Ahojte,
mam NTB na ktorom vyprsala platnost OS WIN 7, chcelo aby som zadal product key noveho alebo take nieco.
Chcel by som ho nanovo preinstalovat a dat babke, viete mi poradit ako by som mohol donho dostat nejaky win 7 ?
Popripade nieco podobne ?
Dakujem pekne.
WIN 7 - nanovo istalacia OS do NTB
-
peterkollar
Expert
Re: WIN 7 - nanovo istalacia OS do NTB
Tak ,ako aj ten predošlý Win7.
-
peterkollar
Expert
ja som ten notebook kupil, predtym zrejme bol v nejakej firme a mal ho ten co som ho od neho kupil ale licencia na win vyprsala4040 napísal:Tak ,ako aj ten predošlý Win7.
Ako dĺho máš ten NTB , že licencia vypršala?Nemá NTB na spodnej strane , prípadne pod batériou nálepku s kľúčom Win7 ?
-
peterkollar
Expert
ma nalepku ale kluc tam nie je podla mna vyprsal aj tak to pise ked zapnem PCm v podstate vzdy najprv nabehne take okno s win activation a ked dam ask me later tak , v pravo dole stale pise this copy of win is not genuine4040 napísal:Ako dĺho máš ten NTB , že licencia vypršala?Nemá NTB na spodnej strane , prípadne pod batériou nálepku s kľúčom Win7 ?
//autoeditácia príspevku (05 Júl 2017, 15:23)
4040 napísal:Ako dĺho máš ten NTB , že licencia vypršala?Nemá NTB na spodnej strane , prípadne pod batériou nálepku s kľúčom Win7 ?
akoze riadna kktina, som pozeral navody na ytbe kukal google atd jak tam natrepem ten win 7 na zakladane pouzivanie uz som chcel delit particie disku cez bios a nakoniec som to jednoducho hackol
Mozes si na eBayi kupit za 3 eur novy kluc, ak ti ho treba.