Tlačiareň kopírovanie

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
ab021
Medium Star
Medium Star

Tlačiareň kopírovanie

Príspevok od používateľa ab021 »

Dobrý deň. Poprosím o pomoc. Mám tlačiareň Epson Stylus DX4000 a pri kopírovaní je tlač slabá. Pri skenovaní a následnej tlači je tlač v poriadku. Ako by sa dalo zvýšiť kvalitu tlače pri kopírovaní? Ďakujem
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Tlačiareň kopírovanie

Príspevok od používateľa heker »

Uz si sa na to pytal, preco to sem pises opat? Povodna tema tu - tlaciaren-epson-dx4000-t196109.html
DENNY
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Tlačiareň kopírovanie

Príspevok od používateľa DENNY »

Ahojte, nechcel som zakladať novú tému, tak píšem sem.

Mám tlačiareň Epson Stylus SX235W a nejako mi nechce tlačiť. Pri zapojení k počítaču je všetko v pohode, stav v počítači vykazuje ako "aktívna, pripojená" a keď dám tlačiť nejaký dokument, tak sa absolútne nič nedeje. Ten daný dokument je stále len v poradovníku na tlač.

Mám low level žltej farby (ale celkovo všetkých 3 farieb, čierna je skoro plná), keď otvorím utilitu tlačiarne tak ma to upozorňuje na to, aby som vymenil yellow cartrige.

Myslíte, že toto môže byť dôvod, prečo mi tlačiareň vôbec netlačí? Ja som si myslel, že pokiaľ tlačím len čisto čierny text, tak nezáleží na tom, v akom stave sú ostatné farby. Ale nechám si poradiť, lebo nie som odborník.

Ja len aby som prípadne nekupoval zbytočne nové cartrige, ak chyba nie je v tom.

Budem vďačný za každú odpoveď! :) Pekný deň
Napísať odpoveď