Moj otec je diabol/demon ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
UUUUUU
Novice
Novice

Moj otec je diabol/demon ?

Príspevok od používateľa UUUUUU »

čaute , neviem čo mam robiť . stala sa mi divna neprijemna vec , mam podozrenie že môjho otca posadol demon/diabol. sme rodina , mam 17R , môjmu otcovi je tak 45 mame môže byť 40 -+. mam sestru ktora ma vytočila pohadali sme sa , samozrejme sestra ako vždy presvedčila mamu že ja som si začal atd , mama mi zobrala notebook a začala po mne kričať, zrazu otcovi sčierneli a zvečili sa mu oči , zrazu ma udrel do hlavy , (nepamätam si že by mal niekedy bil) strašne ma začala bolieť hlava , myslel som si že mam krvacanie do mozgu , hovoril som im nech mi zavolajú sanitku , tak si mi začal ospravedlnovať ale ja som sa ho strašne bal ale ešte som tomu nedaval tak veľký dôraz. tak som sa chcel isť prejsť, ale sestra mi stratila davnejšie klúče od dveri ,, tak som si ich chcem vypýtať od otca on povedal že mi ich neda , že som si nemal stratiť vlastné klúče (inokedy mi klúče pozičia) , tak išiel som k dveram či ich niekto nenechal nahodov otvorené a zrazu sa ocitol za mnou , a povedal keď chceš isť na hodinku von tak ti ich požičiam, no tak ja som povedal že chcem isť k doktorovy zrazu mu sčernali a zvetšili sa oči , išla sneho divna energia ktora rozhodne bola citiť a začal ma mlatiť , ja som sa odvolaval "prepač už to nepovm" "už budem dobrý" atd a mlatil ma a ešte mi rozbil nos (možno mi zlomil nos) a toto spravil človek ktorý ma 17 rokov dokazal nebyť a je vegetarian , hovoril som "už budem dobrý" povedal mi že mam isť do izby tak som musel vstať a isť od dveri do izby, išiel som teda do kupelne kde som sa zavrel a zrazu som na sekundu nevedel kde som , a potom som zacitil hroznú bolesť hlavy a na všetko som si vsekune spomenul, zrazu ma napadlo že ho posadol diabol/demon a ja som už zomrel , myslel som si že už nežijem realitu , myslel som si že som jednoducho mrtvý a pochyboval som o svojej existencii , ale stale som citil bolesť hlavy , to mi davalo nadej že ešte žijem , myslel som si že v tele nemam krv že už som mrtvý, tak som si začal škrabať ruku aby som si spôsobil zranenie a zistil či sa v mojom tele nachadza krv , po niekoľkých minútach škrabania do ruky som videl krv , to mi dalo nadej že ešte žijem , no neprestaval som sa škrabať lebo to škabanie odvadzalo bolesť z hlavy do ruky tak som skončil s komplet rozškrabanou rukou, otec aj mama sa ma snažili upokojniť , ja som hovoril že sa ich bojim že ich posadol diabol , že sú hadi , citil som sa ako keby ma chceli zabiť , ako keby mi chceli ubližovať , tak odišli ja som sa zrazu mal potrebu lahnuť na zem v kúpelni , všetko ma bolelo a citil som že za dverami sú ty posadnutý rodičia. zrazu som sa nemohol pohnúť skoro som nemohol dýchať strpli mi ruky a v hrdle som citil vela krvi tak som začal vyplúvať sliny kde bola aj krv. prišli do kúpelne a hovorili že sa mam upokojiť ja som im to neveril, ja som sa ich bal zrazu mama vytiahla sprchovú hadicu z vane a začala ma snov striekať bol som celý mokrý a zrazu som citil že už zomieram ako by som sa topil. potom to prestala a ja som im hovoril že im to neverim , že sú hadi , že ich posadol diabol , že majú v sebe démonov . mama mi dala čaj ja som ho odmietol lebo som sa bal že ho otravila. išiel som na terasu a zostal tam mokrý mrznúť lebo som sa extrémne bal rodičov(démonov). najhoršie bolo ja som z otca "videl" temnú auru, neda sa to prirovnať k žiadnej farbe ani tvaru aj keď to bolo dosť viditelné. tak som zostal asi hodinu na terase a zrazu som si myslel že toto nieje realny svet , keď to chete k niečomu prirovnať tak niečo ako metrix (:D ha myslite si čo chcete) . ako som bol na terase tak som vedeľ ze oni sú v miestosti vnútri za terasou tak som sa dosť bal.tak zrazu mi daly počitač a povedali že môžem isť do vnútra ja som sa ich strašne bal predsa sú to demoni. tak teraz pišem toto na forum a stale ma boli hlava , prešli tak 1,3 hodiny . stale ma extrémne boli hlava .. chcem sa vas spýtať ako sa prejavujú demoni , posadnutý ludia , čoho sú schopný , ako mam pokračovať ? exorcista asi neprichadza k úvahu lebo by ho hneď by ho hneď vyhnali. . nieje nejaký navod ako vyhnať zlé energie z ich tela ? ďakujem moc . dúfam že ma nezabijú , už sa tvaria normalne ale vôbec im to neverim . všetko tu nieje dodetailu napisané , boly ma hlava ,niesom spisovatel (očividne),všetko si presne nepämatam ale poctata tu je napisana. skúste mi poradiť ďakujem , hadam prežijem . ;)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Moj otec je diabol/demon ?

Príspevok od používateľa Pilifo »

Kúp si ruženec a vždy ho maj pri sebe, to by tých démonov malo držať od teba.

Ale hlavne by si mal prestať brať to, čo si si na večer šľahol :indian:
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Ako sen dobré, popracuj na gramatike
skjerp-deg
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa skjerp-deg »

Prípadne ak to nie je sen ani užitie drog, môže ísť o psychickú poruchu (možno schizofrénia?). V tom prípade odporúčam návštevu psychiatra. (hell, už druhýkrát za krátke obdobie tu na fóre posielam ľudí ku psychiatrovi)

BTW ináč, mi to príde ako príspevok do https://www.reddit.com/r/nosleep/
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Navštív odborníka a prerozprávaj mu tento príbeh.
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Prazdniny su este len tyzden a uz ti preskakuje?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Najlepší odborníci na démonov sú na psychiatri. Odporúčam navštíviť nejakú ambulanciu a porozprávať im tento príbeh skôr ako ich niekto na teba zavolá. Určite ti dodajú potrebnú silu proti démonom, dávajú ju v tabletkovej forme alebo vo forme injekcií.
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Skus lobotomiu a elektrosoky. Iluminati tieto metody zakazali, lebo vedeli ze su ucinne proti diablom. Ked to absolvujes, tak uz nikdy diabla neuvidis.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

skus este pokracovanie a urcite sa dohodnes s Evita Press
:cookies:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

jedna veta na 7 riadkov, fascinujuce. zavolaj na linku dovery a porozpravaj im tento nezmysel.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Budes asi zacinajuci spisovatel, co?
Ak nie, jedz vela cesnaku, pi iba svatenu vodu a po skole doma nos cilicium.
GL.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Pochybujem, ze by pisatel mal akutnu alebo prechodnu psychoticku poruchu, ci uz sposobenu drogami alebo nie. Ved ma daleko lepsi pisomny prejav a slovosled ako Andrej Danko. :lol: Skor to vidim na akoze velmi vtipneho pubertalneho trolla...
Napísať odpoveď