Odpustit ?

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
HafO
Medium Expert
Medium Expert

Odpustit ?

Príspevok od používateľa HafO »

ahojte mám taký problém len v skratke :

s priatelkou som sa dal do vztahu po 5ročnom vztahu... bola bez neho cca dva tyzdne a rozhodol som sa to skúsiť sak čo ak ... :roll: :roll: :roll: ... boli sme spolu rok ... medzi tým na mna čakala cca 3 mesiace dokým som pracoval v zahranici vratil som sa vsetko bolo ok najlepsi vztah aký som kedy zazil ... zlom nastal prednedavnom .... Rozisiel som sa s nou JA ... na cca 3 tyzdne , trochu som potreboval vyventilovať a utriediť si myslienky čo chcem a čo nie atd... sak to poznate... ona predtym mala vztah s byvalym cca 5 rokov... v čase ked sme spolu neboli , mi klamala , dva krát sa vyspala s bývalým ...

otázka znie :

Vrátili by ste sa k žene , ktorá po ruku vážneho vztahu , píše si s bývalým dva týždne počas toho ako spolu niesme a skočí mu rovno do postele a rovno 2x po sebe ?

Ja viem že ak vztah zlyha je to chyba oboch ... ale zaujíma ma vás nazor ...

verili by ste ze to už neurobi ? alebo sa držíte toho že spravila to raz spravý to aj druhý krát ? a radsej byt sám prípadne si zase užívať samotu ?

Zamrzelo ma to ale život ide dalej , len počúvam rozne nazory na túto tematiku či odpustit alebo nie , vobec neviem ako v tomto zeny rozmýšlaju :roll:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: rozchod po roku

Príspevok od používateľa Pilifo »

WTF!? Veď si písal, že si sa s ňou rozišiel, tak prečo by to nemohla urobiť? Pravdepodobne to spravila aj z trucu, že si ju nechal, ale nevidím dôvod, prečo by to bolo niečo nemorálne, ak s tebou už nebola.

BTW, ak si jej po 3 týždňoch teda napísal, že ju chceš naspäť, tak na jej mieste by som sa s najväčšou pravdepodobnosťou na teba vykašľal asi tiež, keď si sa so mnou už predtým rozišiel...
HafO
Medium Expert
Medium Expert

Re: Odpustit ?

nejde mi do hlavy aby človek čo niekoho miluje po dvoch týždnoch spravil krok dozadu s tym ze sa vyspí s bývalým ... akosi preto nemám pochopenie a pride mi to zvratenee
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Pozri, rozišiel si sa s ňou, ju to asi zobralo, ozvala sa bývalému, ktorý jej poslúžil ako bútľavá vŕba a namotal ju. Ona nemala mať prečo výčitky a vyspala sa s ním.

Skôr by som sa mlátil do hlavy na tvojom mieste. Keď si sa s ňou rozišiel, mal si myslieť na to, že takýto krok už nejde zvrátiť a ak sa teraz k tebe nechce vrátiť, plne jej rozumiem. Ja som zažil niečo veľmi podobné u bývalky, ktorá sa so mnou rozišla a po 2 mesiacoch sa ku mne chcela vrátiť. Aj cez jej slzy a plač som sa k nej už vrátiť nechcel. Nebol som jej dosť dobrý prvý raz, nebudem to skúšať druhý raz...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tiez to tak vidim. Rozisli ste sa, bola volna, nezadana, smutna, sklamana. Spravila co spravila, ale opakujem, bola nezadana. Teraz je to na tebe, ze ci sa cez to dokazes preniest alebo nie. Ked nie, tak si mozes za to sam. Zbytocne hladat vinu u nej.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Myslel som si, že sa rozpíšem ale kašlem nato. Tak aj ja v skratke. Nerieš ju, ona ta podviedla bohuzial a ty to ukončil. Vo svojej duši jej odpusť a hladaj inú.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ale ona ho nepodviedla! Je rozdiel sa s niekým tretím vyspať počas vzťahu a mimo vzťahu.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Jaj áno más pravdu, zle som pochopil jeho text. Ja som to tak pochopil ze ked bol 2 týzdne preč, že zrovna vtedy ho podviedla. Zle som to pochopil. :wink:..Ešte k tej jeho otázke..áno moze podviest kedy chce a kedykolvek ako aj ty ju. S bývalým bola dost dlho a mozno sa aj k nemu vráti nakolko si sa nanu vykašlal.
HafO
Medium Expert
Medium Expert

tu išlo o to že pred nou/touto byvalou/ som niečo riesil s kamaratkou ktoru som uz dlhsie poznal a v dobe kedy som chcel s nou nieco riesit odisla do zahranicia a na túto som natrafil /tá ktora sa vyspala s byvalym/ ... medzičasom sa vratila kamaratka zo zahranicia , ostal som zmotany z nej ze ju chcem ... potom som sa rozsiel v dufani ze si utriedim co chcem a co nie ... a medzi tym sa stalo toto tak si teraz lamem hlavu ci som spravil dobre alebo zle... vztah to nebol zly uplne super ale nevazil som si ju a aj mozno preto som ju pustil "len tak" v domení ze uvidim a karta sa obratila proti mne a včul neviem co s tym a co si o tom myslet
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Sprav slecne sluzbu a vyser sa na nu. Sam ocividne nie si dost vyzrety, jednak byt vo vztahu a jednak niest nasledky svojich rozhodnuti. Babe bude bez teba lepsie, ved co ak pride zas nejaka pekna rit a ty nebudes vediet co so sebou, ked teraz si po rocnom vztahu stratil hlavu ked sa vrati baba s ktorou si predtym vlastne ani nic nemal.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Seriózne, ty ideš svojej bývalke vyčítať to, že sa vyspala s niekým iným potom, ako si sa s ňou rozišiel a pritom tvoj pôvodný zámer bolo sa na ňu vykašľať a začať niečo riešiť s tou kamarátkou? Vôbec sa necítiš ako pokrytec? :roll:
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

ak si si ju predtym nevazil a teraz mas pocit, ze druhy chlap ti "zobral hracku" a chces ju spät.. pride mi to dost blby dovod na znovu ozivenie vztahu.. ked si si ju nevazil predtym, nebudes ani neskor. a sam priznavas, ze bola len taka nahrada za tu kamosku, co si riesil predtym.

moja rada: davaj sa dokopy s tym, koho NAOZAJ chces a nie s tym, na koho prave natrafis.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

HafO napísal:medzičasom sa vratila kamaratka zo zahranicia , ostal som zmotany z nej ze ju chcem
HafO napísal:nejde mi do hlavy aby človek čo niekoho miluje po dvoch týždnoch spravil krok dozadu s tym ze sa vyspí s bývalým ... akosi preto nemám pochopenie a pride mi to zvratenee
Aký je v tom rozdiel? Prvý si vyštartoval po starej platonickej láske a kvôli tomu si ukončil ročný vzťah.
Adela2410
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Adela2410 »

Zalezi na tom keby ta tvoja zena mala naozaj rada keby ta mala rada tak by ta nepodviedla a pockala by ta.

Tam musi iny problem ked sa vyspala s byvalym dvakrat. Tak potom naco ta mala ked s byvalym pisala si.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Priklanam sa na stranu hore uvedených nazorov. Ty nevies sam, co chces, mas rozohrane na viacere strane. Rozides sa s nou a cakas, ze bude pol roka truchlit a na teba cakat, kym sa ty rozhodnes, ktoru vlastne chces? :roll:
Zamknuté