Questra - investovanie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Briesto
Novice
Novice

Questra - investovanie

Príspevok od používateľa Briesto »

Poznáte niekto spoločnosť Questra ? Skúste si naštudovať dá sa na tom pekne zarobiť ... Čo vravíte na to páni odbornici ? Registracia do Questri tu https://private.atlanticgam.es všetko funguje ako má :). Ak chcete viacej info tak na fb:Questra Man. :smt039 :smt033

//autoeditácia príspevku (07 Apr 2017, 10:30)
Ja Mám momentálne žltý pack kúpený skúšal som aj vyberať financie všetko ide ... :) odporúčam skúsiť ;)
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: Questra

Príspevok od používateľa Gothar »

Co keby si to viac rozpisal priamo tu? Celkom nas to zaujima. Na zaklade coho to generuje zisk?
PS: ref link som ti zmazal
Briesto
Novice
Novice

Questra Holdings
QUESTRA HOLDINGS: Bola založená v roku 2009 ako SFG Group. V roku 2013, sa spoločnosť premenovala na súčasné meno Questra Holdings. Spoločnosť je registrovaná na Britských Panenských ostrovoch a to z dôvodu daňových úľav. Spoločnosť ma hlavné sídlo v Madride v Španielsku. Okrem Španielska má spoločnosť kancelárie v Hon Kongu, Moskve a tento rok pribudne viac ako 18 kancelárii po celom svete.
Questra má 158 zamestnancov v 28 krajinách EU, vrátane 25 investičných manažérov, ktorí sa starajú o celkový chod a umiestnenie investící.
Oblasti biznisu: Questra kupuje a predáva dlhy, kupuje nesolventné firmy,ktoré následne rozdelí a finančne podpori tú časť ktorá sa uzdraví. Vznikne nová spoločnosť špecializovaná na nejaký nový biznis a tá sa následne predá s vysokým ziskom.
Questra taktiež podporuje START‐UP projekty, čiže firmy, ktoré sa pripravujú vstúpiť na burzu a tak isto profituje z ich predaja ako vlastník.
Ďalšou oblasťou je obchod s nehnuteľnosťami vo veľkom objeme a obchodovanie na burze, zamerané na nové emisie IPO a preto ma questra kontakty s vysoko kvalifikovanými firmami.
Objem spravovaného kapitálu je viac ako 300 miliónov eur od investorov z celého sveta. Počas posledných rokov spoločnosť uskutočnila viac ako 1100 obchodov, z ktorých viac ako 88% bolo ziskových.
Spoločnosť sa rozhodla spolupracovať aj s jednoduchými ľuďmi, čím nám umožnila stať sa ich partnermi a tak si vytvoriť pasívny príjem. Je len na Vás či túto šancu využijete ako jedinci, alebo sa rozhodnete so spoločnosťou budovať svoj online business a tým získavať : bonusy a kariérne odmeny. Zárukou profesionálneho prístupu je aj fakt, že každý investor dostane (certifikát) , čo je vlastne dokument s Vašimi údajmi, identifikačným číslom o investícii a zasiela ho priamo ku Vám na adresu. Pokiaľ sa rozhodnete pre aktívnu spoluprácu so spoločnosťou questra holdings tak spoločnosť Vám ponúka aj kariérny rast : začínate ako nováčik na 5%.
Ponúknete možnosť pasívneho príjmu vašim priateľom, rodine a vďaka tomu rastie aj vaša pozícia v systéme + dostávate referálne bonusy, aj bonusy v rámci úspechov vašeho týmu.
Kariéru nezaručuje počet ľudí v týme, ale závisí od počtu investovaných peňazí ktoré Váš tím zainvestuje.
Questra Vám ponúka ‐‐‐‐ slobodné podnikanie s minimálnym vkladom‐‐‐‐90eur.
Na výber máte z farebného a takzvaného standardneho portfólia. Rozdiel je jednoduchý... Farebne vyplácajú raz týždenne v piatok a štandard vyplaca raz za 365dni.
Pevne verím že Vás rodina a priatelia + nový známi podporia pri vašom štarte a postupne krok za krokom dosiahnete finančnú nezávislosť. Hovoríme o : legálnej firme
pevná kancelária úspešné 8 ročné obchodovanie v EU
Questra Holdings tvoria 2 spoločnosti ktoré sú navzájom prepojené: Atlantic global asset managment, ktorá sa sústredí na naše investovanie. Má na starosti naše nákupy , Reinvestície,výbery ziskov.

Druhá spoločnosť je Questra World: stará sa o marketing o hľadanie nových partnerov, a podporu tvorenia nových kancelárií vo svete.
Taktiež je zodpovedná za provízie partnerov. To znamená, že sa stará o bezchybný chod odmeňovacieho systému. V prípade, že už máte vytvorený investičný účet, tak sa vám sprístupnia vaše investičné kancelárie v oboch firmách ktoré su navzájom prepojené.
Len na investovanie : Antlantic global asset managment Nákup balíka, následne výbery ziskov.
Raz za týždeň sms o profite.
Môžete si pozrieť Vašu investíciu, pozrieť úspešnosť manažérov,
prípadne zmeniť ich podiel na portfoliu.
Kariéra: Questra World: provízie za nových partnerov, stúpanie v rámci kariéry.
Po zakúpení balíka‐aktívny dostanete link, cez ktorý budete registrovať nových partnerov.

