router alebo acces point
router alebo acces point
zdravim , potrebujem kupit router alebo AP kvoli wifi , router ktory mam teraz stoji za ...(teda aspon wifi) ale musi byt pripojeny lebo cez neho fici TV , tak sa chcem spytat co by som mal kupit aby som to mohol zapojit cez lan kabel do povodneho routru a slapala na tom wifi ktora nezacne blbnut v momente ako sa tam pripoji 2 a viac zariadeni , popripade by som bol vdaci aj za konkretne produkty idealne do 70 eur
Re: router alebo acces point
tak diky teda
Nemas zac, rad som ti pomohol. Asi ta sklamem, ale chyba nebude v routri, pretoze ten router zvlada v pohode 5 pocitacov pripojenych kablom a dalsich X notebookov a mobilov. Takze sa da s kludom napisat, ze chyba je v tvojom notebooku.
vyskytol sa dalsi problem , mam okrem tohto routru zapojeny este jeden , povodny router mi dava 35 Mb/s a asus dnes zacal z nicoho nic davat cez wifi iba 0.5 - 1 Mb/s , skusil som aktualizovat firmware , inak som stym absolutne nic nerobil , nedava mi to zmysel , (upload ale v oboch pripadoch je stabilny, blbne iba down)
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tak ho restartuj, teda rovno oba. Ak nepomoze, tak ten Asus co ide pomaly, treba ho skusit resetnut. Pripadne skusit iny router. Je mozne, ze je to hw problem toho routru a nic s tym nespravis.