//autoeditácia príspevku (Uto 16 Máj 2017, 14:05)
http://www.mojevideo.sk/video/2a621/ces ... akcii.html
Pánko na konci to vystihol
Obsah je nedostupný.jackb napísal:aj na Slovensku by policati zobrali dvoch opilcov, ktori by utocili na Africana, ktory si vecer privyraba hranim na gitare na ulici?
https://www.facebook.com/ThisIsBritainO ... f=NEWSFEED
To si povedal ty. Sú to častokrát oni ktorí su na ulici a parazitujú, resp. otravujú ludí. Preto som povedal, že ak nejaký cigán hra na niečom tak ho napádajú? Dennodene vídam takých a nijako im nie je ubližované, niekedy sa dočkajú aj podpory, tak neviem prečo máš tendenciu robiť z jedného prípadu somára.jackb napísal:ked niekto hra na ulici na hudobny nastroj, tak je automaticky bezdomovec? tak to som na Slovensku uz nebol pekne dlho.
Ľudia sa častokrát nechcú miešať do potýčok s inými o to hlavne ked nevedia o čo ide, ale spájať to s rasovými motívmy mi nepríde vhodné. Keby sme tu mali situáciu ako píšeš, že "nikto nechce imigrantov", tak by tu neboli ľudia čo za nich bojujú.jackb napísal:na videu, ked ti teda nejde je mlady African s elektrickou gitarou, na ktoreho utocia dvaja opilci. od slov dojde na fyzicke vypady, kde ma triezvy African vyhodu a utocnikom ustedri par ran a potom sa brani urcnym "vozikom". tak sa len pytam, ci by aj na Slovensku, kde "nikto nechce imigrantov" dostal do par minut policajnu pomoc, a ako ukazuje zaber na konci videa aj pomoc od okoloiducich.
Čiže si len tliachal nezmysly.. veď čo iné sme mohli čakať.rebuss napísal:Určite sa nebudem hrabať v tvojich príspevkoch. Nechcem si privolať samovoľné zvracanie. Sám dobre vieš čo píšeš, a že sú to bludy si nie som celkom istý či uvedomuješ, ale každý pacient ma nejaký ten svoj svet. Budeš naďalej zahlcovať vlákno bludonezmyslami alebo nám ponúkneš to menu?
Ja by som sa mu rovno snazil pomoct napr.jackb napísal:no, tak vola ludu je vraj aby na Slovensku bolo 0 Africanov.
ale presnejsia otazka by teda mala byt: zavolali by (bezni, slusni) Slovaci v piatok v noci policajtov na pomoc Africanovi?
porozmyslaj nad zdrojmi, ktore je schopna Afrika dlhodobo poskytovat ludom s 5+ detmijackb napísal:alebo aj nie
ok, myslim, ze dalsia diskusia je zbytocnajackb napísal:Krajinam Zalivu to celkom ide.