4KA - dalsi mobilny operator
Re: 4KA - dalsi mobilny operator
Ak ste to ešte niekde nečítali,
http://pc.zoznam.sk/novinka/4ka-zakazni ... gu-cez-sms .
http://pc.zoznam.sk/novinka/4ka-zakazni ... gu-cez-sms .
Neviete či pri Doplnkovom balíku 100+1 plati volania po 3.minute zdarma?
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Btw dávnejšie sme riešili neposielanie autentifikačnej Google SMS. Cca 2 týždne dozadu som to vyskúšal opäť a už nebol problém - takže je to konečne funkčné.
S tym internetom to zle spravili ze maju len 2G a 4G lebo ten internet za 1€ plati len v sieti 4G a ked chcem pouzivat 2G v narodnom roamingu tak sa plati dalsich 5€ a je to este aj pomale. Ale zase co sa mi paci tak volanie za 4 centy plati do celej EU kym konkurencny Tesco Mobile za 3,9 centa ma len vsetky sietev SR.
4ka má zmysel iba keď sa prevažný čas zdržuješ v 4G pokrytí.
Platiť 1+5€ je hlúposť.
To už je potom výhodnejšie zobrať paušál to 10, kde máš za 7.50€ 10gb internet v 4g + 1gb v 2G roamingu + balík 100 minút/sms.
Platiť 1+5€ je hlúposť.
To už je potom výhodnejšie zobrať paušál to 10, kde máš za 7.50€ 10gb internet v 4g + 1gb v 2G roamingu + balík 100 minút/sms.
Na fcb stránke 4-ky som čítal,ako jednému zákaznikovy vypli (resp.účtovali navyše hovor 4c/min) program TO.Nekonečno,preto lebo prevolal cez 2200 minút.
To je dosť nefér a trápne,nech tam napíšu rovno,že je v tom 1500 minút a nech nemachrujú,že vedia dať "nekonečný" program za 20€
To je dosť nefér a trápne,nech tam napíšu rovno,že je v tom 1500 minút a nech nemachrujú,že vedia dať "nekonečný" program za 20€
Vsak ano za ten peniaz si uz zaplatim netbalik u hociktoreho operatora a 3G je istota, lebo ked aj v meste mame 4G ale vela mobilov je len do 3G a v tom to je. Co sa toho pokrytia tyka tak do modemu sa oplati 4-ka lebo s pocitacom je stabilne na jednom mieste ale smobilom vyjdem za mesto a nieze neni 4G ale neni signal vobec a sups do narodneho roamingu. Swan je slaby darmo...baldorex napísal:4ka má zmysel iba keď sa prevažný čas zdržuješ v 4G pokrytí.
Platiť 1+5€ je hlúposť.
Neviem ako je to teraz ale kedysi ked zacinali tie pausale nekonecne tak si pamatam ze ma na zakaznickej linke upozornovali ze nekonecne v ramci korektneho vyuzivania a ja reku to je co? Ona ze do nejakych 5000 minut bol limit.tyler91 napísal:Na fcb stránke 4-ky som čítal,ako jednému zákaznikovy vypli (resp.účtovali navyše hovor 4c/min) program TO.Nekonečno,preto lebo prevolal cez 2200 minút.
Odoslané z GT-S7580 pomocou Tapatalku
Tie SMS už fungujú asi 4 mesiace.Sarger napísal:Btw dávnejšie sme riešili neposielanie autentifikačnej Google SMS. Cca 2 týždne dozadu som to vyskúšal opäť a už nebol problém - takže je to konečne funkčné.
ten net cakal som lepsiu rychlost na kosice, k 50/10 mam daleko speedtest dal 20/20
Caute, neviem ci sa niekto s tymto problemom stretol. presiel som do 4ky a ked sa vsetko nastavilo tak ako malo tak inet vonku sice super prihlaseny do 4G v praci som mal 2G ale problem bol v tom ze sa mi nik nevedel dovolat. Nakoniec som prisiel na to ze je to asi tym ze oni pouzivaju len jedno pasmo 1800MHz aj na 2G a 4G. Ked som bol v orange tak takyto problem nikdy nebol. A tak teraz zvazujem ako s tym vybabrat tak aby som nemusel platit 20€ za to co ponuka 4ka len za 7,5€ (TO.10)
Ked pozriem ponuku ostatnych operatorov tak sa mi chce plakat co pytaju v dnesnej dobe za internet a volanie.
inak mobil Lenovo Vibe Z2 Pro
Ked pozriem ponuku ostatnych operatorov tak sa mi chce plakat co pytaju v dnesnej dobe za internet a volanie.
inak mobil Lenovo Vibe Z2 Pro
-
guess.whoo
Redeemer
vsak ale na 2G pouzivaju pasmo Orangeu
Pokiaľ máš signál tak by som problém hľadal inde. Ja nech mam 2G/4G tak sa mi dovolať dá vždy. Horšie to je s internetom že nie vždy sa preregistruje na 4G ..
