Kompakt na dovču
Kompakt na dovču
ahoj, idem na dovolenku za pár týždňov a chcela by som sa opýtať na nejaký dobrý a relatívne lacný kopakt, cenový strop neviem určiť nakoľko neviem ako sa ceny kompaktov (nejakých slušných) pohybujú 
Re: Kompakt na dovču
relativne lacny kompakt foti uplne rovnako ako mobil..ak chces kompakt, ktory foti lepsie ako mobil, pocitaj cenu od 250-300 eur vyssie..
dobre tak okolo 300 eur sa už dá niečo nájsť ?
Sony RX100, vseobecne nieco od Sony, alebo Nikon, najlepsie, so snimacom zo zrkadlovky.. co rx100 ma..
Už nejaký piatok mám kopakt-ultrazoom Kodak AZ527. Je trošičku väčší ako to sony rx100, ale je lacnejší a má ten istý snímač plus má väčšie rozpätie ohniskovej vzdialenosti (vlastne väčší zoom)
Pred tým som mal vac kompaktov ale tie mi úplne nesedeli, buď mali brutálne veľa megapixelov ale snímač na prd takže fotky stáli za dvee veci. Ešte je dobre pozerať aby mal foťák dnes wifi pripojenie, dnes sa to už fakt hodí 
cinges – ja ale neviem čo zamená foťák so snímočm zo zrkadlovky a ani neviem ako taký nejaký najsť
inak ďakujem za nejaké konkrétne typy, rozhodneme sa medzi tým sony a kodak
inak ďakujem za nejaké konkrétne typy, rozhodneme sa medzi tým sony a kodak
mám jednu otázku k tomu kodaku az527, to že má wifi a appku v smartfóne znamená že môžem ako keby fotiť s ovládačom na diaľku? čo to ešte robí tá apka vlastne ? načo je to dobre ?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
jurík: Mozes to ovladat mobilom. Polozis fotak na lavicku, postavis sa 3 metre od nej, kliknes v mobile a odfoti ta. Fotku ti prenesie do mobilu a tam ju vidis. Nieco take iste ako trebars u GoPro kamery. Co dokazes ten ich software, to si skus pozriet na Google Play ci App Store, tam budes mat fotky a recenzie (mozno to obsahuje dake doladovanie fotiek a zakladne upravy ako su farby, saturacia, b&w...).
tak podľa Google play to vyzerá že to robí to čo si popísal nejaké základné úpravy fotky a zdieľanie, má to dosť dobrých recenzí, takže snaď tam nebude problém s kompatibilitou u mojej galaxy A5