HP ProBook 4535s problém internet

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Sharkyno
Light Expert
Light Expert

HP ProBook 4535s problém internet

Príspevok od používateľa Sharkyno »

Dobrí den potrebujem pomôcť mám doma hp na ktorom nejde net alebo ide brutálne pomaly browser zato určite nemôže pretože ani eset pri inštalácii nechce sťahovať data chyba je určite v ntb na druhom PC net šľape aj ces tablet aj ces fon lan kabel na druhom PC šľape ako hodinky preinstaloval som na novo ovládače no problém pretrváva za info ďakujem prajem pekný den problém sa stal zo dňa na den včera ešte siel net pohode
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: HP ProBook 4535s problém internet

Príspevok od používateľa heker »

Robi to len cez kabel, aj cez wifi na tom notebooku? Skusal si iny prehliadac alebo zmenit DNS servre.
Sharkyno
Light Expert
Light Expert

roby to len na tom NTB bol skusany u kamosa aj umna doma jediny strajkuje este vcera pracoval dobre umna doma ine masinky slapu aj u kamosa skusal som aj ine prehliadace no nakolko nechce stiahnut ani eset tak prehliadace za chybu podla mna nemozu
heker
Redeemer
Redeemer

Bodky a ciarky nemas na klavesnici/displeji, ze by si ich zacal pouzivat, aby sa ti dali porozumiet? Okrem toho dom sa pytal, ze ci to robi na wifi, cez pripojeny lan kabel, ale si neodpovedal.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

zebytomoholbytzlenastavenyfirewall?bodkyciarkymedzeryneuznavamsetrimmiesto
Sharkyno
Light Expert
Light Expert

wifi preistotut ani nevie najst cize ces lan co sa tika pravopisu poprosim trpezlivost som disgrafik
heker
Redeemer
Redeemer

Ja na pravopis ako taky nepisem nic. Ja reagujem na interpunkcne znamienka, ktorymi oddelis vetu, aby da to dalo citat. Bolo by fajn oddelit vetu bodkou, nech sa da pochopit kontext.

Z toho co pises je zrejme, ze ak vylucime problem hardware v podobe chybnej dosky, tak bude chyba niekde v ovladacoch. Ved predsa ked nejde wifi, tak na 99 percent nemas nainstalovane spravne ovladace k wifi karte. Tym padom si myslim, ze nemas ani spravny driver k chipsetu a mozno aj sietovej karte.
Sharkyno
Light Expert
Light Expert

heker napísal:Ja na pravopis ako taky nepisem nic. Ja reagujem na interpunkcne znamienka, ktorymi oddelis vetu, aby da to dalo citat. Bolo by fajn oddelit vetu bodkou, nech sa da pochopit kontext.

Z toho co pises je zrejme, ze ak vylucime problem hardware v podobe chybnej dosky, tak bude chyba niekde v ovladacoch. Ved predsa ked nejde wifi, tak na 99 percent nemas nainstalovane spravne ovladace k wifi karte. Tym padom si myslim, ze nemas ani spravny driver k chipsetu a mozno aj sietovej karte.
Ano mas pravdu týmto smerom som us uvažoval že sa dačo mohlo pokaziť s ovladacmy, len mám dojem že si kus ten ntb robí zimná srandu lebo terás net nanom ide aj keď my nameralo rýchlosť podľa nebo po kabli 9.5 mb/s , zatiaľ čo s fonom som ces wifi nameral 30 mb/s upload rovnaký 4.5 mb/s no hlavne že to ako tak ide ďakujem za poradenstvo prajem pekný vecer
heker
Redeemer
Redeemer

Pockaj, pockaj. Ale nepleties si to? Myslim, ze mobil ti nameral skor 30mbit, cize 3,75MB/s a pocitac ti moze ukazovat 9,5MB/s, teda 76mbit. Ci nie?
Sharkyno
Light Expert
Light Expert

heker napísal:Pockaj, pockaj. Ale nepleties si to? Myslim, ze mobil ti nameral skor 30mbit, cize 3,75MB/s a pocitac ti moze ukazovat 9,5MB/s, teda 76mbit. Ci nie?
Napísal som oby dva v mbit verím že keby pichnem druhý ntb na kabel tak by ukázal určite viac je úplný nezmysel že ntb po kabli ma nisiu rýchlosť ako Fon ces wifi tasko povedať čo snim je no neni to môj ntb jedine čo ma trápi aby pracoval aspoň ako tak
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Je mozne, ze tam mas len 100mbit sietovu kartu, resp. bez potrebneho driveru ide len 100mbit. Aj ked podla popisu na HP stranke je tam 1gbit sietovka.
Daniel9911
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

napr. mne nechcel ísť internet keď som nemal dobre nastavení dátum alebo čas, ale tu asi nejde práve o ten problém.
heker
Redeemer
Redeemer

Datum a cas je problem SSL overenia certifikatu a teda ti neotvorilo Google, Facebook, ale ani hojko.com.
Napísať odpoveď