Zrušenie uzamknutia obrazovky
-
Smithandrej
Amateur
Zrušenie uzamknutia obrazovky
Zdravím,vedel by mi niekto pomôcť so zrušením uzamknutia obrazovky? Momentálne mám vzor a chcel by som ho zrušiť na "žiadne" ale píše mi to "Zakázané správcom,pravidlom šifrovania či uklad.priest.poverení"..skúšal som už vymazať poverenia,nepomohlo..taktiež som pozakazoval všetkých správcov zariadení,skúsil vymazať niektoré aplikácie ,ktoré by na to mohli mať vplyv..v podstate som skúsil už asi všetko čo sa nachádza v telefóne no nič nepomohlo,ďakujem za rady (Honor 6)
Re: Zrušenie uzamknutia obrazovky
Bol by problém nastaviť to na potiahnutie? Skúsil si nejaké "no lock" aplikácie? Nemáš zapnutý nejaký súkromný režim,
ktorý by mohol zakazovať nechávať mobil odomknutý?
ktorý by mohol zakazovať nechávať mobil odomknutý?
-
Smithandrej
Amateur
na výber bolo len "žiadne" ktoré je šedé(neprístupné),PIN,Heslo,Vzor ..skúšal som to pomeniť na heslo resp. pin ale stále "žiadne" bolo šedé..momentálne to idem skúšať cez iné aplikácie ako si to aj ty navrhol
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
A mas zasifrovany telefon? Ked ano, tak potom na android nemozes vypnut uzamknutie obrazovky.
-
Smithandrej
Amateur
tak tie appky(skúšal som CM locker a ešte nejaký ZUI locker) nepomohli ..chceli odo mňa aby som zrušil to staré odomykanie aby som nemal dva krát odomykanie ..lebo najprv som musel dať ten vzor a potom to nové z danej appky ..tie čo si odporúčal "no lock screen" som žiadnu schopnú nevidel-nenašiel ... mobil šifrovaný nemám,je tam iba možnosť ho dať šifrovať
edit: čo sa týka nejakého súkromného režimu,neviem o tom že by som také niečo mal vôbec niekedy zapnuté a ani neviem že niečo také je k dispozícií
edit: čo sa týka nejakého súkromného režimu,neviem o tom že by som také niečo mal vôbec niekedy zapnuté a ani neviem že niečo také je k dispozícií
Ak to nutne potrebuješ, tak urob hard reset.
Toto som ešte našiel na Huawei fóre:
Toto som ešte našiel na Huawei fóre:
Nastavení, zabezpečení, důvěryhodní agenti a tam jsem měl něco jako Google Lock a Huawei Smart lock,
oba se musí zapnout a pak už jde zvolit BEZ HESLA.
-
Smithandrej
Amateur
jj hard reset je vždy cesta ale tak moc to nepotrebujem..vadí mi to,že to vždy musím zadávať ale robiť kvôli tomu reset sa mi neoplatí..čo sa týka tých dôveryhodných agentov tak idú zapnúť iba jeden z nich,nejdú oba naraz..taktiež nepomohlo..ďakujem za pomoc, ak by ešte mal niekto nejaký nápad tak nech sa s ním so mnou podelí 
//autoeditácia príspevku (09 Júl 2017, 19:08)
HOTOVO
pomocou tohto videa je problém vyriešený,síce stále je "žiadne" šedým ale to je jedno kedže to funguje !
ďakujem vám za pomoc, LOCK
//autoeditácia príspevku (09 Júl 2017, 19:08)
HOTOVO
pomocou tohto videa je problém vyriešený,síce stále je "žiadne" šedým ale to je jedno kedže to funguje !
ďakujem vám za pomoc, LOCK