Dnes som zlozil PC, je tam doska Asus B250M-K, procesor G4560, 8GB DDR4 2133, UV400, zdroj Seasonic 350W (tusim ET). PC som poskladal, zapnem a nic. Uz vlastne po pripojeni napajacie kabla svieti oranzova dioda na doske. PC ani len neroztoci vetraky, vobec nic, ani naznak. Nereaguje vypinac, reset, poodpajal som to a nic.
Pozeram manual od dosky a nic tam nie je napisane. Akurat som tam nasiel, ze 2400MHz pamata podporuje len 7.gen procesorov od Intelu. Tento G4560 je 7.gen, ale ma tam 2133 MHz pamat.
Este som sa s tym nestretol a to som toho poskladal uz dost. Predpokladam, ze to bude doska, ci nie?
Nezapne pc - svieti oranzova dioda na doske
Re: Nezapne pc - svieti oranzova dioda na doske
A zdroj, je v poriadku ?
Suhlas.Zdrojom by som zacal a ak nic tak dat tam hoci aj 1600mhz ramky a skisit tak ale iba s jednym modulom a postupne skisat v kazdom slote.t.j vlozim do prveho rozbrhnr sa alebo nie ak nie druhy slot atd..moze byt vadny aj slot ale mozu to byt aj ramky treba takto postupovat a skontrolovat ci je vsetko ok podotlacane.skus tak a daj vediet
Som aj zabudol na tuto temu. Problem bol v tom, ze dana doska mala o jeden pin naviac co sa pripajaju kabliky tlacidiel/lediek skrinky. Tym padom nesiel vypinac, ani ked som odpojil power a krajne nechal zapojene, pretoze som si blokoval jeden power pin, takze ani srobovakom som to nenastartoval. Tak som to odpojil cele, isiel rad radom a pozeram, ze je tam pin naviac, aj ked podla manualu som to mal zapojene dobre. Stava sa, mozno som zle pozeral manual, mozno som zle pozeral na dosku.