Dúfam že nie som sám
Čo so životom
-
snilek_cestovatel
Novice
Čo so životom
Ahojte . Mám 23 rokov a som takzvaný snílek bez vízie čo so životom . Väčšina v mojom veku už tvrdo maká či už v zahraničí alebo doma a pomyšla na rodinu poprípade ešte stále vymetá diskotéky . Ja bohužiaľ nie som ten typ . Ja by som rad cestoval . Nejaké krajiny už za sebou mám ale tie boli spojené s mojou bývalkou s ktorou už niesom a nájsť podobného človeka v tomto uspechanom období je dosť ťažké . Taktiež by som rad založil niečo a začal podnikať s niečim vlastným lenže je tu problém že som aj bojko skúsiť niečo sám a prehovárať niekoho na niečo čo nie je 100 % je zbytočne . Ja skúšam hľadať už aj takto (cez fórum) podobných ľúdí ktorý sú na tom podobne a majú ine ambície ako rodina a tvrdá práca nech sa kľudne ozvú budem len rád . Ja som si nejaké peniažky zarobil cez fb predajom stránok a podobných vecí . Internet ponúka milion možností len treba na to aj dobrú partiu ľudí lebo viac hlav viac nápadov a skúsenosti 
Dúfam že nie som sám
Dúfam že nie som sám
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Čo so životom
a co bolo teda pointou tvojho prispevku?
-
javatar
Hardcore addict
chlapik sa potrebuje najst, dostat par faciek od zivota a zmierit sa s tym, ze nic v zivote nie je garantovane
na zaciatok odporucam toto https://en.wikipedia.org/wiki/Camino_de_Santiago (na sebaspoznanie skvela cesta)
nic to nevyriesi len ziskas na seba realny pohlad
na zaciatok odporucam toto https://en.wikipedia.org/wiki/Camino_de_Santiago (na sebaspoznanie skvela cesta)
nic to nevyriesi len ziskas na seba realny pohlad
-
Satanic Warmaster
Amateur
skús drogy, odporúčam začať s lsd a objednáš ľahko cez dark net market
keď už, tak to radšej skús s kamarátmi, ktorí už mali skúsenosť a poradia ti
sám to radšej neskúšaj