Reštart routra

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
casualties77
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Reštart routra

Príspevok od používateľa casualties77 »

Zdravím vás :)
Blbol mi internet, tak som ho reštartoval a vrátil sa na pôvodné hodnoty. Šiel som do nastavenia routra, dal som Quick Setup, ponastavoval som to, ale aj tak mi internet nejde. Ako to mám spraviť aby šiel bezproblémovo ? Ďakujem

Typ routra: LB-LINK - BL WR2000
brm
Darca
Darca

Re: Reštart routra

Príspevok od používateľa brm »

A provider? Asi len on Ti bude vedieť povedať, čo treba nastaviť, aby všetko šlo ako má.

Ak ideš na net priamo bez routra, ide všetko v poriadku? Môže byť aj chyba u samotného providera..

Dva týždne dozadu kolega kúpil nový router, bo starý mu nefungoval.. a nefungoval mu ani nový. Nakoniec zistil, že UPC malo vtedy v danej lokalite nejaký výpadok.

:)
casualties77
Medium Expert
Medium Expert

Mám internet od NETCON-u
Router mám v obývačke a ten je zapojený cez zástrčku, lebo anténa je hore na streche. Teraz mi internet cez wifi funguje na NB, ale keď sa chcem pripojiť cez telefón, tak internet nejde a domáce kino je napojené na ten router cez kábel a tam to tiež nejde. Takže nechápem prečo to teraz idem len na NB.
14v4
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 14v4 »

mac adresu aku si nastavil? mal si ju zadat aka bola
provider pozna tvoj router podla mac adresy
casualties77
Medium Expert
Medium Expert

Zdravim po dlhej dobe :)
Chcem tento router (LB-LINK WR2000) aktualizovať na najnovšiu verziu, ale nedarí sa mi to. Keď kliknem na upgrade, tak chvíľu načítava novú aktualizáciu a potom píše upgrade fail a následne reboot.
Na oficiálnej stránke som našiel aktulizáciu na tento typ na BL-WR2000A a BL-WR2000(Five modules)...
Skúšal som obidve a tá istá chyba. Kde je podľa vás chyba?
Moja terajšia verzia je WR-2205-11N-5357-1.06

Kód: Vybrať všetko

http://www.lb-link.cn/download.php?CateId=4&ProId=16&page=2
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Jedine co mzoes skusit je to normalne stiahnut a skusit aktualizovat. Alebo podla toho co pises, tak si skusal obe aktualizacie. Skus sa obratit na ich support. Este je tam teoreticka moznost, ze ak mas daku dost staru verziu, tak ti to nedovoli nahodit hned najnovsiu, ale treba stiahnut nieco medzitym a az potom tuto poslednu. Treba pozriet starsie aktualizacie.
Napísať odpoveď