Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa hughito »

Ale on kraj nijako na nohy nepostavil. Uvedomuješ si to? Jediné čo postavil na nohy, je svoje okolie verných a rodinných príslušníkov.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Tak iba na osvieženie...
"Zamestnávať svojich rodinných príslušníkov priamo u seba na úrade, to je niečo, čo si nepamätám od roku 1993, odkedy sledujem politiku,“ poznamenal Beblavý."

https://aktualne.atlas.sk/jahnatek-moze ... /politika/

http://www.pluska.sk/spravy/z-domova/ro ... obile=true

https://domov.sme.sk/c/6947138/jahnatek ... znych.html

Nie že rodinu, celú dedinu tam zamestnal.

Stále kotleba nemá obdobu?
butthead
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa butthead »

hughito napísal:Ale on kraj nijako na nohy nepostavil. Uvedomuješ si to? Jediné čo postavil na nohy, je svoje okolie verných a rodinných príslušníkov.
Netvrdim, ze ano, ale hypoteticky.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

butthead napísal:Navyse tusim(?) argumentuje tym, ze v nikom taku doveru nema ako v rodine.
Ked svojho brata dosadis za riaditela a tvoja manzelka ho ma kontrolovat, ci nekradne, tak jasna vec, ze Kotleba v nikom inom taku doveru nema (ze ked bude kradnut, tak to zostane medzi nimi). :lol: :lol: Navyse Jahnatek aspon cusi ako vos pod chrastou a neprovokuje kecami o tom, ze rodinkarstvo zacina od 1600 euro a ze na danu pracovnu poziciu ma kvalifikaciu (teraz po 3 rokoch na danej pozicii kontrolorky, zacala studovat prislusny zakon). Plus Jahnatek sa nepasoval za samozvaneho ochrancu spravodlivosti, antikorupcneho bojovnika a bojovnika proti rodinkarstvu, ako to urobil Kotleba. A keby len seba, on celu stranu prezentuje ako "antisystemovu", cize udajne taku, ktorej poslanci sa spravaju inak, ako napriklad taky SMER.

Takze este raz. Preco sakra vzdy, ked niekto chce kritizovat Kotlebu, tak najprv musi vymenovat vsetkych, co robia to iste ako Kotleba az po Velku Moravu? To, ze Jahnatek je skorumpovana svina nejako bagatelizuje alebo ospravedlnuje to, ze Kotleba dohadzuje statne fleky rodine a kamaratom? Podla mna sa kludne mozu obaja sprchovat spolu v Leopoldove.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Ešte raz špeciálne pre teba.
Môj argument s jahnátkom nebol na bagatelizovanie kotlebu.
Bola to reakcia na hugove tvrdenie-klamanie, že to nemá na slovensku obdobu. Ja som uviedol príklad, ktorý je násobne väčší ako to s kotlebom. To je všetko.

Som rád že aspoň pár ľudí použilo mozog a pochopilo môj príspevok. :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

"poznanie je dobry sluha, ale zly pan" podciarkuje to co minule predvadzal na TA3
Prílohy
akne.jpg
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Ani sám nevie akú veľkú pravdu napísal. :hehe:
Viz. ako vyriešil Winston Churchill problém so škodlivosťou fajčenia. :lol:
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

To si hádam ešte nikto na Slovensku nedovolil
Ale prd. Cisty amaterizmus. Velki chlapci nepotrebuju na take techtle mechtle 3 ludi, staci 1, resp. 2.
https://dennikn.sk/768150/fico-dajme-ka ... cu-kvetov/

Tak alebo tak, mozete mi pls niekto jasne vysvetlit to obvinenie?
Kotlebov brat Martin kupoval v súťaži župné auto pod znaleckú cenu, druhý brat Marek bol v komisii, ktorá ponuky vyhodnocovala a tretí brat Marian podpisoval predaj.
Som z toho nejaky popleteny, auto sa kupovalo "pod cenu", to je snad ok, ci? Podpis predaja, no to je asi normalne ze sa auto po 4 rokoch preda, nie?
Mozno je to vysvetlene blizsie v spoplatnenej casti clanku, mozete niekto copypasta nieco relevantne z toho pokracovania clanku pls?
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

ja som to pochopil tak, že župa predávala svoje auto a vypísala súťaž na jeho kúpu. Do nej sa prihlásil Magián3 a dal ponuku pod cenu, Magián2 bol v komisii ktorá to vyhodnocovala a Magián1 (alias Magián najvyšší) predaj župného auta súkromnej osobe (Magiánovi3) pod cenu podpísal.
Tiež nevidím celý článok, ale len v tomto prípade mi to vychádza ako škandál :D
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Ale no tak... skutok sa nestal predsa.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

No obavam sa ze pre LSNS sa skutok stal az velmi a ak je to tak ako hovori mLuks tak to bude este tema cislo 1 :D
Boze, hlupaci.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

kotlebam bude stacit hlupy argument ze ved to robia aj ostatni, ovecky poslusne spapaju
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Kotlebám v zmysle jadra áno, tí sú stratení, ale je tam ten široký okruh voličov, ktorí nie sú presvedčené Kotleby. Na nich treba smerovať tieto záležitosti, aby sa preukázal jasný rozpor medzi tým, čo sa hlása a medzi tým, čo sa robí. Aj Fico mal kedysi cez 40%, aj Mečiar bol kedysi na výslní a postupne zakapali alebo zakapú. Neexistuje dôvod na to, prečo by voliči Kotleby fungovali inak (teda, to širšie spektrum).

