Policia meranie rychlosti
Re: Policia meranie rychlosti
nejak sa mu z toho dymi...
Mne sa z toho dymi, vonku bol tam sfusovany soft a vonku bol dost hic takze to patricne vyzeralo.
Frikso neuveritelne veci sa zacali diat
nebudem to sem pisat ale vodicaky nam ostali 
Frikso neuveritelne veci sa zacali diat
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
pan straznik, nemohol som spomalit, ako ste mohli vidiet, regenerujem dpf 
V ten den som este skoncil na jednom kopci (Štos) a podarilo sa mi to tak prehriat, ze vyfukove plyny sa mi "vpálili" do nárazníku a z vyfukov lietalo nieco, co vyzeralo jak rozpálený popol alebo ako to nazvat. Uz sme ot ale na to margo si este kopnem do firmy Superchips a do ich super chipu ktory som kedysi tak chvalil, mozem poslat video s este ostrejsim vyladenim a takmer ziadnym dymom.
-
lukostrel77
Star
Meranie Rýchlosti
čaute dnes som sa ponáhlal a tam kde je 90kmh som išiel 130kmh,oproti mne išlo čierne bmw 3 a na nárazníku mal tie snímače a blikli na mna,mýslite si že ma namerali?? V akej asi výške mi (ked príde)pokuta?? vdaka za odpovede
Re: Meranie Rýchlosti
Blikli cim, svetlami? Bleskom pod spz? Vysku pokuty wi pozri v tabulkach, si vsade na internete.
-
lukostrel77
Star
tam pod spz-kou to bliklo tak jasne a modro ...heker napísal:Blikli cim, svetlami? Bleskom pod spz? Vysku pokuty wi pozri v tabulkach, si vsade na internete.
-
yoggy
nechapem co za mudrlanta vymyslel ten sadzobnik
idem 120km/h mimo obce pokuta 50euro, idem 126 a pokuta 180-220 euro

-
RATZINGER666
Darca
zalezi od toho, ci ide o udaj z tachometru alebo z GPS, ale ak mu to premeriava, mozno by zapadol aj do tej nizsej sadzby... plus ide o institut objektivnej zodpovednosti, kedy za auto a pokutu zodpoveda drzitel, nie vodic, vtedy staci v termine 15tich dni zaplatit dve tretiny z celkovej pokuty...melonSVK napísal:Prekrocenie rychlosti mimo obec o 36-40km/h = 180-220 eur
http://www.minv.sk/?policia&subor=243210
Ak pod spz, tak ta namerali. Dnes bola niekde po Slovensku akcia na obj. zodoovednost, vcera som o tom cital na nete. A mozno na celom Slovensku. Cize cakaj pokutu. Potom daj zo zaujimavosti vediet, ze kedy to prislo a aka suma.
-
lukostrel77
Star
Okej tak dufam že to nebude 500E
no.....
Ved este na to nemaju soft, co to bude spracovavat automaticky, nie?
Ked vidim, ako efektivne kavickuju na DI pri zapisovani vozidiel, tak pocitam, ze takym tempom ti to dojde tak o 2 roky.
Pripadne, ak medzitym predas auto, tak to pride nejakemu chudakovi. A ako pozname nasich chlapcov, mozno po nom za to budu aj strielat pri cestnej kontrole...
Ked vidim, ako efektivne kavickuju na DI pri zapisovani vozidiel, tak pocitam, ze takym tempom ti to dojde tak o 2 roky.
Pripadne, ak medzitym predas auto, tak to pride nejakemu chudakovi. A ako pozname nasich chlapcov, mozno po nom za to budu aj strielat pri cestnej kontrole...
Objektivnu zodpovednost vyhlasuje policajny prezident alebo krajski riaditelia. Cize ak merali, tak ta objektivna zodpovednost bola ohladena a bolo o nej pisane na stranke ministerstvs a aj tam kde bezne tieto veci pisu den co den (napriklad bleskovky.sk, tusim ak natankuj.sk). Cele to musia spracovat rucne. Ale kedze sa mera pomocou objektivnej zodoovednosti tak 2 ci 3x mesacne, tak to zvladnu spracovat a odoslat rucne. Ked preda auto, tak sa nic nedeje, predsa v den priestupku malo svojho majitela a tak sa pokuta posiela majitelovi auta v case spachania priestupku, nie majitelovi co o tri mesiace kupil auto.
-
lukostrel77
Star
Však uvidím no,auta sa tak či tak zbavujem nové je už objednané......
-
guess.whoo
Redeemer
aj tak to pride tebe, ako pise heker
-
tacosi
Moderátor
Kolko krat vnoci blikne ak ide oproti? Odfoti ma aj ked su medzi dvojpruhovymi cestami 2x kolajnice? Vcera som sa trosku ponahlal a pri vychadzani z Kosic smerom na Peres som mal nalozene cca 190 a oprotiiduce auto bliklo 2x po sebe cca pol sekundovy rozdiel.
-
guess.whoo
Redeemer
mne sa zda, ze blikne len 1x...ved uvidis onedlho 
Mne sa prave zdalo ked ma raz blikli v KE ze to bolo bud 2x po sebe alebo taky dlhy zablesk, alebo to proste len moj unaveny zrak v noci sokovalo ale zdalo sa mi akoby to bliklo 2x.
-
tacosi
Moderátor
To by aj sedelo kua. Nevsimol som si zdroj svetla na aute,ci to slo od spz,alebo len niekto blikol dilakovymi. Uvidime.dokáže fotiť aj v noci, s frekvenciou 2 snímky za sekundu