//autoeditácia príspevku (07 Apr 2017, 10:37)
Neviem prečo si ma blokol :D ebay je v podstate tiež to isté obchodovanie ako táto Questra :D

//autoeditácia príspevku (07 Apr 2017, 10:39)
Skús si to naštudovať všetko funguje ako má keby som klamal tak to nezverejním :)
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Este ked tu pribudne jedna taka tema, tak si zakladam takuto spolocnost aj ja :D Ludom z hojka garantujem zarobok :oops:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Tak uz som si nasiel tabulku, ale podla toho to nie je ziadna hitparada:
http://questraholdings.com/investment-portfolio/
Je tam sice dvojnasobny rocny vynos, ale zaroven je poplatok 39 % za manazment investicie. Ak som to dobre spocital, tak pri "investicii" 90 € a zahrnuti tohto poplatku je zisk 25 € za rok pri velmi vysokom riziku ze firma nevydrzi ani ten rok.
To je este horsie ako ostatne pyramidy a lietadla.
Briesto
Novice
Novice

No nemyslím , že by si si niečo takéto založil . Je dosť podvodov napr. recyclix je tiež projekt ktorý vyniesol par investorom velké peniaze ale nemal budúcnosť...a ak dokážeš také niečo založiť tak potom klobúk dole ... ale ludia ti na to nepôjdu z dôsledku nevyplácania a budúcnosti projektu ;)

//autoeditácia príspevku (07 Apr 2017, 10:53)
GothaR napísal:Tak uz som si nasiel tabulku, ale podla toho to nie je ziadna hitparada:
http://questraholdings.com/investment-portfolio/
Je tam sice dvojnasobny rocny vynos, ale zaroven je poplatok 39 % za manazment investicie.
To je este horsie ako ostatne pyramidy a lietadla.
Počkaj nemaš spravne informácie o tomto... neviem kde si to našiel ale je to lož...Questra vyplava všetko 2 nasobok ročne... ale 39% je už z toho odrátané čiže plná suma je ziskom ;).

//autoeditácia príspevku (07 Apr 2017, 10:58)
Hlavna stranka na questru je tu https://questraworld.es/ .... maju periferiu každy tyžden od 5 do 7 už tu stúpa :) ako sa začina Questra rožširovať a aktuálne organizujú rôzne stretávky ....
beardie
Redeemer
Redeemer

Re: Questra - investovanie

Príspevok od používateľa beardie »

tato sprostost tu uz bola: post2243979.html?hilit=questra#p2243979
Briesto
Novice
Novice

Neviem akurát som sa dnes regol.... a keby to je oje* tak to neširim ;):D
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Fakt?
Ja že to šíriš aby si mal pod sebou čo najviac ľudí.

A ty si vlastne záruka, že to nie je podvod....hm
Briesto
Novice
Novice

Nehovorim že to nešírim ... koli tomu aby som mal pod sebou ludi ...ale spoločnosť vyplaca každy piatok kto chce skúsi ... kto sa neboji investovať je to každeho osobna vec či sa nato dá alebo nie ...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Briesto napísal:No nemyslím , že by si si niečo takéto založil . Je dosť podvodov napr. recyclix je tiež projekt ktorý vyniesol par investorom velké peniaze ale nemal budúcnosť...a ak dokážeš také niečo založiť tak potom klobúk dole ... ale ludia ti na to nepôjdu z dôsledku nevyplácania a budúcnosti projektu ;)

//autoeditácia príspevku (07 Apr 2017, 10:53)

Počkaj nemaš spravne informácie o tomto... neviem kde si to našiel ale je to lož...Questra vyplava všetko 2 nasobok ročne... ale 39% je už z toho odrátané čiže plná suma je ziskom ;).

//autoeditácia príspevku (07 Apr 2017, 10:58)
Hlavna stranka na questru je tu https://questraworld.es/ .... maju periferiu každy tyžden od 5 do 7 už tu stúpa :) ako sa začina Questra rožširovať a aktuálne organizujú rôzne stretávky ....
Ok teda, takze dvojnasobok, ale evidentne je to fixne. Nemalo by sa to odvijat od toho s akym ziskom sa podari predat oddlzene spolocnosti?
Dalsia otazka: ide o investicnu firmu, preco nie je registrovana ako subjekt financneho trhu na Slovensku ked tu robi biznis?
https://subjekty.nbs.sk/?aa=&bb=&cc=&qq=questra
Briesto
Novice
Novice

To netuším prečo nieje v registracnom trhu na Slovensku.Ale spoločnosť vypláca ... to čo ma a rozširuje sa v zahraničí...
baldorex
Addict
Addict

Naozaj netušíš?
Briesto
Novice
Novice

Pretože to nieje Slovenská firma ? a evidovana na slovensku ? ...
baldorex
Addict
Addict

Takže tvoja mantra je že "vypláca", nič viac, ok. Podobne ako kairos...
Thovt
Star
Star

Príspevok od používateľa Thovt »

Na ktorú riť by taká megaúspešná spoľahlivá firma ponúkala dvojnásobné zisky "investorom" a nevyužila to pre seba...

