Counter-Strike: Global Offensive
Re: Counter-Strike: Global Offensive
dost divne robi mi to iba ked som si zapol botov v MM mam normalne 250+ vcera som to nastavoval 2 hodiny zbytocne 
Lebo ked si zapnes offline with bots tak server hostujes ty /vytvaras lokalny herny server = to zaberie nejake resources, hlavne teda CPU a RAM/
+boti su tiez nejake formy AI ktore prepocitava tvoje PC plati to co ^
+boti su tiez nejake formy AI ktore prepocitava tvoje PC plati to co ^
chalani co sa v novej operacii najviac oplati hrat na dosiahnutie "diamantovej hydry"? Staci ked budem fetovat nonstop war games + samozrejme tie zakladne misie

-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Na toto pameta este niekto?
Som to nasiel na starom disku.
Predam 24 CS:GO klucov, mix vanilla a non-vanilla. Cena za jeden 1.83 Euro. Potrebujem sa zbavit vsetkych v mojej inventory. Pri odbere vsetkych pridam par Steam hier zdarma.
guys hravate tu niekto full hd rozlisenie, sledujem coraz viac a viac ludi prechadza na toto rozlisenie a popravde je to aj pre mna taka prijemna zmena teda aspon mne sa ta hra zda taka plynulejsia
FHD 200fps , nevidim v tom problem , a hrat na 1024x1024 kvoli rozmeru postavy , tak ako
ci je to pravda netusim ale predsa nejdem na dream hack
-
DeJF
Addict
Hrával som na fullhd, potom som prešiel na nejake menšie (neviem teraz presne, asi 1280x1024) a mne osobne sa tak hrá lepšie nakolko toho vidim viac aj v dialke
..
-
Shamway
Professional
Nechcel by niekto nejaky skin v hodnote 20 zo stranky BitSkins? Mam tam credit, ktory neviem vybrat, tak by som vam poslal skin a vy mne prachy na Paypal/ucet
Vdaka
Vdaka
Viete poradit dake sluchadla do 100 euro na CSGO? samozrejme mikrofon a brat skor preferuje nie na cele usi.. i ked je to blbost, lebo ptoom kvalita zvuku ide dole... Predstavuje si daco ako su koss porta pro taky styl ale aj s mikrofonom
Skus sa opytat tu: ake-nove-sluchadla-t166520.html
A pri tej poziadavke prevedenia nejde o kvalitu zvuku ale o to, ze tvoj brat si po par hodinach hrania bude chciet tie usi radsej odrezat. Preto su lepsie klasicke okolo usi, aby si pri hrani neumieral na akutnu bolest.
A pri tej poziadavke prevedenia nejde o kvalitu zvuku ale o to, ze tvoj brat si po par hodinach hrania bude chciet tie usi radsej odrezat. Preto su lepsie klasicke okolo usi, aby si pri hrani neumieral na akutnu bolest.
diky napisem aj tam. No ja mam na cele usi spokojny som. jemu sa usi potia a bolia ho usi z toho... Mal uz asi 3x koss porta pro a nikdy si nestazoval, akurat im chyba mikrofon.
Tak ak mu vyhovuju koss portapro tak nech dokupi mikrofon ktory si pripne na kabel a je vybavene a usetrene 
Ano aj cez usi, z tych lacnejsich mozu tlacit a to riesia aftermarket nausniky (earpads).
Ano aj cez usi, z tych lacnejsich mozu tlacit a to riesia aftermarket nausniky (earpads).
koss porta pro nie su dobre na csko... chcel daco lepsie troska a vstavany mikrak.. A tiez ho tlacim, nech ide do celych, ze si zvykne a nebude to pocut aspon v miestnosti.
HyperX Cloud 2, veľmi pohodlné, dobrý zvuk, dobrý mikrofón. Používa ich aj veľa pro playerov, za tú cenu nič lepšie nezoženieš
Kupil som tie hyperX Cloud 1, mali lepsie recenzie a cena super. Uvidim. Brat nie je moc narocny 
Zozenies, ale nemohlo by to mat marketingovu nalepku "gaming". Cenovo su vyhodnejsie ale Cloud I, vo verzii Cloud 2 si akurat priplacas za shitty prislusenstvo, technicky ide o rovnake sluchadla kt. nastastie su len rebrandy slusnych sluchadiel Q-Pad QH90 (Takstar Pro 80).BudGet napísal:HyperX Cloud 2, veľmi pohodlné, dobrý zvuk, dobrý mikrofón. Používa ich aj veľa pro playerov, za tú cenu nič lepšie nezoženieš
@Meken: velmi dobra volba, ak by upustil od tej poziadavky s prevedenim, hned by som mu poradil Cloud I. V tej cene naozaj nic lepsie nie je.
