emigracia,imigracia
Re: emigracia,imigracia
Jackb: myslím ich legálne pôsobenie v Európe, resp. Francúzsku
hughito: stačí z roku 2015?
hughito: stačí z roku 2015?
https://www.google.sk/search?q=sharjah+ ... j0y3BQgQPM:hughito napísal:Má niekto poruke tie štatistiky ohľadom názorov moslimovn na rôzne otázky? Či akceptujú právny systém v danej krajiny, šáriu, čo si myslia o ter. útokoch atď.
Napr. kamenovanie za cudzlozstvo v ramci Sharije podporuje 81perc moslimov v Egypte a 85perc v Afganistane.
Mal som na mysli Pew Research, už to mám.
jedna vec je co podporuju a co je prax. okrem toho cudzoloztvo neznamena, ze cudzolozi len zena.
beardie, no agresivnym spravanim, ohrozovanim vodicov, zabitim, poskodzovanim infrastruktury... si sami zrusili azylove konanie a mali byt poslani domov. ved to pisem dokola.
beardie, no agresivnym spravanim, ohrozovanim vodicov, zabitim, poskodzovanim infrastruktury... si sami zrusili azylove konanie a mali byt poslani domov. ved to pisem dokola.
kamenovanie podla zakonov Sharije je realnou skutocnostou v Afganistane, Saudskej Arabii,Egypte,Pakistane a v dalsich statoch napr Afriky. Takisto mrzacenie,sekanie koncatin,utoky kyselinou nie su nicim vynimocnym.
ku tomu Egyptu si prosim zdroj.
co to ale ma s imigraciou do Europy?
co to ale ma s imigraciou do Europy?
preco si myslis, ze sa to nedeje?jackb napísal:beardie, no agresivnym spravanim, ohrozovanim vodicov, zabitim, poskodzovanim infrastruktury... si sami zrusili azylove konanie a mali byt poslani domov. ved to pisem dokola.
o co vam, chalani, ide? ja mam riesit problemy v Rakusku, teraz vo Francuzsku. ale ked sa niekoho z vas pytam co teda s tou Afrikou alebo Blizkym vychodom, tak ze s tym robit nemozno nic.
Je to kulturne uplne,uplne ine prostredie ake zijeme v Europe,preto nie je ani trochu dobry napad masovo prijimat ludi z Blizkeho vychodu ci Afriky- to je cela podstata.
toto si mohli hovorit aj Rakusania, zapadni Nemci alebo Kanadania ked ku nim utekali Cechoslovaci: "oni sa tam zatvaraju pre svoj nazor a tajna policia ich nikedy kvoli tomu zbije na smrt. nesmieme prijat ani jedneho, ktory v tom marazme zije"
to sa neda porovnat, to je nieco uplne ine.
ano? prekonavat plot strazeny vojakmi, pod prudom a este musiet plavat cez Moravu/Dunaj, alebo krizom cez mociare na Sumave a musiet zaplatit prevadzacovi? alebo nemoct nikomu povedat, ze tvoja dovolenka na Kube je zasterka na utek do Kanady? no vsetci nasi emigranti mali tetovanie "nie som vychodny spion a urcite vam neidem sabotovat krajinu". preto ich bez reci brali.
je to neporovnatelne
a ako? kultura, zakony a vykon spravodlivosti v CSSR boli diametralne odlisne od Zapadnej Europy ci Kanady. nasi krajania riskovali svoje zivoty a buducnost svojich sirokych rodin a platili prevadzacom, alebo dovolenku s cervenymi papalasmi, aby mali sancu ujst. v com je teda ten rozdiel? ze po Dunaji a Morave nechodili lodky Lekarov bez hranic, ktore by lovili Cechoslovakov hned "za ciarou"?
co chces aby som ja osobne siel urobit do Rakuska a Francuzska?
co chces aby som ja osobne siel urobit do Rakuska a Francuzska?
Každá interpretácia a kontext, ktorá nevykreslí moslimov v zmysle kolektívnej viny ako nebezpečnú hrozbu a teda nežiaduce entity, je nesprávna.
ale nie az tak ako medzi Europou a arabskymi/africkymi krajinamijackb napísal:a ako? kultura, zakony a vykon spravodlivosti v CSSR boli diametralne odlisne od Zapadnej Europy ci Kanady.
v ludochv com je teda ten rozdiel?
stale to nepokladas za hrozbuco chces aby si ja osobne siel urobit do Rakuska a Francuzska?
//autoeditácia príspevku (20 Jún 2017, 22:52)
este sme neintegrovali aktualnych, nevidim dovod tahat sem dalsichhughito napísal:Každá interpretácia a kontext, ktorá nevykreslí moslimov v zmysle kolektívnej viny ako nebezpečnú hrozbu a teda nežiaduce entity, je nesprávna.
je to riziko
keby v roku 1952, alebo 1974 urobili z ITAR-TASS prieskum, ci ludia suhlasia s tym, ze za nepovolene prekorecenie statnej hranice su tazke tresty nielen pre utecenca ale aj pre jeho siroku rodinu alebo ci ma StB pravo vymlatit dusu zo "zavadovej osoby"., tak tiez vyjdu bombasticke cisla.
to by znamenalo pre zvysne percenta, ze ich nikde nesmu prijate ako azylatov. lebo 84,657% Cechoslovakov povedalo, ze tie a ine tresty su to najlepsie co socializmus mohol priniest.
to by znamenalo pre zvysne percenta, ze ich nikde nesmu prijate ako azylatov. lebo 84,657% Cechoslovakov povedalo, ze tie a ine tresty su to najlepsie co socializmus mohol priniest.
zalezi, ci by boli tie dotazniky anonymne...
konvicky a kolteby zvyknu ujukat o dusu, ze islam je pedofilne nabozenstvo.
https://www.worldpolicycenter.org/polic ... al-consent
krasna mapa ukazujuca, ze aj v tomto (ako takmer vo vsetkom) su uplne vedla.
z 9 krajin na svete, v ktorych je legalne vstupit do manzelstva s dievcatom do 14 rokov su len styri majoritne moslimske.
https://www.worldpolicycenter.org/polic ... al-consent
krasna mapa ukazujuca, ze aj v tomto (ako takmer vo vsetkom) su uplne vedla.
z 9 krajin na svete, v ktorych je legalne vstupit do manzelstva s dievcatom do 14 rokov su len styri majoritne moslimske.