To je fakt podobná logika ako prenajímanie časti HDD :-)

Naozaj nemôžem pochopiť ako môžu získať čo i len jedného "investora".
mato236
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mato236 »

boze dalsi naivny chlapec, ktory tu bude o par mesiacov plakat.

Ano...firma je legalna a funguje, lebo vyplaca...
MartinMertan
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa MartinMertan »

..........neviem ci ma este nejaky vyznam sa k tomuto podvodu vyjadrovat, ale ked sa objavi na trhu spolocnost, ktora o sebe tvrdi, to co tvrdi (skopiroval Briesto vyssie) a neexistuje na to v podstate ani jeden jediny dokaz, okrem "funguje, to vyplacaju, takze to nie je podvod" je absolutne na smiech........... + v celej EU poskytuje svoje investicne sluzby, ci uz priamo alebo sprostredkovane NEZAKONNE!!!!!!!!! nema licenciu v ziadnom state EU.........ohana sa iba bezcennym zdrapom nejakej licencie z Kapverdskych Ostrovov.......ta licencia ma v EU vahu asi ako ked sa konik vykaka na luke..........potvrdi to ktorykolvek expert na investovanie alebo priamo pracovnici NBS (kludne si tam napiste alebo zavolajte :))...

"Spoločnosť je registrovaná na Britských Panenských ostrovoch a to z dôvodu daňových úľav." - nie, toto nie je ten dovod - tym dovodom je, ze v BVI si moze zalozit firmu kazdy anonymne bez zakladneho imania........to je ten dovod :) konkretne Questra Holdings ma zakladne imanie 1 libru a tou aj ruci za svoje zavazky...to je ale seriozna firmicka co? vybera nezakonne od ludi miliony po celej EU a ruci majetkom jednej libry :D jasny dokaz "SERIOZNOSTI"!!!!!!!!!! :D :D :D

................zhrnutie je ze jednoznacne: jedna sa o podvod, ktory v sucasnosti este vyplaca - vzbudzuje falosnu doveru na zaklade vyplacania a tym chce namotat do systemu co najviac ludi s co najvyssimi investiciami + samozrejme kona konferencie, kde pozve na pozvanku par stoviek ludi - robia sa fotky a videa a davaju to na net - zas iba na vzbudenie falosnej dovery).............

Jedneho dna sa prilev financne-negramotnych oviec do systemu spomali az uplne zastavi a spolocnost vypne cely system a potom si mozete rozdelit vsetci investori tu jednu libru :D :D :D

Ak sa tu najde niekto, kto ma jasne nepriestrelne dokazy toho, ze Questra Holdings (Questra World, A.G.A.M) nie je podvod a podnika zakonne, budem velmi rad ked prispeje do tejto diskusie :) :) :) ...len smelo do toho...mate jedinecnu moznost vsetci obhajcovia tejto spolocnosti............

Na zaver este raz podotykam "vyplacaju, funguje to, takze to nie je podvod" + "konferencie s videami a fotkami" nemaju s dokazom o serioznosti a zakonnosti spolocnosti absolutne nic spolocne!!!!!!!!!!
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

You had to learn, how to play the game :) Zachvilu tu zalozim vlakno aj so svojou firmou a budu argumenty typu: Vlastni to "rusyn"/slovak, to urcite nebude scam, hojkacov by predsa neodrbal :D Tak ako profitablesunrise, kde sa hovorilo, ze vlastni to nejaky jiri z ceska, to nemoze byt scam :D ale musim uznat, ze profitablesunrise, je pre mna top hyip ako kedy bol doteraz, dost vela ludi si na tom hodne polepsilo (ja nie, kedze som investoval do uplne inych :( )
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

mozem sa aj ja pridat so svojou firmou? staci ked mi kazdy posle 500 eur, ja ako seriozny expert na kryptomeny to investujem a do roka garantujem trojnasobny vynos. samozrejme tyzden po tom co mi poslete 500 eur vam poslem prvy vynos, 30 eur, ako jednoznacny dokaz ze sa nejedna o podvod.

samozrejme firma bola zalozena pred 150 rokmi, ja sam obchodujem s kryptomenami uz od roku 1945.
na seriozne vyzerajucej stranke, video prezentaciach a trickach s logom firmy sa uz pracuje, dam vediet ked to bude hotove.
Napísať odpoveď