Skokovitý a nepresný pohyb myši

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
p3tris
Novice
Novice

Skokovitý a nepresný pohyb myši

Príspevok od používateľa p3tris »

Zdravím , mam takýto problém :
Pri pohybe myši z ľava doprava / zprava doľava myška nejde pravidelne , robí skoky .
[youtube]rcRYVG-7l08[/youtube]
Najprv som si tento problém všimol po prijpojení bezdratovej myši od kamaráta v CS:GO , myslel som , že je myš neaká vadná , tak som to neriešil a ostal pri svojej starej myške Razer Abysus. ( s ktorou nebol pri pohybe v hre ani na ploche žiadny problém )
neskôr som si kúpil Logitech M185 , zas , v CS : GO tento istý problém . Myslel som , že je to tým , že je bezdrátová , keďže to robilo aj pri tej predchádzajucej . (nikdy som sa nestretol s tymto problemom anešlo mi to do hlavy )
Tak dlhšiu dobu som používal stále Razer Abysus 14 bez tohto problému , či už v hre alebo na ploche .
S razerkou som mal zas problém pri strieľaní v CS : GO /prikladam tiež video ./
[youtube]75tAYzLKGHc[/youtube]
Prave preto som si kupil nedavno Genius DX-150 a dufal som , že si konečne budem mocť normálne zahrať. Hneď po pripojení myši a zapnutí hry , bol problém s pohybom ale nie so strieľaním .
Po odpojení Geniusu a znova pripojení Razer myšky , sa stalo to , že problem s pohybom bol už aj pri RAZERKE... už nielen v hre ale aj na ploche.
Tak , skúšal som myšky na svojom notebooku . ( razer a genius )
Po pripojení myši bol hneď ten istý problém / myš ako keby na ľade , pri pohybe z prava do ľava myška robí skoky hore dole , nejde pravidelne . Robilo to pri oboch .
No však čo ma maximálne dorazilo , tak po odpojení myši sa tento problém objavil aj v touchpade . Tak teraz mam už tento problem aj pri pohybe touchpadom na NTB ..... prosíim pomoc...
A ešte jedno , že po niekolkých dňoch čo som to skúśal , sa objavilo oneskorené strielanie uź aj pri Genius DX 150 , čo pri prvom pripojení nikdy nebolo . Ani pri ostatných myšiach . Len pri razer .

Inak skušal som už zmeniť pooling rate , acceleraciu mam vypnutu , drivery všetky nove . , niekolkokrát som skušal preinštalovať windows. bez vysledku . prosim pomoc
za každu jednu odpoveď, radu , ďakujem moc
mystique
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Skokovitý a nepresný pohyb myši

Príspevok od používateľa mystique »

daval si ich vzdy do toho istého portu?
p3tris
Novice
Novice

Príspevok od používateľa p3tris »

no ano , daval som ich všetky do toho istého portu . Potom ako problem začal , som skušal ine porty , no ta istá chyba .

//autoeditácia príspevku (28 Jún 2017, 14:03)
nikto nič ? :/
Spixy
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Spixy »

skús vymazať ovládač tej vadnej myšky
Napísať odpoveď