Nootropiká

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Nootropiká

Príspevok od používateľa gogo956 »

Shnake

1/noopept v podstate uz neodporucam: jeho ucinok oproti obycajnemu piracetamu je tak slaby, ze vznika otazku ci vobec to brat nakolko efekt minimalny
2/DMAE kupis bezne na nete na kila a za dobru cenu, ja som daval tak 500mg -1000mg denne, ucinky dost slabe
3/adderall nie je volne dostupny, nemam skusenost, len tak s nim experimentovat nie je najlepsi napad
4/po rokoch experimentovania som dosiel do bodu ked si myslim ze nic lepsie ako piracetam nie je,dovody su nasledovne:

a/lacný
b/ucinny
c/da sa kupit v lekarni vo farmaceutickej kvalite a bez receptu
d/pri spravnom davkovani ma minimum vedlajsich ucinkov
e/preskumany a dlhodobo overeny

5/pouzivat silne stimulancia nema zmysel, mozog na to dlhodobo nie je stavany, negativa zacnu silno prevysovat pozitiva- to nie je len teoria ale ukazuje to aj prax
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Inak ten Piracetam som teda vyskúšal a 0 bodov.
gogo956
Redeemer
Redeemer

hughito napísal:Inak ten Piracetam som teda vyskúšal a 0 bodov.
ake davkovanie a ako dlho si to skusal?
Shnake
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Shnake »

gogo956 napísal:Shnake

1/noopept v podstate uz neodporucam: jeho ucinok oproti obycajnemu piracetamu je tak slaby, ze vznika otazku ci vobec to brat nakolko efekt minimalny
2/DMAE kupis bezne na nete na kila a za dobru cenu, ja som daval tak 500mg -1000mg denne, ucinky dost slabe
3/adderall nie je volne dostupny, nemam skusenost, len tak s nim experimentovat nie je najlepsi napad
4/po rokoch experimentovania som dosiel do bodu ked si myslim ze nic lepsie ako piracetam nie je,dovody su nasledovne:

a/lacný
b/ucinny
c/da sa kupit v lekarni vo farmaceutickej kvalite a bez receptu
d/pri spravnom davkovani ma minimum vedlajsich ucinkov
e/preskumany a dlhodobo overeny

5/pouzivat silne stimulancia nema zmysel, mozog na to dlhodobo nie je stavany, negativa zacnu silno prevysovat pozitiva- to nie je len teoria ale ukazuje to aj prax
DMAE osamote oničom ale spolu s cholínom by to nemala byť zlá vec, zvyšuje tvorbu acetylcholínu.
No tak piracetam neni lacný ani drahý, ale prijateľná suma to určite je. Ja ho beriem už asi skoro mesiac po prvom použití ma doslova uspal(zaspal som z neho), ale už som si zvykol a dáva mi energiu, ale nie veľa, plus mi pripadá, že sa viem trosku viac sústrediť a zistil som že na bolesť hlavy zo školy alebo z učenia nič lepšie nie je. To viem ten phenybut, len v malých množstvách a vo vačicích len v nejakých významnejších okolnostiach. Ešte som zvažoval modafinil.
A čo hovoríš na moje dávkovanie?
Plus stravujem sa nie zdravo ani nezdravo, to je že sem tam hranolky, pizza, sem tam salát, ovocie jem každý deň, no pohybu by mohlo byť viac, ale to niekedy sa hýbem celý týždeň a niekedy 2 týždne len sedím. Plus pijem maximálne len pivko :D sem tam vínko alebo tvrdšie a to myslím tak, že raz za 2-3 mesiace. Nefajčím výnimočne vodnú fajku alebo dútnik. Piracetam(zostatkový piracetam) na alkohol, zdalo sa mi, že jeho účinok sa zvýšil a bol som bdelý a vôbec nie omámený.
+ zvýšena priestorová predstavivosť . Aspoň mne sa to tak zdá.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Shnake
vela ovplyvnuje aj to, co spolu s tym piracetamom zjes ako jedlo, alebo neskor.
Piracetam zarucene funguje, pretoze je to certifikovany liek ktoreho ucninnost musela byt najprv lekarsky dokazana.
Ak si ho dava zdravy clovek, tak tie ucinky nie su tak viditelne ako ked si ho dava pacient ktoremu ten liek vybral lekar. Preto sa naozaj moze stat ako pise hughito ze nic neciti. Na druhej strane clovek sam castokrat nevie objektivne posudit ucinnost lieku, takze najlepsie je skusit urobit nejake pamatove testy a vtedy by sa ten ucinok mal prejavit-u niekoho viac u niekoho menej. Ja na nom ocenuje hlavne to ranne "nastartovanie ", preskocim tu fazu ospanlivosti a hlava mysli hned na 100percent. /v ramci moznosti :D /
Shnake
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Shnake »

