MT4 Free ?
-
OrderFlowReader
Novice
MT4 Free ?
čaute , som majiteľ jedneho podielového fondu čo sa účastný na futures a forexe, doteraz sme pouzivali naše vlastné platformy , rozhodli sme sa okrem prevadzky fondu poskytovať sluzby poskytovateľa prýstupu na trh (brokerska spoločnosť) , nie pre retail ale pre fondy a a menšie banky ktoré majú o našu spotovú kvalitu zaujem. sam som do projektu hodil cez 300K USD , a prostriedky od investorov sa vyčerpali , a bohuziaľ niektoré fondy a dokonca aj banky chcú pouzivať obchodnú platformu Metatrader 4 ktora stoji od metaqestu 100K a to je vysoko nad naš rozpočet je moznosť ziskať napr staršiu verziu zadarmo ? uz som pisal 1 post a napisal som to štýlom "nemate crack na MT4?" čo sa adminovi nepačilo , tak teraz sa chcem iba spýtať či mam hladať niekde na warez forach ? uz som pozeral thepiratebay ale bohuziaľ MT4 server pre brokera tam nebol
. inač sry za mekčene a dlzne , blbne klavesnica
Re: MT4 Free ?
Ty si riadny broker co chce bezat na cracknutej verzii. Ty budes taky, ktory si potom na Finstate pozera obraty a zisky, nasledne vola firmam a otravuje ludi, vsak?
Mohol by si aspon vediet, ze na MT4 ziadny crack nebol a ani nebude, pretoze aj ked si kupis za 80 az 100 tisic dolarov licenciu a bezi ti server, stsle to komunikuje s hlavnym serverom predajcu a cerpa odtial udaje. Cize bez platnej licencie sa tvoj server MT4 nedokaze pripojit na hlavny MT4 server predajcu. Cize ina ako legalna cesta nie je. Potom ti ostavaju alternativy ako je lacnejsie MT5 (mnoho ludi odmieta prejst na MT5), PSsoft Protrader za mesacny pausal alebo cBroker.
Mohol by si aspon vediet, ze na MT4 ziadny crack nebol a ani nebude, pretoze aj ked si kupis za 80 az 100 tisic dolarov licenciu a bezi ti server, stsle to komunikuje s hlavnym serverom predajcu a cerpa odtial udaje. Cize bez platnej licencie sa tvoj server MT4 nedokaze pripojit na hlavny MT4 server predajcu. Cize ina ako legalna cesta nie je. Potom ti ostavaju alternativy ako je lacnejsie MT5 (mnoho ludi odmieta prejst na MT5), PSsoft Protrader za mesacny pausal alebo cBroker.