Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Galaxy S6 nie náhodou výkonnejší ako A5 2017?
Podľa mňa je, a má aj lepší foťák. Aj keď A5 má vodeodolnosť, lepšiu prednú kameru, kúsok väčší displej, väčšiu baterku a hlavne je novšia.
Galaxy S6 myslíš?
Galaxy S6 ma jednoznačne lepší displej aj procesor. Páči sa mi hlavne Galaxy S6 Edge aj keď neviem či ten zahnutý displej niekde využijem.
Pozeral som porovnanie a S6 robí krajšie fotky, má navyše stabilizáciu. Zahnutý displej je podľa mňa viac nevýhodný ako výhodný.
Zase Galaxy S6 dostal už asi poslednú aktualizáciu na android 7.
Myslím, že áno. Aj keď to by som nevidel ako problém.
Aky telefon by ste mi odporucili z O2 do 170€? Je mi jasne, ze to nebudu strely, ale v ramci tejto ceny by som rad vybral nieco, co bude najmenej sekat pri pouzivani.
Thx
Thx
Šiel by som do P8lite.. presne za 170€. 
Vdaka.
Pozeram ale, ze to ma 5", co je dost vela, ale na druhej strane do 5" je tam iba Huawei Y3 II, co asi bude celkom shit, ci?
Mam pracovny, ciste na volanie a vynimocne sms Huawei Hiro, ale ak by to mal byt moj primarny telefon, tak to nevydrzim. Toto konkretne bude prvy dotykovy telefon pre mamu, ale bojim sa, ze s 5" ma posle prec. Na druhej strane nechcem vybrat najnizsi model, ktory ju odradi. Ma totiz predsudky pred dotykovymi telefonmi, no pri uplnych lowendoch aj opodstatnene
Pozeram ale, ze to ma 5", co je dost vela, ale na druhej strane do 5" je tam iba Huawei Y3 II, co asi bude celkom shit, ci?
Mam pracovny, ciste na volanie a vynimocne sms Huawei Hiro, ale ak by to mal byt moj primarny telefon, tak to nevydrzim. Toto konkretne bude prvy dotykovy telefon pre mamu, ale bojim sa, ze s 5" ma posle prec. Na druhej strane nechcem vybrat najnizsi model, ktory ju odradi. Ma totiz predsudky pred dotykovymi telefonmi, no pri uplnych lowendoch aj opodstatnene
Y3II má 8GB/1GB, čo bude po nejakej dobe problém.. P8lite má 16GB/2GB, čo je predsa len "odolnejšie". Nič malé, lacné a slušné neexistuje. Ak by si chcel niečo malé, potreboval by si zainvestovať do nejakej staršej Xperie Compact alebo novšieho Samsungu A3 2016/2017.. alebo rovno nejaký iPhone. Na 5" si podľa mňa zvykne.. resp. si musí skôr alebo neskôr zvyknúť. Ak nie, potom už asi len zostať pri klasike v podobe Nokie 2xx/1xx.. 
Alebo jej kúp novú Nokiu 3310 a ešte ušetriš. https://m.heureka.sk/mobilne-telefony/n ... -dual-sim/
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Len to nie..to jej kuo radsej Nokiu 150. Ta aspon vyzera normalne.
A co vravite na Xiaomi Redmi 4A? Ma nejaku nevyhodu oproti P8 Lite? Je aj lacnejsi a ma pamat 32 vs 16GB (nie, ze by to bolo potrebne
). Ja len, ci to nie je viac za menej.
Parametrovo určite nie je zlý, je porovnateľný s P8lite. Dokonca tento model zvláda aj všetky slovenské LTE pásma na rozdiel od väčšiny ostatných mobilov od Xiaomi (ale to tiež asi nie je potrebné). Vo svojom okolí však nepoznám nikoho s touto značkou mobilu a na nete si ich niektorí chvália a niektorí ich zatracujú. P8lite som doporučil dávnejšie dvom ľuďom pre manželky a obaja tvrdia, že ženušky sú spokojné. Ja osobne by som svojej mame doplatil tých 30€ za P8lite, na mňa pôsobí lepším, menejproblémovejším dojmom. 
-
nejakymarko
Addict
Zdravím pani,
prosím Vás, hľadám pre mamku nejaký mobil, podmienky celkom ženské
veľký displej (5,5" a viac
) a dobrý foťák
Cenový limit je niekde +- okolo 400 €, takže asi skôr čínske značky.
Čo vravíte na Xiaomi Redmi Note 4, prípadne Sony Xperia XA1 Ultra
Ďakujem
prosím Vás, hľadám pre mamku nejaký mobil, podmienky celkom ženské
Cenový limit je niekde +- okolo 400 €, takže asi skôr čínske značky.
Čo vravíte na Xiaomi Redmi Note 4, prípadne Sony Xperia XA1 Ultra
Ďakujem
Mne sa celkom pozdáva Asus Zenfone 3 Zoom, dobrý foťák aj veľká baterka.
Ak nevadi +50€ do rozpoctu tak by som siel do Samsunga note 4