Multi-kulti
Re: Multi-kulti
K nekonečnej otázke genetickej predispozícii rasového realizmu a vyvratenie najčeastejších mýtov prezentovaných jeho popieračmi.
Liberálna demokracia neexistuje. Liberalizmus, je taký istý extrémizmus ako fašizmus. Pekne to vidíme na liberálnych médiách, ktoré už dlhé roky používajú starú fašistickú metódu:gogo956 napísal:"Pokiaľ ide o západnú Európu, problém je v tom, že veľká časť prisťahovalcov prvej, druhej aj tretej generácie neakceptovala hodnoty liberálnej demokracie
"100-krát opakovaná lož sa stáva pravdou"
Na nejakú novinársku etiku, už všetci novinári serú. Už sa hovorí iba o informačnej vojne. Z novinárov sa stali bojovníci za ... za čo vlastne?? Za demokraciu určite nie.
Demokracia je demokracia, keď sa ju snažia prebudovať na liberalizmus alebo fašizmus, tak to už nie je demokracia ...
Tieto žvásty produkuješ sám alebo to len odniekiaľ preberáš?
-
skjerp-deg
Medium Star
https://www.information.dk/indland/2017 ... t?lst_frnt
Marst: Je v poriadku diskriminovať na základe veku a pohlavia, ale nie etnicity. (DA)
V skratke pre tých čo nehovoria po dánsky: Na Roskilde festivale 2017 sa vyskytlo 6 nahlásení sexuálnych útokov a nejaký chlapík chce zakázať vstup na festival všetkým mužom pod 21 rokov.
BTW nie som pravidelný čitateľ, ale údajne je Information.dk ľavicovo orientovaný, tak neviem koľko je na tom pravdy.
V každom prípade, kto sleduje slovenské médiá, som zvedavý čo oni na to, ak vôbec niečo.
Marst: Je v poriadku diskriminovať na základe veku a pohlavia, ale nie etnicity. (DA)
V skratke pre tých čo nehovoria po dánsky: Na Roskilde festivale 2017 sa vyskytlo 6 nahlásení sexuálnych útokov a nejaký chlapík chce zakázať vstup na festival všetkým mužom pod 21 rokov.
BTW nie som pravidelný čitateľ, ale údajne je Information.dk ľavicovo orientovaný, tak neviem koľko je na tom pravdy.
V každom prípade, kto sleduje slovenské médiá, som zvedavý čo oni na to, ak vôbec niečo.
a vies preco je v Taliansku plno? lebo tam este stale neposlali krajiny osoby potrebne na rozdavanie ziadosti o azyl a naslednu kontrolu ziadatelov.
pri tych festivaloch by ma zaujimalo kolko zien po Topfeste nahlasilo, ze niekto oplzlo komentoval ich vzhlad, chytil ich za zadok alebo prsia. a kolko z nich oznamilo nie velmi dobrovolny sexualny styk pod vplyvom drog a alkoholu. a potom po kazdom jednom festivale. aby sme neprisli na to, ze uchylactvo nema nic spolocne s nabozentstvom...
pri tych festivaloch by ma zaujimalo kolko zien po Topfeste nahlasilo, ze niekto oplzlo komentoval ich vzhlad, chytil ich za zadok alebo prsia. a kolko z nich oznamilo nie velmi dobrovolny sexualny styk pod vplyvom drog a alkoholu. a potom po kazdom jednom festivale. aby sme neprisli na to, ze uchylactvo nema nic spolocne s nabozentstvom...
Ďalší "prečo nemať ešte viac problémov" príspevok.
Teraz s bonusom, netreba k tomu ani alkohol a iné drogy..
Ešte niečo k Švédsku,
Teraz s bonusom, netreba k tomu ani alkohol a iné drogy..
Ešte niečo k Švédsku,
Čo nové v Absurdistane zvanom Švédsko? Tu je kratší sumár noviniek z krajiny, ktorá môže poslúžiť ako prípadová štúdia zrútenia spoločnosti v dôsledku totality kultúrneho marxizmu (oficiálnej ideológie tejto severskej krajiny). Aké sú vaše predpovede? Má ešte Švédsko podľa vás nejakú nádej?
http://www.unz.com/article/race-and-crime-in-america/
Ďalšia z rady štatistik, že zločin v mestách je černošský fenomén.
Ďalšia z rady štatistik, že zločin v mestách je černošský fenomén.
v Cesku obchadzala mrtvica konvicarov, lebo si zeny dovolili ist do bazena v burkini. vraj je to proti "nasej kulture, nevedia sa prisposobit,.."
v Saudi robi modelka to "co je proti ich kulture a nevie sa prisobit".
takze, bud sa zacneme respektovat navzajom, alebo to inak nepojde.
zabudas na tu vsuvku o ochrane ludi, nezavislosti, slobode cloveka v Europe a take tie dalsie nepodstatne hluposti
len som dovolil ukazat na dvojity meter. ked sa porusia "europske zvyklosti", je to "utok na nasu kulturu". ale modelku chcu "svine kozom..ske trestat, lebo si oblecie co chce"
Jackb
V tych Cechach islo skor o hygienicky aspekt
V tych Cechach islo skor o hygienicky aspekt
takze rovnake pozdvizeni vyvola kazdy chalan v bermudovych plavkach, alebo dievca, ktore pride uz oblecena v plavkach z domu. ale kde je ten hygienicky aspekt?
Kupat sa v plavkach a kupat sa obleceny v satach je z pohladu prevadzkovatela rozdiel. Prevadzkovatel rozhoduje aku normu na vhodne oblecenie nastavi. Rovnako boli na Svk vykazane kakaovnicky ktore liezli do bazena v satach ako z romskeho folkl vystupenia..
pri googleni toho, co burkini su prideme ku zaveru, ze sa jedna o plavky. netusime, ci v nich zeny prisli z domu, alebo sa preziekli v kabinke v zariadeni
takto by prevadzkovatel, za "saty" mohol povazovat aj tie bermudy, ale u zien plavky, ked sa dokazatelne neprezlecu pri vodnej ploche.
takto by prevadzkovatel, za "saty" mohol povazovat aj tie bermudy, ale u zien plavky, ked sa dokazatelne neprezlecu pri vodnej ploche.
Ved Pisem ze je to na rozhodnuti prevadzkovatela, ak uzna za vhodne kludne nech zakaze bermudy.☺ / vyrastal som v dobe ked boli bermudove plavky naozaj zakazane/
Plne podporujem aby prevadzkar/majite firmy rozhodoval koho vpusti do svojho podniku a koho nie. Minimalne v Usa to tak funguje.
Plne podporujem aby prevadzkar/majite firmy rozhodoval koho vpusti do svojho podniku a koho nie. Minimalne v Usa to tak funguje.