gogo956 napísal:Shnake
vela ovplyvnuje aj to, co spolu s tym piracetamom zjes ako jedlo, alebo neskor.
Piracetam zarucene funguje, pretoze je to certifikovany liek ktoreho ucninnost musela byt najprv lekarsky dokazana.
Ak si ho dava zdravy clovek, tak tie ucinky nie su tak viditelne ako ked si ho dava pacient ktoremu ten liek vybral lekar. Preto sa naozaj moze stat ako pise hughito ze nic neciti. Na druhej strane clovek sam castokrat nevie objektivne posudit ucinnost lieku, takze najlepsie je skusit urobit nejake pamatove testy a vtedy by sa ten ucinok mal prejavit-u niekoho viac u niekoho menej. Ja na nom ocenuje hlavne to ranne "nastartovanie ", preskocim tu fazu ospanlivosti a hlava mysli hned na 100percent. /v ramci moznosti :D /
Tak to je jasné a inač čo taký lecithín?
gogo956
Redeemer
Redeemer

ano lecitin sa doporucuje brat spolu s piracetamom, mal by medzi nimi fungovat synergicky efekt, urcite by ho mali brat ti ktori sa rozhodli brat piracetam dlhodobo a vo vyssich davkach -piracetam zvysuje spotrebu cholinu
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

gogo956 napísal:
ake davkovanie a ako dlho si to skusal?
Nepamätám si presne, ale dával som aj lecithin, po krátkom striedmejšom dávkovaní som dával vyššiu dávku. Nič som nepociťoval, po čase (niečo cez mesiac?) som sa na to vykašľal.
gogo956
Redeemer
Redeemer

hughito

vyska davkovania je klucova, uz som tu rozpisoval ake priblizne vysoke zacina mat vyznam, pri nizkych nemusis citit nic bez ohladu na to ako dlho beries. Davat napr 3x1 tbl denne /3x800mg/ je bez efektu. Predpokladam ze si mal najmensie balenie 30tbl co je na mesiac nič,maximalne tak na 5-6dni.
nortox
Novice
Novice

Príspevok od používateľa nortox »

Zdravim pani mam otazku tuto na pouzivatela gogo956 preco taka nahla zmena nazoru okolo toho noopeptu... tuto temu som precital tri krat celu a dost si to ospevoval a pacilo sa ti to no tu na poslednej strane si usudil ze to nieje az take dobre ... a chcem sa spytat co sa tak teraz asi najvia oplati jest s tychto veci ake kombinacie z dlhodobejsieho hladiska lebo potrebujem zlepsit kratkodobu pamet a trosku podporit myslenie dneska mi dosiel piracetam a lecitin do piatku by malo prist dmae
gogo956
Redeemer
Redeemer

nortox

zbytok noopeptu co mam asi vyhodim, uz ho nespotrebujem. Moja skusenost je totiz taka, ze piracetam mi zabera krasne zatial co noopept je taky slabunky. Tiez ho musis uzivat inac, drzat v ustach a on sa vstrebava cez sliznicu, ak prehltnes tak traviace stavy ho ihned neutralizuju. Zatial co piracetam sa da bezproblemov zjest nalacno ci s jedlom. Tiez ten piracetam sa da bezproblemov kupit v lekarni, zatial co noopept musis objednavat cez net s eshopov ktorym pravdupovediac na 100percent neverim. Dalsia vec je ze piracetam je testovany a pouzivany desiatky rokov, zatial co noopept je relativne novy a nie tak preskumany. Kludne skus noopept a podel sa so svojou skusenostou, budeme iba radi, ale pre niekoho kto zacinal a desat-patnast rokov uzival piracetam bude noopept o ničom. Zase na druhu stranu to ma taku vyhodu, ze s noopeptom je tazsie sa predavkovat co s piracetamom sa da dosiahnut, niekedy clovek neustriehne tu hranicu./nie ze by sa fyzicky nieco stalo, ale tie psychicke prejavy mozu byt velmi neprijemne/. DMAE si tiez davam dlhodobo,mam ho kilo, ale on je iba taky synergicky k piracetamu, nevsimol som si pri nom nejake silne ucinky. Potom nejake to ginkgo, huperzine a dalsie, uz to vsetko iba doberam, proste ten piracetam je najlepsi a vsetko ostatne slabsie alebo ma viacej vedlajsich ucinkov. Ale uz ani ten piracetam pravidelne nedavam, lebo casom clovek zisti, ze ked to berie furt a vysoke davky tak sa trochu vzdaluje svojim myslenim niekde inde, je to na dlhsiu debatu a pochopenie, psychotropne latky clovek vedia aj trvalo menit. Inac ohladom davkovania:podla mna je lepsie vyhnut sa davkovaniu typu 3x denne 1600mg ale skor tu celodennu davku dat na raz ci dvakrat s tym ze posledna maximalne do tej 13-14hod. Lebo inac sa moze stat ze clovek bude na vecer a noc prilis nabudeny a hyperaktivny a sposobi si nespavost- ale to uz je naozaj individualne. Tiez je dobry si ustriehnut davkovanie kvoli tomu ze okoliu bude velmi rychlo jasne ze clovek na niecom chemickom fici.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

