Your pc ran into a problem
Your pc ran into a problem
Zdravím, raz za deň sa mi stane že sa sekne celý windows a vyhodí modrú obrazovku kde je napísane your pc ran into a problem(prikladám fotku, nie je moja). Skúšal som už preinštalovať OS ale bez úspechu. Všimol som si ešte keď priložím prst na pasívne chladenie na základovú dosku tak je tak horúca(v klude) že prst tam nemôžem nechať ale bohužial teploty blbnú a ukazujú zle v programoch. Budem rád za každú radu.
Re: Your pc ran into a problem
Otestuj pamat cez MemTest86 a disk cez HDtune. Spravil si format disku pri reinstalle?
HDD som otestoval-všetko ok a ano všetko som pri reinstalle odstránil.
Nestačilo by na RAM windows diagnostik pamäte?
Ale ja si myslím že sa prehrieva základovka.
Nestačilo by na RAM windows diagnostik pamäte?
Ale ja si myslím že sa prehrieva základovka.
Z akej inštalačky si nainštaloval OS.Našiel som toto :
https://www.system-tips.net/remove-1-84 ... saaa-scam/
https://www.system-tips.net/remove-1-84 ... saaa-scam/
Naposledy čo som mal PC v servise kvôli grafike tak mi tam nahodili aj Win 10 odvtedy dávam iba recevory system.
Nemyslím si že to bude vírusom keď mi to spravilo aj po preinštaláci OS a jak som si všimol robí to iba pri hraách teda pri záťaži.
Nemyslím si že to bude vírusom keď mi to spravilo aj po preinštaláci OS a jak som si všimol robí to iba pri hraách teda pri záťaži.
Nepisem ti zo srandy, ze to mas otestovat cez MemTest86. Tiez sa pytam, ze ci si naformatoval disk a potom spravil cistu instalaciu Windowsu. Takze skus priamo odpovedat, aby sa bolo z coho odrazit.
Už robim test cez memTest86,nie akurát pri obnove systému som dal zmazať všetky súbory až potom sa začal inštalovať.
//autoeditácia príspevku (25 Jún 2017, 18:13)
RAMky sú pohode. Neviem kde by mohol byť problém.
//autoeditácia príspevku (25 Jún 2017, 18:13)
RAMky sú pohode. Neviem kde by mohol byť problém.
Obnova systemu je fajn, pokial tam mas ale funkcny a overeny Windows, pripadne je to predinstalovany PC pri kupe (HP, Dell, Asus, MSI, Lenovo atd.). Odporucam naformatovanie, cez bootovacie usb nainstalovat cisty Windows, spustit Windows update a doinstalovat potrebne chybajuce ovladace z oficialnej stranky vyrobcu dosky/notebooku.
Aha, ale ako mam OS nabootovať na USB keď nemám inštalačku ani nič podobné?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Win sa da stiahnut na oficialnej stranke Microsoftu, spravis z toho bootovacie USB a nainstalujes to. Aktivacny kluc je ulozeny v biose.
Ďakujem a formátovanie sa spraví pri inštalácí?
Ak mám Win 10 Enterprise a v ponuke je len Win 10 tak to nevadí?
Ak mám Win 10 Enterprise a v ponuke je len Win 10 tak to nevadí?
To čo máš za PC , že tam máš Enterprise ?
Čo je s OS enterprise?
Tak to určite nieje predinštalovaný OS.
Počkať nechápem naposledy čo bol PC v servise u známeho tak ten mi tam dal tento win.
Moc sa v tom nevyznám čo to je za OS?
Moc sa v tom nevyznám čo to je za OS?
Tak to je OS pre IT.Na doma Home alebo Pro verzia.
Aha ale šak doteraz tu s tým nebol žiaden problém a všetko tu šlo ako hry aj ostatné veci. Až do teraz keď mi vyhodilo modrú smrť.
Veď hej nemusí byť problém OS.No neviem ,či sa dá bežne stiahnúť táto verzia.
Hladal som a nikde nič.
Posledná možnosť ktorá ma napáda kúpim druhú základovku.Lebo táto je na pasívnom chladení strašne horúca v idle.
Posledná možnosť ktorá ma napáda kúpim druhú základovku.Lebo táto je na pasívnom chladení strašne horúca v idle.
Stiahni si Win10 a preinštaluj.Stiahni Nástroj https://www.microsoft.com/sk-sk/softwar ... /windows10, potom spusť a stiahni ISO Win10.Z neho si potom spravíš USB a nainštaluješ cez boot čistú inštaláciu Win.Samozrejme pri inštalácií spravíš formát C.Čo máš vlastne za dosku ?Bios máš aktuálny na doske ?