Nedávno bola akcia na trendsetter.sk ale nemali moju veľkosť. Pracujem v skejtovom obchode, ale k nám v tomto prevedení neprišli. Nechcem ich zadarmo, ale nejakých 20% dole by potešilo. Dík za každý tip
Tenisky Adidas Shadow
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Tenisky Adidas Shadow
Neviete mi poradiť kde by som zohnal v nejakej akcii tieto tenisky - http://www.adidas.sk/tenisky-tubular-shadow/CG4562.html ?
Nedávno bola akcia na trendsetter.sk ale nemali moju veľkosť. Pracujem v skejtovom obchode, ale k nám v tomto prevedení neprišli. Nechcem ich zadarmo, ale nejakých 20% dole by potešilo. Dík za každý tip
Re: Tenisky Adidas Shadow
To by som sa skôr opýtal tvojho šefá, určite sú nejaké výpredaje len pre zamestnancov. My sme také mali každý rok raz, a to boli zľavi že 80% 
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
prave na adidas.sk byvaju celkom cast rozne zlavy okolo 20-25% ked sa prihlasis na newsletter. akurat pred par dnami skoncil EXTRA20
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Na tieto tenisky to neplatilo, ale už ich budú mať na stránke kde mám nejaké kredity na zľavu