Spotify
Re: Spotify
tu adresu si zadaval ked si vytvaral family konto. a pozriet sa to neda nijak pokial dobre viem. napis na spotify support.
Čo napísať? Drahý support, chceli by sme podvádzať i naďalej, dovoľte nám to? 
to sa ozaj pytas?
ako spotify,
nejak sme poplietli zadavanie adries ked sme si vytvarali family konto, teraz sa k tej adrese neviem dopatrat. mohli by ste mi ju zmenit na tuto:
xxx
xx
xxx
dakujem
moze byt?
ako spotify,
nejak sme poplietli zadavanie adries ked sme si vytvarali family konto, teraz sa k tej adrese neviem dopatrat. mohli by ste mi ju zmenit na tuto:
xxx
xx
xxx
dakujem
moze byt?
mal by som zaujem sa k niekomu pridat, ak bude zakladat family ucet...
Ahojte,
mal by som 2 otazky na Spotify premium:
1. aky velky obsah sa da pocuvat offline? kolko sa toho da stiahnut do mobilu?
2. je mozne byt prihlaseny na 2 zariadeniach zaroven z jedneho konta?
dik
mal by som 2 otazky na Spotify premium:
1. aky velky obsah sa da pocuvat offline? kolko sa toho da stiahnut do mobilu?
2. je mozne byt prihlaseny na 2 zariadeniach zaroven z jedneho konta?
dik
1.na jedno zariadenie si môžeš stiahnuť 3333 súborov, celkovo 9999 (môžeš mať 3 offline zariadenia)
2.nie to nie je možné, ak si prihlásený súčasne zapne sa ti spotify connect, teda ovládanie na diaľku
2.nie to nie je možné, ak si prihlásený súčasne zapne sa ti spotify connect, teda ovládanie na diaľku
keby som naplnil ten limit 3333 súborov, viem ich nejako premazať novými ? proste či je možné niečo s tým robiť ak dosiahnem ten limit
Jednoducho,precistis si zoznam skladieb,neverim,ze aktivne pocuvas 3333 songov
viete niekto ako je mozne, ze stale vidim co pocuvaju moji fb priatelia ak fb a spotify vobec nemam spojene?
Rad sa pridam do Spotify family ak ma niekto volne miesto.
-
mirak2
Hardcore addict
ja stale cakam niekoho, kto sa toho chopi. peniaze poslem kludne na rok dopredu.
Neviete ako odpoji facebook od spotify? Na fb som appku vymazal ale stale vidim "friends activity". Chcem sa toho zbavit nadobro a nie len vypnut to v settings. Skratka aby spotify nemalo ziadny pristup na moj fb.
registroval si sa na spotify cez facebook účet ?
nie. Ani sa cez o neprihlasujem - iba cez meno/heslo
-
Spoukay097
Novice
Ja by som sa tiež rád pridal do family alebo ak sa nájdu ešte ludia, tak kľudne aj ja ju budem viesť
-
twardykamen
Medium Professional
a funguje to family premium?lebo ako som cital spotify vyzaduje nejake overenie spolocnej adresy inak premium ostatnych clenov zrusia.BTW som ochotny to skusit.
Funguje bez problémov.
najdem 4 ludi co by chceli zdielat premium?