Twitter - používa to ešte niekto?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Leslie10
Light Professional
Light Professional

Twitter - používa to ešte niekto?

Príspevok od používateľa Leslie10 »

Čaute! V poslednom dobe mám taký pocit, že facebook tými novými funkciami, novým vzhľadom a neprehľadnosťou celkom pekne doserkali. Preto by som bol zvedavý, či Twitter ešte používa niekto, lebo minule som čítal, že v poslednej dobe sa mu celkom darí. Mimochodom, aké sú výhody Twitteru oproti Facebooku? Lebo podľa mňa je to oveľa prehľadnejšia a prívetivejšia služba, ako facebook.

Diky za odpovede.
Curuj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Twitter - používa to ešte niekto?

Príspevok od používateľa Curuj »

porovnávaš hrušky a zemiaky.
twitter je mikroblog, na šírenie správ je super. FB je robený na interakcie medzi ľudmi a balast okolo.
o doserkaní fb sa písalo už dávno pradávno a ľudia to používajú dalej. lebo ešte neprišlo nič "lepšie" v masovom meradle, kam by sa mohli preliať ľudia
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

este niekto? v usa je twitter stale mega popularny. na slovensku to nikto nikdy nepouzival. vyhody nevidim ziadne, ja mam na twitteri ucet len aby som mohol sledovat expertov NHL pocas dolezitych datumov ako uzavierka vymen, otvorenie trhu volnych hracov, draft a tak. pikosky zo zakulisia sa najrychlejsie objavuju tam. a vyhodu to ma v zgrupovani tweetov podla hashtagov. tuto funkciu spolu s followovanim bez obojstranneho priatelstva ma sice aj facebook, dodatocne pridanu a okopcenu od twitteru, ale malokto to pouziva.

edit: aha, este niekto v zmysle este niekto okrem mna... no nic. kazdopadne plati, co som napisal.
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

tiez ho vyuzivam ako webdeveloper na ziskanie aktualnych informacii z obboru, resp. kruhu ludi.. ludia tam postuju svoje "vychytavky" alebo najnovsie blogy a dostane sa to ku mne ovela rychlejsie nez keby mam sledovat len facebook.. cize na rozsirenie si obzoru v urcitej oblasti je to super ... samozrejme ale ludi co followujem su zo zahranicia a prevazne USA
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Ja ho tiez pouzivam, ako bolo spomeute, je to super kanal na profesne a oborne informacie.
Na FB sa dozvies aku ma kamoska macku a co vecerala, ztial co na Twittery nove trendy v odbore, alebo ine veci, ktore ta zaujimaju, bez zbytocneho balastu.
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

Podobne ako ostatni. Twitter je super na rychle nabratie aktualnych informacii, clankov k veciam, ktore prave riesim a obcasny toxic chat (GraphQL vs REST anybody?).
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Twitter je urcite relevantny, aj ked na Slovensku moc nie. Osobne som ho sledoval len chvilu, ale uz ho priamo nesledujem a dostanem sa knemu ked uz dany tweet niekto zdiela na reddite a podobne. Fb tiez uz len malokedy, uz to tam skoro cele prebral spam.
Napísať odpoveď