Ja ti viem odporucit to, ze to riesis neskoro. O to si sa mal zaujimat v marci-aprili, nie teraz. Teraz mozes najst tak nieco v sluzbach ako nahrada za niekoho kto vypadol - casnik, kuchar, chyzna, plavcik, proste niekde v sluzbach.
heker napísal:Ja ti viem odporucit to, ze to riesis neskoro. O to si sa mal zaujimat v marci-aprili, nie teraz. Teraz mozes najst tak nieco v sluzbach ako nahrada za niekoho kto vypadol - casnik, kuchar, chyzna, plavcik, proste niekde v sluzbach.
ja som to riesil tak ako pises ale v terajsej robote sa stala vec po ktorej tam nehcem robit za takach podmienok preto hladam nieco ine
Hlavne by bolo dobre napisat co vies robis. Ze ci si kuchar, obrabac CNC, programator ASP.Net, atestovany chirurg, vodic kamionu, obkladac kupelni, instalater alarmov v domoch, automechanik alebo co.
heker napísal:Hlavne by bolo dobre napisat co vies robis. Ze ci si kuchar, obrabac CNC, programator ASP.Net, atestovany chirurg, vodic kamionu, obkladac kupelni, instalater alarmov v domoch, automechanik alebo co.
no ak nie si fakt dobry, tak na nieco take zabudaj a ani s perfektnym jazykom a slusnymi znalostami by to nebolo take iste. uz vidim jak sa tam trasu aby zamestnali juniora, ktory im do dvoch mesiacov odide.