Stale ma otravuju tieto hlasky. Na 35% vypise jednu o stave baterie a tu druhu vyhodi kedykolvek.
Na tom by nic nebolo,ale display ostane stale svietit,kym neodkliknem hlasku,alebo kym sa nevybije bateria.
Teda moja otazka,,,sposobuje to android,alebo nejaka ina aplikacia? Nic nove som uz velmi dlho neinstaloval,okrem SD insight,ale toto mi robilo uz pred nou,cize to by som vylucil.
Dik,za nazory.
Samsung note3 droid 5.0
Upozornenie o stave baterie
Re: Upozornenie o stave baterie
Vyhadzuje ti to aj v paneli oznámení, ako notifikáciu?
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
Nie,a ked vyhodi tuto hlasku,tak sa neda nikde inde kliknut,kym nezlikvidujem toto. Kontrola cez Eset nic nehlasi.
//autoeditácia príspevku (02 Júl 2017 23:12)
Dnes mi zas vyhodilo toto. Prezeral som aj spustene procesy, ale nevidim tam nic nezvycajne.
//autoeditácia príspevku (02 Júl 2017 23:12)
Dnes mi zas vyhodilo toto. Prezeral som aj spustene procesy, ale nevidim tam nic nezvycajne.
Na iných fórach som čítal, že to môže spôsobovať appka Peel, je to diaľkový ovládač. Tak by som to skúsil vymazať, odinštalovať, zastaviť...
Mám Note 4 a keď som v Peel nechal zapnuté nejaké nastavenie, tak keď som mobil zamkol, potom rozsvietil, len na zamykaciu obrazovku,
tak sa sám nezhasol.
Mám Note 4 a keď som v Peel nechal zapnuté nejaké nastavenie, tak keď som mobil zamkol, potom rozsvietil, len na zamykaciu obrazovku,
tak sa sám nezhasol.
Hej, robi to peel remote. Davnejsie som to tiez riesil ale update to napravil.
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
Zastavil som peel remote a zatial som to vyskusal na tych 35% a hlaska nevyskocila.
Odinstaloval som jeho aktualizaciu a uz je to ok.
Diky chalani
Odinstaloval som jeho aktualizaciu a uz je to ok.
Diky chalani