eset key

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Daniel9911
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

eset key

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

Ahojte, dá sa zistiť presne licenčný kľúč esetu cez program ? Mam tu PC ktorý musím preinštalovať a dával som im eset antivirus a key som kupoval cez net za 5 euro na rok, a teraz neviem ktorý to bol key lebo ich mam viac zakúpených. Viete mi poradiť ? Ďakujem
heker
Redeemer
Redeemer

Re: eset key

Príspevok od používateľa heker »

Daniel9911
Professional
Professional

nefunguje to na eset 9
heker
Redeemer
Redeemer

V tom pripade si myslim, ze a tym asi nic neurobis. Eset ma na webe aj managera licencii, tam sa daju pozriet kluce, kolkokrat boli generovane a aj generovane mena+heslo. Cize tam by si vedel vycitat podla kluce z eBayu, ze ktory EAV meno bolo pouzite k tomu klucu.
Daniel9911
Professional
Professional

Dakujem, to som pozeral aj ja, ale tak možno to odhadnem čo sa týka objednávky klúča lebo to bolo cca objednané vtedy ked som preinstaloval PC takže teoreticky by som to mohol asi podla dátumu overiť. Ináč nechápem človek preinštalujem windows a ani neubehlo pol roka a už majú problémy s chrome že im otvára iné stránky ako zadali a hned otovori 10 kariet.
heker
Redeemer
Redeemer

Tak tam maju daky spyware ci malware. Skus to prebehnut cez Malwarebytes Antimalware, pozri ci nemaju zmenene DNS servre v nastaveni sietovej karty, wifi karty a pripadne zadane v prehliadaci ako proxy server. Resetni im profil v Chrome, odinstaluj z Chrome nezname pluginy. V najhorsom preinstalujes Windows.
Napísať odpoveď