Novy produkt v kulturistike

O športe...
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

ja som tiez zacal chodit do posilky ale len tak raz za tyzden a momentalne sa dopujem chmelom :D len by ma zaujimalo kolko v nom moze byt bielkovin :smt044 :roll: ..asi vela nie co?

posilka je len pre tych ktori to potrebuju, alebo si myslia ze to potrebuju ...normalne staci si sem-tam zabehat
Behemoth
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Behemoth »

Tomasito napísal:Behemoth, uprimne... nie uplne rozumiem tomu, preco si svoj posledny prispevok o Creatostone adresoval mne. Moj nazor na Creatoston a podobne "alternativy stereoidov" je asi taky, ze to uz moze clovek zacat papat rovno "bobule"- je to bullshit...
sorry ... som myslel že si sa na to pýtal ty, tak som odpovedal ... pardón teda ...
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Behemoth, v pohode- nemusel si sa ospravedlnovat... bol som len zmateny, preco Creatoston a preco prave ja. That´s all
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Behemoth napísal:taký pekný príklad je Greg Valentino čistý anaboliták ... 76 či 78 cm obvod bicepsu a ako cvičil a cvičil tak stále rástol pochopiteľne mu koža nestíhala rásť čiže mu praskla a ... doktor mu musel zrezať z bicepsu ale on napriek tomu je spokojný zo svojim výkonom a tú látku čo užíva vraví že nie sú anaboliká ... "vôbec" ... :)
ty kokos tak toto je fakt humus, ako niektorym moze tak prepnut! Ja som videl jeden obrazok a tam si typek dal prioperovat nieviem co do bicepsu.No biceps bol obrovsky ale ked ste sa pozreli hned vedla na predlaktie tak ste sa mohly zacat smiat!!!
Behemoth
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Retne napísal:ty kokos tak toto je fakt humus, ako niektorym moze tak prepnut! Ja som videl jeden obrazok a tam si typek dal prioperovat nieviem co do bicepsu.No biceps bol obrovsky ale ked ste sa pozreli hned vedla na predlaktie tak ste sa mohly zacat smiat!!!
tak isto vyzerá aj greg valentino ja mám predlaktie 34 cm a on asi tiež ... ale ruku má 7X neviem koľko :oops: dement :shock:
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

LOL
Prílohy
cak_______________8564754754754754754.jpg
cak_______________8564754754754754754.jpg (31.56 KiB) 1618 zobrazení
Behemoth
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

:aasmile19: :aasmile19: :smt022 fuj ...
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Dobra fotomontaz. Alebo zeby anabolika? :hmm:
Behemoth
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

pHysIQ napísal:Dobra fotomontaz. Alebo zeby anabolika? :hmm:
mne sa to tiež nezdá ... ale je to každopádne :aasmile19:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Behemoth napísal:mne sa to tiež nezdá ... ale je to každopádne :aasmile19:
Prirodzenou cestou sa k takeme niecomu nemozno dopracovat. Ale ja si myslim ze je to fotomontaz.
S@ndman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa S@ndman »

Suhlasim,fakt pekna fotomontaz :lol: :lol: :lol:
davedino
Novice
Novice

Príspevok od používateľa davedino »

Jak to tady tak procitam,tak koukam,ze to tu je sam odbornik!!!Jak dlouho cvicite a pohybujete se v prostredi body buildingu???Podle prispevku bud vubec a nebo velmi kratce.Hemzi se to tady polopravdami,nesmysli a klepy ktere vytvari necvicici verejnost a absolutne laici co sedi jen za kompem a cpou se koblihama!!!

// Nabuduce skus byt konkretny, aby si neposobil ako Truhlik. Pokial sa tu pokusas o flamewar, najdi si ine forum. Tomasito
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

ser na take k-kotiny na hovno to je jak doping ci boha isto by som to nikdy nebral
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

ja som zacal cvivit veeelmi davno - asi 3-4 roky dozadu doteraz cvicim viac rekreacne pre zabavu a odreagovanie sa, cvicim hlavne kvoli tomu aby som nabral trochu svalov (co som uz nabral :lol: ) aj kvoli sile (tej neni nikdy dost) ale cvicenie-samozrejme bez takychto kktin :x -mi pomohlo k ohromnej regeneracii ja dokazem jeden den cvicit uplne do mrtva ze ani 5Kg cinku nevladzem dat a druhy den nic (staci si dobre pospat-asi 9hod) proste nic som zase fit :shock: niekedy ked sme zacinali sme cvivili kazdy piatok lebo cez tyzden bola svalovica :roll:
uz som niekde pisal ze som jednoznacne zastancom cisteho cvivenia :)
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

vsetko su to fotomontaze,, vy hlupaci keby ste aspon trosicku nieco vedeli o anabolickych steroidoch, vysvetlovat vam tu nic nebudem.

// WoW, objavil si Ameriku (vid. fotomontaze). Pokial nemienis nic vysvetlovat, tak sa radsej nevyjadruj... a invektiva si odpusti (nabuduce basa). Tomasito
Napísať odpoveď