Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
Ma niekto nieco na predaj v zmysle malej mestkej skatule (rv 2010 cca, benzin) s AC a overitelnou servisnou historiou?
Uz sa nezhadzuj prosim ta (bindo).
Ako?
To bolo skor na binda, nie na teba.
Ty mas aky budget?
Ty mas aky budget?
2500-max 6000€. Podla ponuky. Swift, Aygo/107/C1, Yaris, UP, CityGo? Ma to byt male, pre zenu.
Ak zozenies zachovaly Swift, vezmi ten.
Ano, na binda som reagoval.
Ukazal som ti, ako si si pred vsetkymi nasral do ust. Potom dosli argumenty (nie ze by predtym nejake boli) a znizil si sa k osocovaniu. Len si potvrdil, ze som mal pravdu a ty si sa opat zhovadil pred vsetkymi.bindo011 napísal:Spoiler
Ach MFa, si ty len fááááás...Taký veľký, červený, stoporený, jak to vyboldované slovo
. Ty defaultná procedúra
.
howgh
-
zdravotnik
Light Professional
Ahojte,
potreboval by som poradiť, či sa vyberám dobrou cestou... Hľadám svoje prvé auto. Nakoľko toho veľa nenajazdím preferujem skôr benzín. V aute budem jazdiť väčšinou sám, občas vo dvojici. bude predovšetkým využívané ako presúvadlo.
Potešila by automatická klíma a všeobecná spoľahlivosť. Obzerám sa po Corolle E12 (2006+ kvôli problémom s motormi), Mazde 3 a Octavii O1, poprípade ešte Focus II
Rozpočet si predstavujem okolo 4000EUR.
potreboval by som poradiť, či sa vyberám dobrou cestou... Hľadám svoje prvé auto. Nakoľko toho veľa nenajazdím preferujem skôr benzín. V aute budem jazdiť väčšinou sám, občas vo dvojici. bude predovšetkým využívané ako presúvadlo.
Potešila by automatická klíma a všeobecná spoľahlivosť. Obzerám sa po Corolle E12 (2006+ kvôli problémom s motormi), Mazde 3 a Octavii O1, poprípade ešte Focus II
Rozpočet si predstavujem okolo 4000EUR.
Otázočka - náhodou niekto nejaké dlhodobejšie skúsenosti s Toyoťáckym Multidrive S?
Dík..
//mam na predaj mazdu 3, keby mal niekto záujem tak pm..
Dík..
//mam na predaj mazdu 3, keby mal niekto záujem tak pm..
Potrebujem poradit stranku na overenie VINka na auta prihlasene v CZ. Hladal som ale nic moc.
Toto som používal ja. Nestačí však len VIN, ale potrebuješ aj číslo protokolu poslednej kontroly na STK.
https://www.kontrolatachometru.cz/
https://www.kontrolatachometru.cz/
Diky tu som nasiel. Takze otravovat predajcu treba.
Zdar, rozmýšľam nad kúpou prevážadla na kratšie trasy. Mám W211 diesel, nasukal som do nej veľa prachov, ide pekne, lenže mi je ľúto ju využívať na jazdy po meste a okolici a navyše ešte parkuje v garáži, takže mi treba po ňu chodiť asi 1km peši.
Zháňam preto niečo nenáročné, nákupnú tašku do mesta, na záhradu ... s cenovkou do 2000 eur. Niečo spoľahlivé, jednoduché, ideálne menšie. Najlepšie bude benzín alebo možno aj nafta, bez turba. Nápady sú Fabia, Civic hatch, Saxo, nejaká Mazda. Fakt neviem, máte nápad? Prípadne rovno aj niečo na predaj?
Zháňam preto niečo nenáročné, nákupnú tašku do mesta, na záhradu ... s cenovkou do 2000 eur. Niečo spoľahlivé, jednoduché, ideálne menšie. Najlepšie bude benzín alebo možno aj nafta, bez turba. Nápady sú Fabia, Civic hatch, Saxo, nejaká Mazda. Fakt neviem, máte nápad? Prípadne rovno aj niečo na predaj?
-
nejakymarko
Addict
Pani, nemate nahodou niekto skusenosti s renaultackym 0,9 litrovm benzinom 90 TCE 66kW?
Priatelkyni rodicia sa obzeraju po nejakej lahkej jazdenke (rv. 2016 okolo 5000 km najazdenych) a kedze dlhe roky jazdia renault scenic, tak by radi ostali pri tejto znacke. Oslovil ich Captur
Nepotebuju zavodak, skor taku nakupnu tasku na par 10km tyzdenne
Ake mate nazory?
Priatelkyni rodicia sa obzeraju po nejakej lahkej jazdenke (rv. 2016 okolo 5000 km najazdenych) a kedze dlhe roky jazdia renault scenic, tak by radi ostali pri tejto znacke. Oslovil ich Captur
Nepotebuju zavodak, skor taku nakupnu tasku na par 10km tyzdenne
Ake mate nazory?
http://www.autoforum.cz/testy-aut/test- ... rovy-omyl/
Urcite by som radsej pozeral po malej atmosfere, pretoze zrovna tento motorcek nema oproti nej absolutne ziadnu pridanu hodnotu.
Urcite by som radsej pozeral po malej atmosfere, pretoze zrovna tento motorcek nema oproti nej absolutne ziadnu pridanu hodnotu.
Rozpočet do 2500 ideálne: nájazd cca 1000km/mesiac... ?? (tie civici aký ročník najlepšie??) Už týžden sa po nejaké vyberám mno nič ma poriadne neoslovilo a hlavne dosť váham. Viem že asik naj je benzín nejaký mno neviem do čoho naj ísť... nech to aj trošku vyzerá 
https://auto.bazos.sk/inzerat/74571148/ ... orolla.php ???
https://auto.bazos.sk/inzerat/74571148/ ... orolla.php ???
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
chces combi? skus este popozerat mazdu 3, focus
naj. combík
... ten focus v benzíne jou?
-
guess.whoo
Redeemer