Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa jackb »

rebuss napísal:Krásny je ale fakt, že to EÚ pred jej rozpadom ani politický kolaps nezachráni.
rozpad EU a kolaps politickeho systemu, ktore mu branit policajna jednotka zo Slovenska... to je asi taka dobrota ako rozpad USA, ktory trva uz aspon 9 rokov a pad dolara s naslednym nahradenym dvojhlavym orlom :cookies:

ci myslis to kotletove refrendum, "za ktore je vacsina ludi" len akosi sa pod neho nie a nie podpisat 350 tisic ludi
rebuss
Star
Star

Príspevok od používateľa rebuss »

• "Rezort vnútra zdôvodnil, že niektoré médiá sa svojím obsahom snažia vytvárať v spoločnosti nálady spochybňujúce členstvo v európskej únii a zahranično-politickú orientáciu."
Z toho mi vyplýva, že niekto nechce aby sa šírili myšlienky spochybňujúce, už tak dosť v ubohom stave (hlavne vedenou politikou liberalistov), EÚ ako nejaký celok. Ako potom budú vyhodnocovať čo je a čo nie je konšpirácia, výmysel? Tak ako im to príde vhod?

Objaví sa nejaká informácia, dajme tomu zahrňujúca vlády zopár štátov EU kde vysvitne, že napomáhali v importe "utečencov", ale samozrejme to bude zavrhnuté ako konšpirácia len preto lebo to nikto z dotknutých vlád nepotvrdí a stopy sa ututlajú, ako je tomu často. A tak si teraz rezort vnútra našej krásnej republiky zmyslí, že takéto info radšej ani nedopustí aby vyšlo na svetlo. V čom je potom sloboda prejavu, tlače, kde je a kto určuje hranicu cenzúry, ktorá by tu, ak stále žijeme v demokracii, ani nemala byť?

Nemyslel som žiadne referendum, ľudia sú v tomto štádiu zväčša tupí, o politické dianie sa nezaujímajú, kto môže ujde do zahraničia - samozrejme niekto aj dobrovolne, a také niečo nehrozí. Na to sa musí udiať niečo čo sa bude týkať priamo ich života, bezpečnosti, a im to zmení pohľad na tento štát, a celkovo na "politické vedenie", resp. následky týchto experimentov.
jackb
Redeemer
Redeemer

hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

:wink:
Prílohy
chemtrejls.jpg
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

urcite ste tento tyzden zachytili sum okolo emy drobnej, ktora v nejakej talk show riesila ci zem je plocha alebo nie...
chapem ze to mozno len tak trepla, nemysli to vazne a uvedomuje si ze zem ozaj nie je plocha, ale faktom je ze ludia co tomu veria existuju a neni ich uplne malo...

podla mna, zo vsetkych konspiracnych teorii, toto je ta najhlupejsia...
proste area 51 ma mimozemske technologie, ale americka vlada to taji aby sa to nedozvedeli rusi, aby nesirili paniku alebo aby mohli mimozemstania unasat ludi.
za padom dvojiciek stoji americka vlada aby medzi ludmi sirila strach z terorizmu aby mohla dalej "oslobodzovat" krajiny kvoli rope.
americania nikdy nepristali na mesiaci ale pristatie sfalsovali aby "vyhrali" vesmirne preteky s ruskom.
vakciny su tu aby mohla vlada ovladat ludi.

ale aky zmysel by malo presviedcat cely vset ze zem je gulata ked nie je... pripustime ze zem je ozaj placka (bez korytnacky a slonov, iba placka), ludia to museli v istom momente zistit a niekto z tych ludi sa v istom momente musel rozhodnut ze to treba utajit a vymyslel si celu teoriu o tom ze zem je gula, dokonale k tomu vymyslel fyzikalne zakony a nejakym zazrakom o tom presvedcil cely svet. teoreticky v minulosti to mohlo byt celkom jednoduche, ale dnes? dnes lieta do vesmiru kde kdo. cinania teraz vo velkom riesia vesmirny program, uz tam maju nejake satelity, coskoro hadam aj nejakych ludi poslu do vesmiru. to akoze v istom momente cinu navstivili iluminati, jasteri, americka vlada ci rockeffelerovci a povedali "caute, pocuvajte, nie ze niekomu prezradite ze zem je plocha, tu mate vysokokvalitne ilustracie gulatej zeme a pekne ich vsetkym ukazujte. ostane to nase tajomstvo :wink: :wink:"
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

Neviem, kto a čo za to môže, príde mi, že sa v dnešnej dobe snažia títo ľudia všetko relativizovať.
Každý môže mať na všetko svoj názor, ba priam až musí ale nikoho nezaujíma, že veda nie je o názore. Chýba kritické myslenie.
Potom vznikajú veci ako "to je len tvoj názor", "to je len teória", alebo "alternatívne fakty"

Osobne našťastie nepoznám človeka, ktorý by v tom bol až takto hlboko. Neviem, čo ich k tomu vedie.
Asi je to potreba mať nepriateľa a vinníka za zlé veci. A následne pocit, že on ich "prekukol" a už nad ním nikto nemá kontrolu, je slobodný a nikto ho neovláda.
Už ich ani nezaujíma pravda a objektivita ale za každým tvrdením je neviditeľný nepriateľ, ktorý sa ho snaží ovládať a teda je automaticky všetko klamstvo.
Pričom sa nevedome stáva kontrolovaný práve takýmito správami.
aacid napísal:cinania teraz vo velkom riesia vesmirny program, uz tam maju nejake satelity, coskoro hadam aj nejakych ludi poslu do vesmiru
heh. Asi si myslel Indiu. Čína už je dávno za vypustením prvého človeka do vesmíru.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Andreas Popp: Voľby sú na smiech
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

