Elektronicka cigareta
Re: Elektronicka cigareta
Najsilnejsie ciste bazi na miesanie tusim boli s 18mg/ml a to je stale stopove mnozstvo. Ak by som to ratal ako hmotnost vody tak 18mg nikotinu je v jednom grame = 0,018g v 1g
A preto sa nepredava cisty nikotin.
A preto sa nepredava cisty nikotin.
A za predpokladu ze si zo zahranicneho eshopu objednam cisty nikotin a budem to riedit do 0mg/ml -bazy tak je to bezpecne, nie?
S tym cistym nikotinom je vacsi problem nez by som predpokladal
S tym cistym nikotinom je vacsi problem nez by som predpokladal
sano456 - vobec nedava logiku co pises. Ako pisem vyssie cisty nikotin neexistuje. A ty chces este z neho spravit 0mg. To uz je uplne mimo logiky. Nechcel si napisat cistu bazu teda glycerin a propylenglykol?
Skúsim vysvetlit . Toto si chcem miešať do nulkovej bázy, tak aby som vytvoril požadovaný pomer 6mg/ml . Otázka je , či je to možné a bezpečne
Cistu bazu si lahko namiesas z glycerinu a propylenglykolu.
http://www.pgchem.sk/sk/ponuka/333/mono ... l-mpg--1-l
http://www.pgchem.sk/sk/ponuka/216/glyc ... cerol--1-l
Ale len pre predstavu. Ak zmiesas tieto dve flase tak do tych 2l bazi musis naliat 12g aby z toho bola sila 6mg/ml
Mám v pláne to miešat do starych 100 ml flasticiek. A chcem postupovat podla tejto tabulky. Ale neviem , mam obavu, vsade citam ako treba presné váhy a kadečo, ale mala by postacit aj malá striekačka, kde má každý ml svoju čiarku . Poprípade dať to tam na tie kvapky. Otázka teda ostáva či to je bezpečne ? 
- Prílohy
-
- Bez názvu.png (25.18 KiB) 2321 zobrazení
Radsej by som siel do 200mg/ml baz. Bude sa s tym lepsie manipulovat pri miesani.
A za predpokladu že už ten 1000 mg/ml je už objednaný?
1000mg/ml by sa nemalo dať kúpiť, len na licenciu ci povolenie. Maximálne sa dá kúpiť 200mg/ml.
Ale ak sa ku nemu fakt dostaneš dávaj bacha zlá manipulácia = životu nebezpečné. Nikotín sa najviac vstrebáva cez pokožku.
BTW: Ak by mal niekto záujem posuniem mu tocha z mojej zásoby bázy. Objednal som 4l, 2l by som sa vzdal v Bratislave 25PG/75VG 10e je fér cena stálo to cca >500kč (4l)
Ale ak sa ku nemu fakt dostaneš dávaj bacha zlá manipulácia = životu nebezpečné. Nikotín sa najviac vstrebáva cez pokožku.
BTW: Ak by mal niekto záujem posuniem mu tocha z mojej zásoby bázy. Objednal som 4l, 2l by som sa vzdal v Bratislave 25PG/75VG 10e je fér cena stálo to cca >500kč (4l)
Mám záujem . Sila nikotínu ?
caute caute, uz fajcim e-cigarety cca pol rok ale doteraz som mal len totalne zakladnu cgaretu kde sa nedalo nic nastavovat. bohuzial moja prva cigareta dosluzila a tak som si kupoval vcera Joyetech eVic-VTC Mini, ako tak som sa s nou naucil robit, a nasiel som ked tam mam tu kanthalovu zhaviacu hlavu tak pri resistance a0,5 sa odporuca vapovat okolo 3V, lenze ja tam mam a1, znamena to ze to mam vapovat pri 6V ? lebo to mi pride brutalne spalene a vapujem to aj tak na 3-3,5V ale neviem ci to nie je zbytocne malo
a otzaka cislo dva: VT-Ti mod je logicky na titanovu spiralku, VT-Ni na niklovu ale naco je VT-SS
a otazka cislo tri: Aky je rozdiel medzi bypass modom a power ?
a otzaka cislo dva: VT-Ti mod je logicky na titanovu spiralku, VT-Ni na niklovu ale naco je VT-SS
a otazka cislo tri: Aky je rozdiel medzi bypass modom a power ?
Držím palce ja vapujem a nefajčím 4mesiace aktuálne,
1) ako cigaretu si si vybral fajn ide tam ak sa nepletiem baterka 16850 dúfam že používaš nejakú kvalitnú (na tento odporúčam LG HG2, 20A 3000mA), neviem presne čo znamená a1, inač na tvojom mieste by som šiel W-režim a na hlavach je napísané vo Wtoch na koľko máš ísť napr. 30-40W
2) VT-SS Nerezová oceľ, Ni ani Ti neodporúčam inde ako na temperature control, inač vyparuje toxíny.
