Určovanie rastlín do herbára

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
erka159
Novice
Novice

Určovanie rastlín do herbára

Príspevok od používateľa erka159 »

Dobrý deň, potrebujem pomôcť s určením názvov rastlín na fotkách nižšie keďže na intrnete som sa k týmto 5 nedostala a atlasy a podobne nemám, za pomoc veľmi pekne ďakujem :)
Prílohy
rastliny.jpg
cinges
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Určovanie rastlín do herbára

Príspevok od používateľa cinges »

Sama si zbierala tie rastliny..? :D ako, to 4te vyzera ako horec krizaty, ale trochu ine listy ma tak neviem... ak si to videla certsve, tak mozno budes vediet podla fotiek, ci je to ono ci nie... a inak vsetky mi pridu take zname, ale fakt ze neviem, hrozne daco.. :?
erka159
Novice
Novice

Príspevok od používateľa erka159 »

cinges napísal:Sama si zbierala tie rastliny..? :D ako, to 4te vyzera ako horec krizaty, ale trochu ine listy ma tak neviem... ak si to videla certsve, tak mozno budes vediet podla fotiek, ci je to ono ci nie... a inak vsetky mi pridu take zname, ale fakt ze neviem, hrozne daco.. :?
síce to nebol horec krížatyý, ale cez obrázky z googlu som sa nejak dostala k tomu názvu - zbehovec ženevský :D no a pomocou tejto rastlinky sa mi podarilo dostať aj k ďalším dvom, druhá rastlinka je mliečnik chvojkový a tretia hviezdica veľkokvetá ... zostali mi už len tieto 2 :) veľké ďakujem !
Prílohy
rastlinky2.jpg
Muffi
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Muffi »

Druhé zľava by mal byť Tithymalus cyparissias.

//aha, to už je neaktuálne :D
Napísať odpoveď