Je postovanie clankov spoza paywallu okej?
Je postovanie clankov spoza paywallu okej?
Dennik N napr. ma za paywallom vacsinu clankov, mozem cely clanok nakopirovat do prispevku?
Re: Je postovanie clankov spoza paywallu okej?
Dnes som si to vsimol na FB. Bol tam zaujimavy clanok, asi 25 ludi dalo do komentu, ze kto im posle plny clanok. Na to tam niekto reagoval a rozposlal plny clanok. Tak to rychlo pomazali.
Podla mna to co sa pytas v poriadku nebude, pretoze ide o plateny clanok, ktory je chraneny autorskymi pravami a pravami vydavatela, a nemyslim si, ze mas povolene rozmnozovanie toho clanku.
Podla mna to co sa pytas v poriadku nebude, pretoze ide o plateny clanok, ktory je chraneny autorskymi pravami a pravami vydavatela, a nemyslim si, ze mas povolene rozmnozovanie toho clanku.
Ani neplatený článok sa nemôže len tak kopírovať...
To nie je celkom pravda. Precitaj nieco z rohodnutia Krajskeho sudu v Bratislave, ktory odignoroval smernicu EU - http://www.lexforum.cz/363
Myslíš že mpiko sa zaoberá monitoringom tlače? Lebo o tom je ten spor - agentúra vs tlač.
Mpiko sa pýta na obyčajné kopírovanie článku, čo je niečo úplne iné ako spor v článku.
Mpiko sa pýta na obyčajné kopírovanie článku, čo je niečo úplne iné ako spor v článku.
nie je mozne clanok "darovat"? videl som viac krat, ze znami zdielali "darovany" clanok na FB...