3) bypass mod je je ide na priamo baterka -> do žhaviacej hlavy t.j. 3,7V
1) ako cigaretu si si vybral fajn ide tam ak sa nepletiem baterka 16850 dúfam že používaš nejakú kvalitnú (na tento odporúčam LG HG2, 20A 3000mA), neviem presne čo znamená a1, inač na tvojom mieste by som šiel W-režim a na hlavach je napísané vo Wtoch na koľko máš ísť napr. 30-40W
2) VT-SS Nerezová oceľ, Ni ani Ti neodporúčam inde ako na temperature control, inač vyparuje toxíny.
3) bypass mod je je ide na priamo baterka -> do žhaviacej hlavy t.j. 3,7V
aha takze pri tom bypasse sa skorej spotrebuje baterka ?
a ano mam tam presne tu LG co si pisal
tym a1 som nasiel ze sa oznacuje rezistancia zhaviacej hlavy v ohmoch
super pomohol si mi ! a len tak zo zaujimavosti dve otazky, na akej teplote vapujes nikel ? a este, keby som chcel objednat liquidy z UK myslis ze by sa to oplatilo ? po priratani cla ak tam je nejake fakt sa nevyznam do toho
a ano mam tam presne tu LG co si pisal
super pomohol si mi ! a len tak zo zaujimavosti dve otazky, na akej teplote vapujes nikel ? a este, keby som chcel objednat liquidy z UK myslis ze by sa to oplatilo ? po priratani cla ak tam je nejake fakt sa nevyznam do toho
nooo ako nespotrebuje ono to je ako keby si mal mechanický mod tam treba opatrne lebo tá LG má maximálne zaťaženie 20A a mal by si tam odpor 0,1 či 0,15 tak matematika a ohmov zákon nám povie že keď máme baterku pri 3,7V tak v prípade odporu Ω0,100 to je zátaž 37A a ta baterka to proste nevydrží a môže prísť v najhoršom scéna-ry k explózii článku. takže sa na bypass vytoto..
Teplotný režim neprevádzkujem a Nikel by som nepoužíval ako som spomenul pri vyparovaní nikel je toxický preto je len na teplotnú kontrolu ale aj tak.. ak chceš TC tak jedine SS drát.
Neviem odkiaľ si, každopádne v okolí nájdeš vapera čo si mieša a môže ťa zásobovať. Poprípadne na FB nájdeš skupinu vaping cz/sk a tam nájdeš určite viac ľudí čo vapuje mieša... A hľavne vapu zdar!
PS: ku clu z UK sa neplatí ani DPH ani CLO je to stále ešte EU. Len myslím že na slovensku nájdeš určite, v Bratislave je e-smoke predajna v Petržálke majú tam toho TONU nepreháňam ak poviem že si určite vyberieš a radi poradia. Nieje to reklama ale aj ja som tam začínal. Samotné zariadenie a atmoizér kupujem na aliexprese alebo gearbeste.
Teplotný režim neprevádzkujem a Nikel by som nepoužíval ako som spomenul pri vyparovaní nikel je toxický preto je len na teplotnú kontrolu ale aj tak.. ak chceš TC tak jedine SS drát.
Neviem odkiaľ si, každopádne v okolí nájdeš vapera čo si mieša a môže ťa zásobovať. Poprípadne na FB nájdeš skupinu vaping cz/sk a tam nájdeš určite viac ľudí čo vapuje mieša... A hľavne vapu zdar!
PS: ku clu z UK sa neplatí ani DPH ani CLO je to stále ešte EU. Len myslím že na slovensku nájdeš určite, v Bratislave je e-smoke predajna v Petržálke majú tam toho TONU nepreháňam ak poviem že si určite vyberieš a radi poradia. Nieje to reklama ale aj ja som tam začínal. Samotné zariadenie a atmoizér kupujem na aliexprese alebo gearbeste.
a nemal si este problem s atomizermi z ali hej ? pozeram ze su tam ovela lacnejsie ako u nas to se oplati
nie som bratislavy ale myslim ze vo vacsich mestach sa vsade niekto najde, inak rozmyslam ze by som zacal aj ja miesat liquidy, je to ovela lacnejsie ?
nie som bratislavy ale myslim ze vo vacsich mestach sa vsade niekto najde, inak rozmyslam ze by som zacal aj ja miesat liquidy, je to ovela lacnejsie ?
ee nemal, obchody to aj tak berú z Číny tak prečo nemôžeš ty ? Reklamáciu ti aj tak neuznajú a v prípade ak ti príde z Číny poškodený balík alebo nefunkčné zariadenie nemal som problém s vrátením peňazí či poslaním nového kusu.
Ja si osobne miešam nekupujem hotové, keďže som bez nikotínu tak nemám problém kúpiť veľkú bázu (nikotínová báza je obmedzená v EU na max 20mg/ml a max 10ml fľaška). PJ empire arómy a báza nechám odležať a mám 100ml za cca10eur.. to mám na celkom dlhú dobu (osobne idem cca 0-5ml/deň 0mg nik.).
