Zdravím. Veľmi rád by som sa dozvedel čo najviac o masírovaní a sám sa naučil ako správne masírovať.
Moje otázky:
1. Čo všetko sa dá dosiahnúť dobrou masážou resp. aké pocity sa ňou dajú vzvolať?
2. Čo všetko je potrebné na dobrú masáž a kde sa tieto pomocky dajú zohnať?
3. Aké su riziká masáže ? (hlavne pri zlom prevedení)
4. Kde sa dajú vybaviť masérske kuryz s certifikátom?
5. Dá sa masérstvom uživiť resp. privyrobiť si ním?
6. (táto otázka može byť trochu zvláštna a NSFW) Je bežné alebo normálne aby sa masáž zakončila sexom ? (dúfam že som nikoho nepohoršil touto otázkou ale naozaj ma to zaujíma)
7. Ktoré časti tela sa masírujú a aké sú účinky masáží konkrétnych oblastí tela resp. svalou?
8. Nejaké typy na zdarma rýchlokurzy na nete ? (youtube kanály alebo iné stránky)
9. Dá sa masážou navodiť romantická atmosféra ?
Otázky o masáži
Re: Otázky o masáži
Tvoj nick zodpoveda tvojim otazkam. Odpoviem ako clovek, ktory chodi 1x tyzdenne na masaz posledny cca rok. Na niekgore hlupe otazky by som musel pisat hlupu odpoved alebo ti dat rovno facku.
1. Uvolnenie, oddych, bolest.
2. Dobreho masera, schopnost sa uvolnit a uzit si masaz.
3. Zranenie napriklad chrbtice.
4. Otvor si Google a hladaj.
5. Ano, ak mas dostatok klientov (5 az 6 ludi denne po 12 eur pocas 20 dni v mesiaci = 1440 eur).
6. Scifi, pozeras moc programov pre dospelych.
7. Krk, plecia, lopatky, krize, zadok ( cize cely chrbat) a samozrejme aj ruky ci nohy.
8. Kurz zadarmo? No to treba riadne skolenie v ktorom ti vysvetlia z coho sa sklada telo, ako reaguje, ako pretlacit smazmu a neviem co dalsie.
9. Zalezi od okolnosti, teoreticky ano.
1. Uvolnenie, oddych, bolest.
2. Dobreho masera, schopnost sa uvolnit a uzit si masaz.
3. Zranenie napriklad chrbtice.
4. Otvor si Google a hladaj.
5. Ano, ak mas dostatok klientov (5 az 6 ludi denne po 12 eur pocas 20 dni v mesiaci = 1440 eur).
6. Scifi, pozeras moc programov pre dospelych.
7. Krk, plecia, lopatky, krize, zadok ( cize cely chrbat) a samozrejme aj ruky ci nohy.
8. Kurz zadarmo? No to treba riadne skolenie v ktorom ti vysvetlia z coho sa sklada telo, ako reaguje, ako pretlacit smazmu a neviem co dalsie.
9. Zalezi od okolnosti, teoreticky ano.