Vymenit EUR na CZK

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jukel
Professional
Professional

Re: Vymenit EUR na CZK

Príspevok od používateľa jukel »

javatar napísal:Su to 3€ nie 3% takze vsetko nad 600€ sa viac oplaca cez CurrencyFair. Pouzivam ich uz vyse 2 roky a ked som si vyberal sluzbu na svoje prevody tak volba na nich padla prave pre fixny poplatok namiesto percenta z prevadzanej sumy. Kurzy mali tusim porovnatelne.
Prevadzal si aj vyššie sumy ? 10k+
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa javatar »

Najviac som tusim presuval okolo £3k, neocakavam ale ziaden problem ani pri vacsich sumach.
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

A akym sposobom funguje spatné posielanie penazi ? Viem si vybrat hocijaký učet ? Musí byť moj alebo im je to jedno ?
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Neviem co si predstavujes pod pojmom spatne posielanie penazi. Informacie o uctoch im prirodzene musis dat, nasledne uz je jedno ktorym smerom posielas peniaze.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Ja este pridam Easychange a Europlatba (je to ta ista firma, europlatba je ale na jednorazove prevody bez nutnosti zmluvy, u easychange musis mat zmluvu a nejake pravidelnejsie prevody, ale mas potom klientsku zonu kde vidis vsetky svoje prevody a mas aj lepsi kurz ako EP).
Pri vyssich sumach sa vacsinou da s nimi dohodnut, len neviem ci transferwise stale nevyjde lacnejsie...
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Budem kupovat v CR jazdenku. Aky sposob prevodu penazi je na toto vhodny resp aky konkretny postup na platbu? Pozeral som ten CurrencyFair len tam sa dlho caka na pripisanie penazi prijemcovy a 2x sa mi nechce kvoli tomu jazdit do ciech.

Existuje nejaka ina alternativa nez hotovost ktora sa da na tento ucel pouzit? Je to 180k Kc. pre zaujimavost.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

wladas napísal:Budem kupovat v CR jazdenku. Aky sposob prevodu penazi je na toto vhodny resp aky konkretny postup na platbu? Pozeral som ten CurrencyFair len tam sa dlho caka na pripisanie penazi prijemcovy a 2x sa mi nechce kvoli tomu jazdit do ciech.

Existuje nejaka ina alternativa nez hotovost ktora sa da na tento ucel pouzit? Je to 180k Kc. pre zaujimavost.
neviem, kde ma predavajuci banku, ani ci mas znameho kto tam ma ucet.

Pisal som o tom na prvej strane, nemas fio bank? ta ma ucty defaultne vedene pre obe krajiny naraz. pripadne znameho.
Napísať odpoveď