Kto sa podujme na troubleshooting fps so mnou?
Takže, na:
- 4k na mojom configu - i5-7300HQ, GTX1050Ti, 8GB (v hre aj s chrome v pozadí mám spapaných necelých 6GB) RAM na min. nastaveniach (akurát zapnutý Multicore Rendering, ten vždy dá viac fps) napríklad na cvičisku na začiatku nejakých 64fps a karta pracuje len na 90%, CPU priemerne len na 60%
- 1440p nejakých cca 120-140fps, GPU robí už len na 60% a CPU na asi 50% v priemere
- 1080p som ani neskúšal, znovu by to bolo niečo na ten štýl.
Podobné kiksy z engine-u som zažil aj u Doty ale tam mi stačilo prejsť na OpenGL aleebo Vulkan API a problém bol fuč, tu sa to stále správa divnee - nehovoriac o fullscreen a borderless - borderless má značne menej fps a trpím zásekmi pri pohybe (nie tearing a dokonca ani nie stutter z VSync-u).
Skúšal som tie všemožné "múdre" argumenty pre spustenie a pár príkazov cez konzolu ale nič nefungovalo.
Takže, na:
- 4k na mojom configu - i5-7300HQ, GTX1050Ti, 8GB (v hre aj s chrome v pozadí mám spapaných necelých 6GB) RAM na min. nastaveniach (akurát zapnutý Multicore Rendering, ten vždy dá viac fps) napríklad na cvičisku na začiatku nejakých 64fps a karta pracuje len na 90%, CPU priemerne len na 60%
- 1440p nejakých cca 120-140fps, GPU robí už len na 60% a CPU na asi 50% v priemere
- 1080p som ani neskúšal, znovu by to bolo niečo na ten štýl.
Podobné kiksy z engine-u som zažil aj u Doty ale tam mi stačilo prejsť na OpenGL aleebo Vulkan API a problém bol fuč, tu sa to stále správa divnee - nehovoriac o fullscreen a borderless - borderless má značne menej fps a trpím zásekmi pri pohybe (nie tearing a dokonca ani nie stutter z VSync-u).
Skúšal som tie všemožné "múdre" argumenty pre spustenie a pár príkazov cez konzolu ale nič nefungovalo.
Skus to 1080p na fullscreen a low-ish detaily (tak to hram ja) no a stiahni si zo steam workshopu mapu fps_benchmark a zbehni si to co ti to hodi za result, ocakaval by som nieco okolo 250 fps ak to bude menej, nieco bude neok a ak to bude tak +/- tak si myslim ze to je ok.
Bohuzial ja csgo hravam na 800x600 a low settingoch a pochopitelne mi to slape az-az takze neviem moc ako presne sa vykonnost skaluje s vyssim rozlisenim a LOD.
Kedysi som si robil taky vlastny testik, ze co ma vlastne najvacsi impact mozes kuk tu aj ked neviem, ci ti to moc pomoze mozes kuk tu:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing
+moje vid na DM s FHD a vsetkym na max vr. nvidia cp:
Co som sa s tym kedysi este babral dospel som k zaveru, ze najlepsie ta hra ide bez akychkolvek launch options (odskusane, otestovane). CFG commandy ziadne zvlastne nepouzivam. Este v options je take nieco ako laptop power saving enabled/disabled, mozno si to prehliadol nikdy som s tym nic nerobil ale viem ze to tam je tak skus kuk.
Bohuzial ja csgo hravam na 800x600 a low settingoch a pochopitelne mi to slape az-az takze neviem moc ako presne sa vykonnost skaluje s vyssim rozlisenim a LOD.
Kedysi som si robil taky vlastny testik, ze co ma vlastne najvacsi impact mozes kuk tu aj ked neviem, ci ti to moc pomoze mozes kuk tu:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing
+moje vid na DM s FHD a vsetkym na max vr. nvidia cp:
Co som sa s tym kedysi este babral dospel som k zaveru, ze najlepsie ta hra ide bez akychkolvek launch options (odskusane, otestovane). CFG commandy ziadne zvlastne nepouzivam. Este v options je take nieco ako laptop power saving enabled/disabled, mozno si to prehliadol nikdy som s tym nic nerobil ale viem ze to tam je tak skus kuk.