Spravil som s nim cca. 100km. Zobral som tu najvyssiu moznu vybavu aj s priplatkami, takze ked presadnem z mojho do tohto, je to iny svet. Masazne sedacky v kombinacii s automatom, kvalitnou hudbou, vyssim posedom. Ina liga, iny level. Velmi slusne vozenie.
Ake mate auto?
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ake mate auto?
Ano, je to ten najnovsi a je obuty na 20" diskoch, sirka gumy je 195.
Spravil som s nim cca. 100km. Zobral som tu najvyssiu moznu vybavu aj s priplatkami, takze ked presadnem z mojho do tohto, je to iny svet. Masazne sedacky v kombinacii s automatom, kvalitnou hudbou, vyssim posedom. Ina liga, iny level. Velmi slusne vozenie.
-
Andi_Cibula
Addict
No,mohol si si zadovazit aj trosku bezpecnejsie auto.
Pekne auta chalani. Moje prve auto bolo taktiez saxo, ale brat ho nabural, tak chudak skoncil na srotovisku(auto, nie brat) 
Nedráždi hada bosou nohouPenguin napísal:No,mohol si si zadovazit aj trosku bezpecnejsie auto.
-
kukiak
Addict
Budem tu prvy CNG priekupnik? 
Este cakam na schvalenie dovozu a poistku, zatial je odparkovana v garazi mimo, tak mam len fotky z predaja..
1.4 TGI CNG 81kw style vybava.
Este cakam na schvalenie dovozu a poistku, zatial je odparkovana v garazi mimo, tak mam len fotky z predaja..
-
nejakymarko
Addict
Ako je to s CNG cerpackami u nas? Stale som bol v tom, ze v CZ su tieto cerpacky viac menej rozsirene, ale na Slovensku ani velmi nie
Nic moc: http://www.lacnevozenie.sk/cerpacie-sta ... g-na-mape/
Hlavne v porovnani s LPG je vidiet, ze este je co dohanat.
kukiak: preco si sa rozhodol pre CNG a nie LPG? Je to lacnejsie alebo len chces parkovat v podzemnych garazach?
Hlavne v porovnani s LPG je vidiet, ze este je co dohanat.
kukiak: preco si sa rozhodol pre CNG a nie LPG? Je to lacnejsie alebo len chces parkovat v podzemnych garazach?
-
kukiak
Addict
Nahovno, v kazdom krajskom meste zhruba. Jazdim vsak vacsinou okoli BA a ci uz ku mne domov alebo ku frajerke to otocim na plnu nadrz.. CNG plnicku mam rovno pri robote. Ma to vsak normalne plnu 45l nadrz na benzin.
Prvych 300km som po okreskach spravil za 3.2kg na 100, ale samozrejme som siel ako ako posraty, kedze nebolo este poistene.
//Pretoze ked si pozres ponuku novych aut na LPG.. Tak je su tam dacie, fiat tipo, ktory vstrekuje aj benzin a opel zafira.. nic ine sa nerobi. Zohralo ulohu to, ze mam plnicku rovno pri robote a proste tam kde chodim 90% casu bud plnicka je alebo to otocim bez natankovania.
A vzdy som chcel mat auto na alternativny lacny pohon
. Diesel nechcem, lebo jazdim vela kratke trasy a po meste. Na auto bola z katalogovej ceny zlava cca 7000€... ani skrabancek a este vyse 4 roky plna zaruka.
Prvych 300km som po okreskach spravil za 3.2kg na 100, ale samozrejme som siel ako ako posraty, kedze nebolo este poistene.
//Pretoze ked si pozres ponuku novych aut na LPG.. Tak je su tam dacie, fiat tipo, ktory vstrekuje aj benzin a opel zafira.. nic ine sa nerobi. Zohralo ulohu to, ze mam plnicku rovno pri robote a proste tam kde chodim 90% casu bud plnicka je alebo to otocim bez natankovania.
A vzdy som chcel mat auto na alternativny lacny pohon
Robi sa este Opel Astra, to by bola asi moja volba
Ale chapem, ak mas plnicku po ruke a neplanujes stahovanie/zmenu prace, tak to dava zmysel.
-
kukiak
Addict
Praveze sa nerobi, ja som ju tiez chcel.. Ako im zacali problemy s tym trhanim s 1.4T tak to stopli.. Vies si jedine prerobit ich 1.4i kedze to este nie je priamyvstrek, ale musis ist individualnou prestavbou (cca 1500€) a pada ti zaruka na motor.
