Online poker na Slovensku - blokace od 2017?
Online poker na Slovensku - blokace od 2017?
Chalani čo hovoríte na tento fakt? 17.7.2017 má prísť novela, ktorá bude blokovať "nelegálnych" poskytovateľov online pokru na Slovensku. Myslíte, že to doapdne ako v CZ? JA sa teda považujem za aktívneho hráča pokru aj keď nebol to nikdy môj hlavný zdroj príjmu ale myslím, že bolo celkom príjjemne vyhrať za mesiac pár stoviek USD z nejakého turnaja alebo cashky...

Re: Online poker na Slovensku - blokace od 2017?
Ved to je trapne... vsade v cz sa vravelo o "cenzure" internetu... Kazdemu to moze byt jedno.. Ked sa taka stranka najde a zrusi sa, ludia zalozia novu spolocnost mimo sr, vytvoria stranku pod .sk domenou v sk jazyku a bude to pokracovat dalej a nase zakony budu na to kratke..cize, koniec koncov sa nezmeni nic, nariekat nad tym a vobec o tom diskutovat je blbost..
Ako to zablokuju? Cez DNS servre slovenskych poskytovatelov? No tak pouzijes Google DNS alebo OpenDNS.
osobne by ma to tiež mrzelo a dúfam že si aspoň pokerstars kúpia licenciu, škoda že sa k tomu nevedia zatiaľ vyjadriť
heker: myslíš že by si stým štát neporadil? neviem ako to funguje v iných krajinách ale neverím že si štát nenájde cestu ako to regulovať
heker: myslíš že by si stým štát neporadil? neviem ako to funguje v iných krajinách ale neverím že si štát nenájde cestu ako to regulovať
Táto cenzúra už funguje nejakú dobu v čr nie? Pozrite si ako to tam funguje.
Tak v prvom rade PokerStars kupil v CZ licenciu uvidime ako to bude tu, ale nic v zlom ale cenzuta internetu vidno ako tento stat ide do poriadnych sraciek sorry za vyraz pani ale ako som sa to vcera dozvedel som maximalne vytoceny

Ide tam o biznis štátnej lotérii a popri tom sa otvárajú dvere cenzúre internetu ako takej...
my sme menší trh ale verím že si ju kúpia aj tu, je to známe už dávno, aká cenzúra internetu? tu ide o platenie daní
Nový zákon o hazarde platí od 1.1.2017, jeho novela kam spadá online poker už 2 týždne teda od 1.7.2017 a 17.7 bude zverejnený prvý zoznam zakázaných spoločností, ktoré nemajú na Slovensku zakúpenú licenciu.Ako to budú blokovať uvidíme až po tomto dátume. Celý zakon je v podstate nezmysel a proti princípom EU o demokracií. Cele to smeruje k tomu že Tipos bude mať monopolné postavenie na SR.
tu nejde o poker ako taky ale o to ze si stat zmysli toto nam je nepohodlne tak to skratka zablokujeme vid pana Babiska v CZ myslim ze od neho toto vsetko fuka po vzore CZ. Naozaj som velmi zvedavy ako to doapdne lebo nie je den co by som do pokru netukol ani nie za vidinou velkych tisicou USD ale skor takeho zvyku uz.TK1991 napísal:my sme menší trh ale verím že si ju kúpia aj tu, je to známe už dávno, aká cenzúra internetu? tu ide o platenie daní
Cenzúra taká, že teraz budú vypínať/blokovať weby, ktoré nemajú licenciu na "hazard" a za chvíľu sa budú blokovať z akéhokoľvek dôvodu nepohodlné weby...
baldorex: tieto spoločnosti predsa podnikajú na slovenskom trhu bez toho aby tu odviedli dane zo zisku, čo je ti na tom divné? snáď tiež platíš dane, prečo by to malo platiť pre jedného a pre druhého nie? myslím že zachádzať do extrémov ako "za chvíľu nám tu budú bezdôvodne blokovať nepohodlné weby" je prehnané
wtf? jak podnikaju na slovesnkom trhu? to aj ked si kupim nieco zo zahranicneho eshopu tak ten eshop ma odvadzat dane zo zisku na slovensku?
Hm. Z tohoto pohľadu potom na slovensku podnikajú a neplatia dane booking.com, aliexpress a podobné obchody v číne....čiže dúfam že kupuješ iba na alze....
To nie je o platení daní, to je o tom že všetok hazard chce mať pod palcom tipos.
Hráč by sa mal rozhodnúť sám, či si poker zahrá na stránke tipos alebo pokerstar.xy...
To nie je o platení daní, to je o tom že všetok hazard chce mať pod palcom tipos.
Hráč by sa mal rozhodnúť sám, či si poker zahrá na stránke tipos alebo pokerstar.xy...
No takto to cely cas prezentuju media, podstata mi cely cas uniká, mate pravdu a ked sa nad tym tak zamyslam ako to ze EU nema nic proti?
Hoši dnes je deň D uvidíme ako to dopadne...

-
Ryan Giggs
VIP
To su hlupe konspiracie. A hovorit o cenzure je tie, nezmysel.baldorex napísal:Hm. Z tohoto pohľadu potom na slovensku podnikajú a neplatia dane booking.com, aliexpress a podobné obchody v číne....čiže dúfam že kupuješ iba na alze....
Aliexpress atd. sice dane na Slovensku neplatia, ale platis ich ty za tovar. Z tohto typu hazardu ale SR nema nic. A su zvyhodneni oproti slovenskym prevadzkovatelom.
Treba sa na to pozriet aj z opacneho pohladu a objektivne. Na jednej strane sa tu rozhorcujete ake je to nefer, na druhej strane vam nevadi ze ked tu prevadzkuju taky hazard bez licencie, tak je to nefer voci nasim. Tak nebudte pokrytci.
by som povedal ze hraci z pokerstars su v chille rovnako ako ja
Kód: Vybrať všetko
https://www.financnasprava.sk/_img/pfsedit/Dokumenty_PFS/Elektronicke_sluzby/Verejne_dostupne_elektronicke_sluzby/informacne_zoznamy/2017.07.17_Zoznam_zakazanych_websidiel.pdfRe: Online poker na Slovensku - blokace od 2017?
Zoznam sa ma kazdy den doplnat
Lol, v PS asi vedia koho treba pomazat.Model napísal:by som povedal ze hraci z pokerstars su v chille rovnako ako ja![]()
![]()
![]()
Kód: Vybrať všetko
https://www.financnasprava.sk/_img/pfsedit/Dokumenty_PFS/Elektronicke_sluzby/Verejne_dostupne_elektronicke_sluzby/informacne_zoznamy/2017.07.17_Zoznam_zakazanych_websidiel.pdf