To by ma strašne zaujímalo či je dajaká aplikácia alebo dačo ktorá prinúti použiť 4G akonáhle je v dosahu. Respektívne ak sa objaví "Swan 4G" v zozname poskytovateľov (keď si dám manuálne vyhľadať siete) a vlastne v ten moment ako by prepla na ten Swan 4G tak prepla na automatiku .. možno cez tasker by to šlo?
To by ma strašne zaujímalo či je dajaká aplikácia alebo dačo ktorá prinúti použiť 4G akonáhle je v dosahu. Respektívne ak sa objaví "Swan 4G" v zozname poskytovateľov (keď si dám manuálne vyhľadať siete) a vlastne v ten moment ako by prepla na ten Swan 4G tak prepla na automatiku .. možno cez tasker by to šlo?
eaglein - nastav si Orange pre hovory, ja som tiez mal problem, este ked mala 4KA roaming Telekomu, na mnohych miestach vypadaval signal, teraz je to bezproblemove.
teraz taka dost blba otazka a to nastavim kde? Lebo v sim management je vsetko je nastavene na 4ka. Jedine ze nastavit siet manualna na orange 2G.Dreamer napísal:eaglein - nastav si Orange pre hovory, ja som tiez mal problem, este ked mala 4KA roaming Telekomu, na mnohych miestach vypadaval signal, teraz je to bezproblemove.
lebo je som to riesil tym ze som nastavil pouzitie siete len na 2G a 3G.
a sranda je tiez v tom ze ja mam plny signal a aj tak sa mi nikto nevedel dovolat.
Mozno je tam aj iny problem, ale vyskusaj aspon docasne to manualne nastavenie na Orange 2G, ked budu problemy pretrvavat, bude zrejme problem inde. Neviem presne kde sa to nastavuje, ale nie je pre internet osobitne nastavenie?
Inak ja som tiez mal plny signal a pri minimalnom pohybe o par cm vypadaval.
Inak ja som tiez mal plny signal a pri minimalnom pohybe o par cm vypadaval.
budem za debila, urcite sa to tu riesilo milion krat, ale skusim aj tak
momentalne mam o2 pausal, no potrebujem viac dat
viem si kupit simku od 4ky na ktoru si dobijem kredit a podla potreby budem z nej cerpat data (napr tak ako to ma tesco mobile, ze niekolko centov za den) alebo 4ka ma len pausaly?
momentalne mam o2 pausal, no potrebujem viac dat
viem si kupit simku od 4ky na ktoru si dobijem kredit a podla potreby budem z nej cerpat data (napr tak ako to ma tesco mobile, ze niekolko centov za den) alebo 4ka ma len pausaly?
Máš tam balík 1gb za 1€ na mesiac, čerpať môžeš podľa potreby
Ináč ten balík gigofka (1GB) už stojí 2€. Mňa to štve že nemajú 3G sieť a tým pádom by som zase musel zainvestovať do 4G modemu ktorý stojí okolo 50€ kým mám funkčný 3G modem tak je logické že nevyhodím modem ktorý ide a keď rozpočítam že za 50€ si môžem 10 mesiacov aktivovať gigofku u Funfónu lebo 1GB = 5€ a 50 deleno 5 je 10 takže buď počiatočná (zbytočná) investícia do 4G modemu aby som mohol mať 1GB za 2€ teda dal by som 50 ale ajtak by som platil 2€ za každý gigabajt takže len o 3€ by som na tom bol lepšie takže návratnosť je tam aj rok... Keby som nemal nič tak by som logicky zvolil 4ku.
-
Old Dirty Bastard
Guru
da sa permanentne presmerovat cislo z telekomu na uz existujuce cislo v 4ke? idealne by som chcel to cislo proste preniest, resp. v mojom pripade by sa jednalo skor o spojenie cisel. zacal som dost exkluzivne vyuzivat siet 4ky s tym, ze telekom cislo som pouzival roky a vela kontaktov ma pristup len k nemu.
-
guess.whoo
Redeemer
je to neefektivne..budes platit na telekomackom cisle za odchadzajuci hovor. preco si to rovno neprenesies?