Astra 1.4 turbo ide na LPG len starsia verzia, ta ma totiz este nepriamy vstrek. Je v ponuke pre modely co koncia, teda Meriva a Zafira. Nova 1.4 turbo v astre je uz priamy vstrek, bez tovarneho lpg. Aktualne sa daju prerobit este posledne 1.4 az 1.6 atmosfery (napr: vitara, asx, gdi motory od H/K, renaulty/dacie s motorom sce, toyota, fordacka 1.6 a to je asi vsetko). Cena prestavby je max 1500 (je to v pripade GDI kde je nutny 10% pristrek benzinu). Priamy vstrek sa da prerobit tiez. Avsak je nutne ist do prerabky na kvapalnu fazu. Orientacna cena je 3000 eur. V prilohe su aktualne moznosti pre privstrek benzinu resp lpg kvapalna faza
- Prílohy
-
- Prins_DI_available_11012017_dealer.pdf
- (1.05 MiB) 102 stiahnutí
-
- 2016-07-27 Wykaz aut z bezpośrednim wtryskiem BELLA DPI+ i STELLA 4DPI PL ver A.pdf
- (858.88 KiB) 99 stiahnutí
Oktavka je pekna,len bacha na loopkarov
Inac,tu merivu co si vyberal kedysi,este mate?
Inac,tu merivu co si vyberal kedysi,este mate?
-
kukiak
Addict
JJ je schovana v garazi, kym dostanem znacky a hned vten den poistujem aj GAP
.
To mas dobru pamat, merivu pouzivaju rodicia, ta uz ma nabehanych asi 260 000, ale imho bola stocena ked sme ju kupili, realne ma isto viac a okrem extra klepotaveho motora (to auto ma zvuk fakt ako traktor), zatial ide dobre. Akurat nedavno sa zaslepovalo EGR, som vybuchol smiechom ako oco vyriesil kontrolku chyby motora - surovo to prelepil ciernou izolepou
.
To mas dobru pamat, merivu pouzivaju rodicia, ta uz ma nabehanych asi 260 000, ale imho bola stocena ked sme ju kupili, realne ma isto viac a okrem extra klepotaveho motora (to auto ma zvuk fakt ako traktor), zatial ide dobre. Akurat nedavno sa zaslepovalo EGR, som vybuchol smiechom ako oco vyriesil kontrolku chyby motora - surovo to prelepil ciernou izolepou
Pred dvoma rokmi som zvazoval CNG Leona, ale skoncil som pri nafte. Neviem kolko pump pribudlo za toe dva roky, ale minimalne vtedy by si to vyzadovalo viac planovania trasy/timingu tankovania (nepamatam sa kde, ale tusim ZV alebo niekde v okoli bola pumpa iba do 22:00 a siroko daleko ziadna dalsia, napr.). Na zaklade toho som predpokladal, ze by som aj tak velmi casto chodil na benzin, takze som siel na istotu. Kazdy benzinovy kilometer by som z toho bol nervoznykukiak napísal:Budem tu prvy CNG priekupnik?
-
kukiak
Addict
yop, u nas to uplne zaspalo, v CZ ich je myslim uz vyse 130 a ten plyn je tam aj lacnejsi.. ale vravim, u mna rozhodlo to, ze tam kde jazdim pumpa je, pripadne mi to vyda tam aj naspat, ked natankujem doma v BA. Auto uz konecne na znackach a poistene. Zatial mam spravenych 700km, palubak ukazuje 3.5kg/100km (1kg cca 1€), som natesenysmejo napísal: Pred dvoma rokmi som zvazoval CNG Leona, ale skoncil som pri nafte. Neviem kolko pump pribudlo za toe dva roky, ale minimalne vtedy by si to vyzadovalo viac planovania trasy/timingu tankovania (nepamatam sa kde, ale tusim ZV alebo niekde v okoli bola pumpa iba do 22:00 a siroko daleko ziadna dalsia, napr.). Na zaklade toho som predpokladal, ze by som aj tak velmi casto chodil na benzin, takze som siel na istotu. Kazdy benzinovy kilometer by som z toho bol nervozny
-
nejakymarko
Addict
Tak tie prevadzkove naklady su vyborne. Vedel by som si na take zvyknut
(rocne cca 50k km
)
včera doplnený Passat o niečo viac extravagantnejšie, zatiaľ celkom príjemné vozenie