nefunguje touchpad
nefunguje touchpad
zdravim, mam taky problem ze pri scrollovani mi nefunguje touchpad alebo ked chcem prepinat medzi otvorenymi programami. Ked chcem nainstalovat driver na touchpad tak mi vypise chybu. Dakujem za odpovede.
Re: nefunguje touchpad
Odinataluk driver k touchpadu. Restartni notebook. Po restarte tam daj novy ovladac co stiahnes z oficialnej stranky Asusu k presne tvoju modelu notebooku.
nemal som nainstalovany ziadny driver lebo som mal preinstalovany notebook a toto je oficialny driver na moj notebook
Asi treba najskor nainstalovat iny driver, napriklad chipset, mozno az potom dovoli nahodit touchpad. Aj ked podla chyby na obrazku, ako tak teraz pozeram, tak to vypada, ze mas zle stiahnutu tu instalacku driveru.
skusal som aj to a skusal som preinstalovat na win 8 a ani to nepomohlo, uz vazne neviem co s tym moze byt
Podla tej hlasky to vyzera na problem s pravami. Skus spustit instalaciu ako spravca.
Uz to ide, problem bol v tom ze som nemal nainstalovany program winrar a ani ziaden taky podobny, zaujimave lebo ine ovladace mi nainstalovalo v pohode. Diky na rady 
Vsak ale CAB archiv instalacky dokaze bezne rozbalit aj Windowd a navyse instalacka ma svoju kniznicu na rozbalovanie instalacky.