Centrum.sk a Paypal

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Stuii
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Centrum.sk a Paypal

Príspevok od používateľa Stuii »

Zdravím mám problém, kedysi dávno som založil paypal acc a dal si tam ako email ten čo som mal na centrume. Neviem prečo ale vtedy som ho nepotvrdil a keď sa o to pokúšam teraz tak mi to zasa nejde. Na stránke paypalu si dám zaslať overovací email, otvorím centrum, prihlásim a mám nový email ale keď ho otvorím tak tam nič nieje ... iba prázdna správa, mám možnosť kliknúť na tlačítko zobraziť správu ako text a vidím 95% emailu ktorý je vlastne ten potvrdzovací ale nikde mi tam neukazuje ten odkaz cez ktorý to mám potvrdiť. Problém je v tom že mi majú prísť peniaze ale tie mi paypal nepripočíta bez potvrdeného emailu. Neviete niekto ako sa inak dostať k tomu linku čo by tam mal byť? Skúšal som napísať aj na support centrumu ale očividne majú "veľa práce".
Prílohy
Bez názvu.jpg
jojo1996
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Centrum.sk a Paypal

Príspevok od používateľa jojo1996 »

Skus to potvrdiť cez mobil, či ani tam nič nezobrazí?
Stuii
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

No ani tam mi to nejde práve
jojo1996
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jojo1996 »

Tak ma ešte napadá zmeniť v paypale e-mail na nejaký v gmaili alebo tak. Ak to teda ide zmeniť
Stuii
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

no to som skúšal akurát že tá platba je posielaná na tento email a očividne mi to nepríde keď si tam pridám gmail a ten potvrdím ... neviem prečo to majú takto spravené ...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Preposli si ten mail inde. Alebo daj odpovedat. Dolezite je najst pri odpovedi odkaz na, to bude proste klasicky link na PayPal pre overenie uctu. Skusit mozes dat zobrazit zdrojovy kod mailu, ak to centrum.sk podporuje (klikni na dalsie akcie, mozno to tam bude).
Stuii
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

no preposlať som to skúsil tiež a poslalo mi prázdny mail, keď dám zobraziť ten mail akokoľvek inak tak mi síce ukáže text ale link tam nieje :(
Napísať odpoveď