 
-
tacosi
Moderátor
Otvaram ju celu,pretoze aj tak si ju mozes regulatorom skrtit.Sice aj ked je regul.celkom zavrety,tak on nieje utesneny,cize trosku to citit aj tak.
Ja tam ziadny regulator nevidim. Ten plastovy vrchnak ma male otvory, ale je jedno ako s nim potocim, ved tam nie je protikus, ktory by priskrtil vonu.
je tam taky cuplik ktory trci zvrchu a da sa s nim hybat, ten cierny plast sa sklada z dvoch kusov
-
nejakymarko
Addict
Odkial kupujete California Scents?
Pocujem na nich samu chvalu uz nejaky ten piatok, nadisiel cas ich vyskusat
Pocujem na nich samu chvalu uz nejaky ten piatok, nadisiel cas ich vyskusat