Ja si osobne miešam nekupujem hotové, keďže som bez nikotínu tak nemám problém kúpiť veľkú bázu (nikotínová báza je obmedzená v EU na max 20mg/ml a max 10ml fľaška). PJ empire arómy a báza nechám odležať a mám 100ml za cca10eur.. to mám na celkom dlhú dobu (osobne idem cca 0-5ml/deň 0mg nik.).
no ved tomuto verim ze oni to aj tak maju z ciny ako vsetko ostatne takze by to malo byt oukej
a co sa tyka toho miesania, co vsetko mi treba na namiesanie jedneho liquidu ? mas nejaky navod na to ? sorry za vela otazok ale vyzeras ze sa v tom vyznas a chcem si to zacat miesat sam takze chcem z teba vyzdimat co najviac informacii
a co sa tyka toho miesania, co vsetko mi treba na namiesanie jedneho liquidu ? mas nejaky navod na to ? sorry za vela otazok ale vyzeras ze sa v tom vyznas a chcem si to zacat miesat sam takze chcem z teba vyzdimat co najviac informacii
tak na miešanie je ohromné množstvo návodov, napr. pgchem a kúpiť si Monopropylenglykol a Glycerín a namiešať si podľa požiadaviek bázu bez nikotínu ku tomu kúpiť nikotínový booster na SK alebo v hiliq koncentrát nikotínu a báza je na svete. Ku tomu kúpiť arómu zmiešať v požadovanom resp. výrobcom odporúčanom pomere a odležať a vapovať
Odporúčam kuknúť youtube, je tam toho celkom hodne. Najlepšie ale skočiť do predajne a nechať si poradiť, poprípade skočiť na nejaký zraz (áno aj toto je koníček kde sa ľudia stretávajú) Ono vapovanie resp. el. cigareta vie byť celkom aj drahá
Ale darmo radiť musíš skúsiť, čo ti sadne, to ti nepoviem.
Pekný večer prajem... po niekoľkých omyloch kedy som kúpil lacné varianty elekt. cig.(25-30e)v skalných obchodoch ktoré viac škrabali a pôžitok žiaden by som vás chcel poprosiť o radu o nejakej slušnej zostave čo už niečo aj vydrží( či už výdržou baterie ale aj clearomizer nakolko na tych lacnych verziach je to bieda), je príjemná a máte s ňou skúsenosti. Hlavne nech to "dymí"
Veď treba mať z toho aj ten vizuálny pôžitok .
Ďakujem. cenovo som ochotný sa pohybovať od50e
Som medzi vami skúsenými ešte nováčik v tomto takže sa nehnevajte za akúkoľvek otravnosť alebo omyl v mojich príspevkoch. ĎAKUJEM
Preferoval by som takú zostavu kde je vlastne vymenitelná tá batéria(aspoň tak som pochopil, že sa to dá z čítania predošlých príspevkov v tejto teme)
Ďakujem. cenovo som ochotný sa pohybovať od50e
Som medzi vami skúsenými ešte nováčik v tomto takže sa nehnevajte za akúkoľvek otravnosť alebo omyl v mojich príspevkoch. ĎAKUJEM
Preferoval by som takú zostavu kde je vlastne vymenitelná tá batéria(aspoň tak som pochopil, že sa to dá z čítania predošlých príspevkov v tejto teme)
hej videl som napriklad ze v amerike je nieco ako vapecon na to by som sa siel raz pozriet
oukej no pojdem sa poradit do obchodu kde chodim stale a uvidim co mi povedia na miesanie a ci tam hlavne budu mat vsetko co k tomu potreujem
xavier93 - ja az tak vela skusenosti nemam najprv som mal joyetech eGO AIO starter pack, a ako bola fajn ale nic sa na nej nedalo ani nastavit proste len si zapol a vapoval, ale potom som ju rozbil nestastnou nahodou a kupil som si uz lepsiu zase od joyetech eVic-VTC Mini a to aj jumper pisal ze je dobra cigareta, viac moznosti vapovania vymenitelna bateria relativne velky tank ( aj ked ja by osm potreboval 4x taky pri mojej spotrebe
) a vlastne vsetko co potrebujes pokial nie si nejaky profi vaper zatial
Long life to all vapers !
xavier93 - ja az tak vela skusenosti nemam najprv som mal joyetech eGO AIO starter pack, a ako bola fajn ale nic sa na nej nedalo ani nastavit proste len si zapol a vapoval, ale potom som ju rozbil nestastnou nahodou a kupil som si uz lepsiu zase od joyetech eVic-VTC Mini a to aj jumper pisal ze je dobra cigareta, viac moznosti vapovania vymenitelna bateria relativne velky tank ( aj ked ja by osm potreboval 4x taky pri mojej spotrebe
Long life to all vapers !