94jakub napísal:heh. Asi si myslel Indiu. Čína už je dávno za vypustením prvého človeka do vesmíru.
Čína chce poslat do roku 2020 "tajkonautov" na Mars, teda aspon podla ich milej komunistickej strany. Ale asi to dopadne tak, ako ked Fico sluboval dialnicu BA-KE do roku 2010.
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

I tak. Ak to pôjde ďalej týmto tempom, tak tam budú skorej ako my z BA do KE po diaľnici. Tej slovenskej myslím.

OT: To je dosť optimistický termín aj pre Čínu alebo Severnú Kóreu, moc sa mi nechce veriť, že by to bol naozaj ich cieľ. Možno tak predpovedaný v roku 2000.
SpaceX, ktorý má asi najlepšie našliapnuté, tam nebude skôr ako 2025.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Vsak nepovedali, ze tych tajkonautov na Mars poslu zivych. :lol:

Najvacsie sprisahanie odhalene!
Prílohy
18279066_1301094683292566_1471555908548449992_o.png
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

https://domov.sme.sk/c/20524452/konspir ... mpani.html

Konšpirátorské weby prišli o príjmy z tisícov reklamných kampaní

Jeden s mala uspesnych projektov
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Milka si ani neuvedomuje, ako svojim spravanim nastavuje velmi neprijemne zrkadlo mojim liberalnym a demokratickym hodnotam a videniu sveta, kedze ona ma presne rovnake prava, ako mam ja a jej hlas ma vo volbach presne rovnaku vahu, ako ten moj. :?
Prílohy
18486349_1895492107396710_1755260036829207771_n.png
hughito
Redeemer
Redeemer

To je už dávno na úrovni psychickej poruchy a už by som som si z toho ani nerobil srandu. Danej osobe treba lekársky pomôcť.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

zrovna blazova ma nijak netrapi, to co ona pise za statusy (ako jej odpocuva kiska cdromku) svedci o tom ze skor ci neskor sa jej choroba dostane do takeho stadia ze bude potrebovat odbornu pomoc.

ano ma rovnaky hlas ako ty, ale to ma kazdy 18+ slovak. staci zbehnut do akejkolvek dedinskej krcmy a najdes tam hned niekolko jedincov u ktorych by si mohol lutovat ze maju pravo volit.
ale hold demokracia je demokracia a tupy narod si zasluzi tupe vedenie. ty ani ja to nezmenime, ostava sa s tym bud zmierit alebo utiect.
hughito
Redeemer
Redeemer

Často tu pravičiari demokraticky navrhujú, že napr. dôchodcom treba odobrať volebné právo, "lebo Fico" a pod. nezmysly. Čo ale prvovoliči? Keby volili len tí, máme Kotlebu ako premiéra. Čiže aj tým zakážeme voliť? Nakoniec vysvitne, že najprv treba odvoliť nanečisto a právo voliť dostane len ten, kto volil SaS (ekvivalent SDKÚ v minulosti.) :D To na odľahčenie.

Faktom je, že právo voliť nemožno žiadnym takýmto spôsobom regulovať, lebo potom by to už nebola reprezentatívna demokracia.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

nie, len aktivni platci dani z prijmu :P
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ale samozrejme len ti co zarabaju viac ako xxx eur a menej ako yyy eur, tak ako ked citas reviews na amazone, tie najlepsie a najhorsie hodnotenia treba vynechat.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

hughito napísal:Faktom je, že právo voliť nemožno žiadnym takýmto spôsobom regulovať, lebo potom by to už nebola reprezentatívna demokracia.
Ale vsak to pravo volit uz regulovane je. Volit mozes az od 18 rokov. V 18 rokoch si vacsinu zivota prezil v skole a az prakticky po ukonceni strednej skoly ziskavas pravo rozhodovat o celom skolskom systeme prostrednictvom volenych zastupcov?! Preco by pravo volit nemohlo byt limitovane aj z druhej strany napr. hranicou 70. rokov, ak na to existuju objektivne priciny, ako znizeny vykon v kognitivnych testoch a exponencialny narast poctu demencii s kazdym pribudajucim rokom po 70ke? Teenager s IQ 150 so zaujmom o politiku ist volit nemoze, no na druhej strane dementny dedko moze odvolit aj zo smrtelnej postele, lebo za nim pridu s volebnou urnou. A zevraj pravo volit nemozno ziadnym sposobom regulovat. :mrgreen:
jackb
Redeemer
Redeemer

ked ma niekto demenciu, ale ine vazne psychicke problemy, nie je ho mozne zbavit spobilosti na pravne ukony?
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Čo je to za stupiditu obmedzovať volebné právo?

Za prvé si normálne vychovajte deti, seba a nemusíte sa klepať o to, kto tu bude šéfovať. Zvolená politická garnitúra je len odrazom stavu spoločnosti.

A tých pár % (ževraj) dementných dôchodcov veľa vody nenamúti...
Napísať odpoveď