Strana ĽSNS
Re: Strana ĽSNS
To nie sú kecy, ale fakty. Fakticky to ničomu nepomôže, skôr naopak. Treba sa pozrieť aj do zahraničia, aký výsledok malo to, keď sa zakazovali obdobné strany.
Toto vsetko je len na maskovania a odputavanie pozornosti ohladom toho, čo sa deje v Bananovej republike okolo Pobirmovaneho a Bulharskeho mafiana.
Hranata komunisticka hlava zatelefonovala svojmu kamosovi,aby trosku popotahoval za nitky a pustil to eteru kauzicku pre media a pre plebs nech maju o com pisat.
Problem je v tom,ze je to prilis okate.
Hranata komunisticka hlava zatelefonovala svojmu kamosovi,aby trosku popotahoval za nitky a pustil to eteru kauzicku pre media a pre plebs nech maju o com pisat.
Problem je v tom,ze je to prilis okate.
Ficovi momentalne velmi vyhovuje to, ze nejaka LSNS existuje a ma cca. 10%. Nic v parlamente nerobia, nikto s fasistami do koalicie nepojde, uz teraz hlasuju spolu so SMERom a ked nemaju problem robit okate ksefty s jednym ojazdenym autom, nebudu mat problem od SMERu zobrat keš a zahlasovat tak, ako bude treba, ked pojde o vaznejsie veci. Pre Fica je LSNS v parlamente v podstate ako keby dalsich 200,000 Slovakov ani neslo volit a cim menej ludi chodi volit, tym ma Fico viac hlasov vo volbach. Akurat teraz je to pre Fica este mozno lepsie, lebo Kotleba nenavidi SMERakov rovnako, ako bojuje s rodinkarstvom a korupciou.
Takze toto je len taka klasicka politicka rozpravocka pre naivnych ludi. Ked bude Kotleba s Mazurekom v Leopoldove, potom si mozeme povedat, ze to ti SMERaci s bojom proti fasizmu myslia naozaj vazne.
Takze toto je len taka klasicka politicka rozpravocka pre naivnych ludi. Ked bude Kotleba s Mazurekom v Leopoldove, potom si mozeme povedat, ze to ti SMERaci s bojom proti fasizmu myslia naozaj vazne.
suhlasim s oboma tvrdeniami.
pre prve po martyrov nemusime chodit do zahranicia. staci si sa pozriet na LSNS - ich svaty marytr je popraveny prezident vojnoveho statu. takze maju skill vo vytvarani mucenikov zo zlocincov
a Ficovi brilatne zahral na strunu.
o to este viac budu odporcovia Kotlebu, ktori su zaroven aj proti ficokracii, povazovani za obhajcov bananistanu v ociach 200 tisic volicov a sympatizantov.
takze oslabil opiziciu na ulici a vyradi parlamentnu stranu
pre prve po martyrov nemusime chodit do zahranicia. staci si sa pozriet na LSNS - ich svaty marytr je popraveny prezident vojnoveho statu. takze maju skill vo vytvarani mucenikov zo zlocincov
a Ficovi brilatne zahral na strunu.
o to este viac budu odporcovia Kotlebu, ktori su zaroven aj proti ficokracii, povazovani za obhajcov bananistanu v ociach 200 tisic volicov a sympatizantov.
takze oslabil opiziciu na ulici a vyradi parlamentnu stranu
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Na tvrdeniach o tom, ako cokolvek proti LSNS s nich spravi martirov mi vadia dve veci:
1) onoi zo seba martirov dokazu spravit aj bez toho,
2) to ako nebudeme zatvarat zlocincov, lebo by to s nich urobilo mucenikov?
To je tak, ked politika a zlociny s nou spojene, funguju na baze dvojiteho metra.
Niekdy sa tie konšpiračné teórie celkom hodia, že..ephramko napísal:Ficovi momentalne velmi vyhovuje to, ze nejaka LSNS existuje a ma cca. 10%. Nic v parlamente nerobia, nikto s fasistami do koalicie nepojde, uz teraz hlasuju spolu so SMERom a ked nemaju problem robit okate ksefty s jednym ojazdenym autom, nebudu mat problem od SMERu zobrat keš a zahlasovat tak, ako bude treba, ked pojde o vaznejsie veci. Pre Fica je LSNS v parlamente v podstate ako keby dalsich 200,000 Slovakov ani neslo volit a cim menej ludi chodi volit, tym ma Fico viac hlasov vo volbach. Akurat teraz je to pre Fica este mozno lepsie, lebo Kotleba nenavidi SMERakov rovnako, ako bojuje s rodinkarstvom a korupciou.
V ďalšej časti uvidíme.. dal Fico rozpustiť ĽSNS so zámerom ju posilniť a ešte viac odstaviť štandardnú opozíciu?
____
"nerozumel som co ste svojou faktickou poznamkou chceli povedat". s IQ 88 sa nielen ze neda nakreslit okno, ale asi rozumiet rodnej reci
1 - Takto ich spravia ešte väčších a nebude to mať žiaden reálny účinok, lebo druhá strana je v zálohe.harrison314 napísal:Na tvrdeniach o tom, ako cokolvek proti LSNS s nich spravi martirov mi vadia dve veci:
2 - O akom zatváraní zločincov píšeš? Bavíme sa o rozpúšťaní strany.
-
xH4wK
Skatulkovanie, oznacovanie za mafiu bez dokazov to je krasne.
Ale ked ich niekto oznaci za fasistov... to uz nieeeee, ofce ste
Moja sloboda konci tam, kde zacina sloboda druheho a nakolko LSNS chce obmedzovat slobodu inych tak uz z principu by mali byt umlcany.. ale my mame dost velkoryse organy podla mna.
Ale ked ich niekto oznaci za fasistov... to uz nieeeee, ofce ste
Moja sloboda konci tam, kde zacina sloboda druheho a nakolko LSNS chce obmedzovat slobodu inych tak uz z principu by mali byt umlcany.. ale my mame dost velkoryse organy podla mna.
to vedla Uhrika stal Pitomio Nocnamura?
xH4wK napísal:LSNS chce obmedzovat slobodu inych tak uz z principu by mali byt umlcany..
To je rasová narážka? Ako neslovanský vzhľad čo ti toľko vadil.jackb napísal:to vedla Uhrika stal Pitomio Nocnamura?
podla rozhodnutia ceskeho sudu nie je Pitomio urazlive
http://zpravy.idnes.cz/okamura-soud-pit ... _domaci_jj
http://zpravy.idnes.cz/okamura-soud-pit ... _domaci_jj
To je pekné, ale to by sme museli byť v Čechách a musel by to byť Okamura 
preto som sa opytal, ci je to on 
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
2 - to som myslel vseobecne, aj v kontexte trestných oznámení na niektorých predstavitelov tejto strany.hughito napísal: 1 - Takto ich spravia ešte väčších a nebude to mať žiaden reálny účinok, lebo druhá strana je v zálohe.
2 - O akom zatváraní zločincov píšeš? Bavíme sa o rozpúšťaní strany.