GTA V - vseobecna diskusia
Re: GTA V - vseobecna diskusia
Zdravim chcem sa spytat že aky je rozdiel gta5 na konzolu a gta5 na PC, myslim či tam su nejake rozdiely.
-
Wishmaster
Medium Professional
len asi toto, ze konzolova je na konzolu a pc na pc.. uhm? 
gamepad vs klavka+patkan

gamepad vs klavka+patkan
gta na konzolach ma 30 fps lock
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Na súčasnej gerenacii je obsah rovnaký, na old genoch už novy obsah nedostavasupercar napísal:Zdravim chcem sa spytat že aky je rozdiel gta5 na konzolu a gta5 na PC, myslim či tam su nejake rozdiely.
Ked spominas obsah, v utorok pride opat vacsi update a v neoficialnom traileri sa spominali aj 2 nove heisty, o nich som uz pocul aj priamo v hre, ale neviem nic blizsie, hru som uz par tyzdnov nehral, no zajtra toto urcite vyskusam:
http://www.rockstargames.com/newswire/a ... ng-Trailer
http://www.rockstargames.com/newswire/a ... ng-Trailer
Keby radsej spravili 30 hodinove Story DLC o ktorom kazdy sniva ako pridavania veci do nudneho Onlineu
Loading Online Simulator 2015
neviem ci sa to tu riesilo ale asi cz lokalizacia na to nieje ze
je pekne len ja mam GTA na ps4 ,, chcem sa spytat ako vykradnut to obrnene auto co tam beha??
resp ako prist rychlo k prachom??
resp ako prist rychlo k prachom??
Zdravim chcem sa spytat kde sa daju kupovat auta v gta 5ke, lebo prešiel som všetky hlavne misie a tak som si povedal že už si hru konečne začnem aj uživat 
-
ja_som
Star
Viac zábavy si užiješ v Online ako v story mode. Autá sa kupujú na PC alebo mobile cez internet, je tam pár "predajní".
Zdravim
Hladam nejakych spoluhracov na GTA Online na obcasne hranie...ma niekto zaujem ? Dolezite je zeby ste mali aspon Skype a potom mozme spravit Privatne Sessiony na nejake tie Heisty
Kurumu uz mam kupenu.inak je to normalne ked som dal spravit ten Najnovsi Update a v banke som mal nejakych 400.000 $ a z nicoho nic som tam mal 10 milionov,a to som nebol ani v meste poriadne...jedno viem isto ze mi ich nedal Nahodny hrac Dropom len som dostal hned ked sa mi nacital Online
packie34 - pokial si nepresiel vsetky heisty s rovnakym timom bez umrtia, za co je presne 10 milionov, co nepredpokladam kedze to by si si asi vsimol, tak to bol zrejme cheater, mozno ti ich pridal ked si si to nevsimol, v rohu mas dve sumy, hotovost a banku. Pokial peniaze neminies, tak ocakavaj ze ti ich zoberu, pokial ich minies, dostanes mozno aj ban.
Vlastne ma este napadlo, ze je to uvodny bonus, ak si hru len teraz kupil/nainstaloval, mozno sa to oneskorilo.
Vlastne ma este napadlo, ze je to uvodny bonus, ak si hru len teraz kupil/nainstaloval, mozno sa to oneskorilo.
Chod cez mobil na stranku Maze bank a pozri si transakcie. Tam uvidis za co to je a ci to prislo ako jedna transakcia.
Rockstar zaciatkom roka namodovane peniaze (bolo ich neurekom) mnohym hracom, ktore pred par dnami zacalo vracat, je toho plny net, ze WTF robi Rockstar, tak sa im mozno "vloudila" nejaka chybicka a dostal si 10 milionov, co je relativne vela a aj malo penazi.
Dreamer---Sak Heisty ani nehravam vobec lebo nemam s kym hravat
Tak sa preto pytam ci by niekto nesiel so mnou nieco zahrat.Moj Skype je packie34 staci mi tam napisat a potom sa nejak dohodneme .Internet mam celkom dobry tak by malo stihat aj Online aj Skype navzajom.Keby si mal nahodov zaujem.Za tie love co som dostal som si kupil tu Obrnenu Kurumu-Bunker nejaky a aj Helikopteru ostali mi nejake 2 mega este
Zdravim mam par otazok ohladom onlinu,jezdarma??? ako sa tam kupuju auta??? a či možem hravat aj sam, a či jetam niečo spoplatnene???
-
ja_som
Star
supercar, Online je zdarma ku GTA V, autá kupuješ za prachy, ktoré si zarobíš misiami, prácou. Skutočné prachy do toho vrážať nemusíš, ale môžeš, ak chceš mať viac prachov v hre. Hrať môžeš aj sám, ale nie je to potom taká zábava, niekoré je lepšie robiť s parťákom a niekotré musíš robiť s niekým...
Ľoľ, NaturalVision dráždil už aj predtým ale teraz to dotiahli do D.O.K.O.N.A.L.O.S.T.I.
https://www.gta5-mods.com/misc/naturalv ... istic-gtav .
https://www.gta5-mods.com/misc/naturalv ... istic-gtav .
-
ja_som
Star
Ja som predtým videl Redux, vyzeral super, ale v komentoch k tvojmu videu som našiel Vosswar, a sánka dolu...