Strana SaS

Diskusie na politické témy...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana Richarda Sulíka

Príspevok od používateľa -AA- »

eMPiko napísal:V com sa ma akoze preratat? Pozri sa na prvy bod toho blogu, kedze je prvy, mozno je pre Sulika aj nadolezitejsi. LSNS je truc strana, ktora nema na to byt konstruktivnou.
Záleží od výsledkov volieb. Ak má o tom, či tu bude opäť vládnuť štandardná proti-extrémizmu bojujúca mafia Fico a spol, rozhodovať nejaký facebookový status o druhej svetovej vojne, tak sú Sulíkove priority dosť posunuté a byť v opozícii mu asi celkom vyhovuje.

Pokiaľ ide o tú konštruktívnosť a ekonomické otázky, Sulík dobre vie, že všetko je otázkou dohody .. a netreba zabúdať s akými "odborníkmi" na tieto otázky nemal problém ísť do potencionálnej koalície (SNS).
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Je absurdne si mysliet ze by Sulik /SaS/ niekedy isiel do koalicie s LSNS. Strana LSNS je totiz uplne neprijatelna pre akukolvek standardnu europsku stranu. Politicky program LSNS je proti EU,proti NATO, plny nezmyselnych ekonomickych napadov-kazdy vidi ze to tak je,preto ani nemoze mat nejakych spojencov. Sulik nie je odkazany na taketo zufale spojenectva.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

gogo956 napísal:Sulik nie je odkazany na taketo zufale spojenectva.
A na to si ako prišiel?

Za súčasného stavu to znamená, že je odkázaný ostať v opozícii .. alebo máš na to iné prepočty?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Sulik je zasadovy a do koalicie s LSNS nikdy nepojde a v podstate Svk politika je prenho male ihrisko, davno sa realizuje v eu parlamente
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Na chod EÚ má ešte menší dosah, ako na reálne ovplyvňovanie slovenskej politiky.

Nie že by som jeho snahy o záchranu-reformu EÚ nevidel vcelku sympaticky..
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tak sa zdá, že Sulík získa cenu "Homofób roka."

http://www.blogovisko.sk/parafrazy-suli ... fobie.html
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Trápne ako havranov fašista :).
gogo956
Redeemer
Redeemer

Sulik je najperspektivnejsi buduci predstavitel vladnucej pravicovej koalicie, som jeho volic. Ale sam uznavam ze jeho najsilnejsia parketa su ekonomicke otazky kde je expert a ostatne veci treba brat od neho niekedy trochu s nadhladom. To co robi Havran je ta najlacnejsia cesta ako putat pozornost, nic viac..
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

http://www.ludskeprava.sk/homofob/ napísal:3. Richard Sulík, europoslanec, predseda SaS obhajuje svoje liberálne postoje pred konzervatívcami:

„…keby tu žili len homosexuáli, zanikneme v priebehu jednej generácie.“
Toto je v mojich ociach najvacsi problem tejto doby.
Vysvetli mi niekto, co je na tomto homofobne?
Neviem, aky bol kontext kedze je to vytrhnute. Kazdopadne, takto samo o sebe je to iba skonstatovanie faktu, len neviem, na co tym narazal.

Alebo takto. Slovo fasista uz na vyzname v podstate stratilo, kedze v jednom vrecusku najdeme Kotlebu aj Sulika, ide sa na dalsie fancy slovicko, ktoremu treba vymlatit vyznam?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

je to len hypoteticky bullshit a asi tento rok nenasli nic zaujimavejsie, tiez mi to nepride byt extra zavadne, v tom linku, co poslal hughito, su len umele vyroky, este bullshitnejsie
hughito
Redeemer
Redeemer

Hegy napísal:
Toto je v mojich ociach najvacsi problem tejto doby.
Vysvetli mi niekto, co je na tomto homofobne?
Neviem, aky bol kontext kedze je to vytrhnute. Kazdopadne, takto samo o sebe je to iba skonstatovanie faktu, len neviem, na co tym narazal.

Alebo takto. Slovo fasista uz na vyzname v podstate stratilo, kedze v jednom vrecusku najdeme Kotlebu aj Sulika, ide sa na dalsie fancy slovicko, ktoremu treba vymlatit vyznam?
Čítal si ten článok celý?
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Jop. Len som si prvy krat nevsimol odkaz na zdroj [3] uz to mam cele.
Kazdopadne, output rovnaky. Len som si myslel, ci neslo o nejaku ustipacnu narazku ale naozaj tuto vetu povedal uplne normalne, bez zjavnej ofenzivy.

Hodim sem teda celu otazku aj odpoved, pre poriadok:

To je v poriadku, ide o to, že vy máte v programe stále rôzne krajne liberálne návrhy?
Richard Sulik napísal:Ak chcú spolu žiť homosexuáli, nevidím dôvod, aby štát robil prekážky. Ale zároveň hovorím, že rodina je základ našej spoločnosti. Nemôže to byť inak, keby tu žili len homosexuáli, zanikneme v priebehu jednej generácie. Myslím si, že to ani homosexuál nemôže spochybniť.
- obávam sa, že Richard moc precenil inteligenciu urcitych skupin obyvatelstva

Pre mna osobne je to uplne absurdna nominacia, ak ma byt niekto nominovany na homofoba roka za toto, tak aplaus, dobra praca.
hughito
Redeemer
Redeemer

Zdá sa, že to aj vyhrá. Môj hlas dostal práve on.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

len mi nejak nie je jasne, preco je to cena za rok 2016, ked sa tak vyjadril az v roku 2017, maju to nejake nekonzistentne
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

fakty sú neprijateľné a nebudú tolerované! :D
hughito
Redeemer
Redeemer

beardie napísal:len mi nejak nie je jasne, preco je to cena za rok 2016, ked sa tak vyjadril az v roku 2017, maju to nejake nekonzistentne
Napíš im mail. Možno zachrániš Sulíka od získania daného "ocenenia." :lol:
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Pekne to vystihuje celú úroveň...pripomína mi to hon na čarodejnice.
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Za tou anketou stoji Peter Weisenbacher, ktory mal v minulosti so Sulikom i Matovicom politicky konflikt. Teraz vyuziva svoje paky na to, aby im to vratil. Ked na toto niekto upozornil na facebooku, odpisal, ze si je isty ze Sulik je homofob, lent o velmi dobre skryva, a preto ho zaradil do ankety. Cize Sulik sa tam dostal pretoze vie velmi dobre skryvat svoju homofobiu. Tuto diskusiu v ramci demokratickych principov neskor zmazal (lebo sa mu ludia smiali ze prave ziskal cenu Logik roka)
hughito
Redeemer
Redeemer

V ankete je aj Hrnko, Fico či Lipšic.
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Napr. s Lipsicom mal Weisenbacher tiez konflikt s tym vodnym delom, co potom aj niekto Lipsica "napadol" s vodnymi pistolami. Opat raz teda niekto s kym mal Weisenbacher nejaky konflikt skoncil v ankete homofob roka, aka nahoda. Ale ako tu uz niekto spomenul: ked je Sulik, ktory ma v sucasnosti asi jedinu parlamentnu stranu ktora stoji za registrovanymi partnerstvami, oznacovany za homofoba, opat raz dochadza k vyprazdneniu pojmu. Kazdy kto nesuhlasi s uderkou a nesplna kadrovy profil je oznaceny za nepriatela a je oznacovanymi vselijakymi nadavkami. Absolutne nezmysly z dielne niektorych mimovladok.
Napísať odpoveď