skusal uz niekto aj take extremy ako mikro davkovanie lsd? na nete su na to same dobre ohlasy, ale co z toho je realita a co sila sugescie to fakt neviem.
gogo956
Redeemer
Redeemer

aacid napísal:skusal uz niekto aj take extremy ako mikro davkovanie lsd? na nete su na to same dobre ohlasy, ale co z toho je realita a co sila sugescie to fakt neviem.
-Nootropika su latky ktore zlepsuju latkovu vymenu mozgu, stimuluju jeho prirodzenu aktivitu a pod.
LSD s tymto vela spolocne nema, nepatri do tejto temy, je to nelegalny halucinogen. Experimentovanie s halucinogenmi vyzera na prvy pohlad ako nieco zaujimave ale v skutocnosti je to iluzia ktora uzivatela dostane skor ci neskor do problemov.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

nepisem to sem preto lebo som si nevedel vytvorit vlastnu temu, pisem to sem preto lebo ludia mikrodavkuju za ucelom dosiahnutia presne rovnakych veci. stimulacia mozgu, zvysenie kreativity. pri mikrodavkovani nepocitujes ziadne halucinogenne ucinky ani zmeny vnimania okolia.
gogo956
Redeemer
Redeemer

aacid napísal:nepisem to sem preto lebo som si nevedel vytvorit vlastnu temu, pisem to sem preto lebo ludia mikrodavkuju za ucelom dosiahnutia presne rovnakych veci. stimulacia mozgu, zvysenie kreativity. pri mikrodavkovani nepocitujes ziadne halucinogenne ucinky ani zmeny vnimania okolia.
-literatura tvrdi nasledovne: ako mikrodavkovanie LSD sa uzivaju davky v mnozstve 8-15mcg. To sa zda
velmi malo, iba po zistenie, ze uz davka 20mcg vyvolava euforiu /aj ked bez tych typickych vizualnych predstav/. 100-150mcg uz je bezny plnohodnotny trip.
Dalsia vec na ktoru netreba zabudat je, ze LSD sa v tele uklada a nasledne nekontrolovatelne vyplavuje - znamy flashback. Takze je sice pekne ze uzivatel berie obden ci kazdy stvrty iba povedzme 10mcg ked za pol roka ci rok dostane necakany plnohodnotny flashback napr pri riadeni auta.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

no nic, ja som sa pytal ci to niekto skusal, nie ci niekto pozna mytusy o LSD... ziadne LSD sa v tele neuklada. pokial ma niekto flashbacky, tak to je jeho hlavou, nie drogou co ti ostala v tele...
nortox
Novice
Novice

Gogo A nechces ten zostavajuci noopept predat? Nechce sa mi zrovna kupovat 10g keby som to chcel len skusat... ci uz mas toho len nejaky ozaj maly obnos?

Edit: prosimta gogo ake by si odporucil davkovanie toho dmae?? Na nete som toho nejak moc nevycital ked tak vsade inak

Aacid o mikrodavkovani som tiez uz cital a vsetci davali len pozitivne ohlasy len je podla mna docela pri lsd problem hentake mnostvo davkovat a druha vec ze na svk kupit lsd je daleko vacsi problem ako by si si myslel...naviac normalny clovek si to pri kupe nedokaze moc overit a riskujes ze kupis nieco ako 2cb pripadne ine 2c alebo nbome co su sracky...mikrodavkovanie sa da robit aj z hubami tie si sam vies nazbierat... samozrejme na nic nikoho nenahovaram a to co si s tym urobis tak zato neberiem ziadnu zodpovednost...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

tak ale predsa je rok 2017, objednas cez internet (darkweb tomu nadavaju), co chces, kolko chces. vyberies si predajcu s dobrymi recenziami a dokonca kupis uz vopred nadavkovane papieriky na mikro dozovanie). a zrovna pri lsd by som sa fakt nebal, kedze ti to kludne moze poslat v obalke s pohladnicou, kto to na colnici zisti...
nortox
Novice
Novice

Dark web a tieto stranky som skumal viac krat ale na toto som nikdy nemal gule moc pomysliet... ved uz z ebayu ked som objednaval veci tak mi otvorili take baliky colnici niekedy ze som kukal... a aby si prisli domov kukle len tak potom no neviem
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

tak ale je podstatny rozdiel ci sa jedna o balik alebo o obalku kde je iba papier.

ale ani s inymi latkami by nemal byt problem, co som cital, tak sa takto posielaju drogy uplne bezne. najhorsie co sa moze stat ze ti to zabavia, s tym treba ratat vzdy.
Napísať odpoveď