To, čo predvádzajú Kotleby je do očí bijúce, až sa im čudujem, že sa trocha nekrotia, veď majú relatívne dobré % a šancu predĺžiť svoje gazdovanie. Ale asi to bude v tom, že sú sprostí a na hochštaplerstvo na vyššej úrovni jednoducho nemajú.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Ďalšia "kauza" čo "nemá obdobu"? :lol:
Stanovisko k odpredaju automobilu Hyundai IX35:

Vozidlo Hyundai IX35 (rok výroby 2013, nadobúdacia hodnota 21 980 €) predstavuje nevyužívaný a nadbytočný majetok, preto sa ho vedenie BBSK rozhodlo odpredať v transparentnej verejnej súťaži. Všeobecná hodnota vozidla bola stanovená riadnym znaleckým posudkom na 11 240 eur. Verejná súťaž sa začala 31.1.2017 zverejnením na úradnej tabuli BBSK. Rovnako bol zverejnený aj inzerát na odpredaj vozidla v 5 regionálnych novinách (viď priložený obrázok). Do súťaže predložili ponuky dvaja uchádzači. Obidve ponuky však boli komisiou vyhodnotené ako príliš nízke a predseda BBSK Marian Kotleba ich odmietol akceptovať.
Súťaž na nevyužívaný automobil sa preto zopakovala aj druhýkrát, pričom bola opäť riadne a zákonne zverejnená. Do 2. kola súťaže boli doručené 3 ponuky, pričom najvyššiu ponuku vo výške 10 050 eur dal Martin Kotleba. Víťazný uchádzač Martin Kotleba však 28.3.2017 doručil na Úrad BBSK oznámenie o odstúpení zo súťaže. Medzičasom uchádzač, ktorý skončil druhý v poradí, navýšil svoju ponuku na 10 750 €. Zmluva na odpredaj vozidla bola nakoniec podpísaná predsedom BBSK Marianom Kotlebom dňa 16.5.2017 so záujemcom z Poltára, nie s Martinom Kotlebom! Momentálne prebiehajú ďalšie procesné kroky ku konečnému odovzdaniu vozidla víťaznému uchádzačovi.
Predaj vozidla bol v absolútnom súlade so všetkými platnými zákonmi aj so Zásadami hospodárenia BBSK. Prebytočné vozidlo bolo opakovane ponúkané vo verejnej inzercii v niekoľkých regionálnych novinách a svoju ponuku tak mohol poslať každý, hoci aj Fedor Gál. Neodpredanie vozidla Martinovi Kotlebovi práveže vyvracia všetky podozrenia z rodinkárstva.
...

gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Nebezpecenstvo ultrapravicovych stran na Svk paradoxne neplynie ani tak z toho ze su ultrapravicove ale z dovodu ze su financne aj inak podporovane priamo z Ruska a stavaju sa siritelom myslienok ktore mu vyhovuju. To ze si jednotlivi clenovia stran hrabu pre seba je nie prilis podstatne a vseobecne bezne.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Čižnár dal podnet na súd na rozpustenie ĽSNS.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Este by som zakazal politicku cinnost vsetkym ludom zo zrusenych stran

Edit: Karmista, to mi ani nevies zobrat 2 karmu ale len 1 ? :)
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

begbeee napísal:Čižnár dal podnet na súd na rozpustenie ĽSNS.
***PRÁVE TERAZ***
Generálny prokurátor Jaromír Čižnár dal na Najvyšší súd podnet na rozpustenie Kotlebovej ĽSNS.

Celé stanovisko prokuratúry: Generálny prokurátor Slovenskej republiky Jaromír Čižnár podal dňa 24. 5. 2017 Najvyššiemu súdu Slovenskej republiky návrh na rozpustenie politickej strany Kotleba – Ľudová strana Naše Slovensko.
Vyhodnotenie rozsiahlych zadovážených podkladov ukázalo, že politická strana Kotleba – Ľudová strana Naše Slovensko ako extrémistická politická strana s fašistickými tendenciami svojím programom a činnosťou porušuje Ústavu Slovenskej republiky, zákony a medzinárodné zmluvy. Podľa názoru prokuratúry, cieľom tejto politickej strany je odstránenie súčasného demokratického systému v Slovenskej republike.

Generálna prokuratúra Slovenskej republiky týmto uzavrela prešetrovanie vo veci vyše 170 evidovaných podaní s požiadavkou podať Najvyššiemu súdu Slovenskej republiky návrh na rozpustenie politickej strany Kotleba – Ľudová strana Naše Slovensko.

Lucia Osvaldová
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

kecy o tom ako to z nich spravi martyrov in 3 2 1 ..
Napísať odpoveď